- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.261
bugün ben çok sadık kaldım galiba buraya
başka kimse yok yahuu:44:
Ben geldim canım ama çıkacağım hemen,son derse gireceğim
2 saate gelirim tekrar
Kizlar ben bi oteldeyim suan personel yemegi vardapamukkaleye kadar araba kullandim ilk defa hosuma gitti soforlugum iyilesiyor gunden gune
amanınnn nerelere de gitmişher şeyde bi hayır vardır bak ne güzel de öğrendin darısı başımıza
Kocisim duydugunda cok sevinecekbundan 2 ay once direksiyonu bile ellemiyordum gecen gun telefonda bu kadar basini becerebilecegini sanmiyordum, yapar diyordum da bu kadar kisa surede olmasi sasirtti dedi
ben de öyle yaa ehliyeti aldık duruyo valla. gerçi arabam da yok ama belki ilerde olur
tütü tüüü tü maşallah
bugün öyle bi özledim kiii anlatamamhep özlüyordum tabi de.. böyle içim yana yana . galiba evlilik hayali kurdukça daha fena oluyor. ben en iyisi bırakayım bu çeyiz bakma işini şimdilik..
Ben 6 yil oldu alali ama hic kullanmamistim:44: kocami yollayinca is basa düştü
Tatlim belki de ceyizle ilgisi yoktur:44: ozleyesin gelmistir, iki gündür bizim enerjimiz düşüktü ondanda etkilenmis olabilirsin:26:
sedacaaan buralardasın ama bişey yazmıyosun canım ne var ne yokk
Canım hep okuyorum da cepten girince yazması zor oluo die yazamıorum pek
Sen nasılsın canım ?
Kızlar azcık daha dayanın bakın bikaç haftaya daha rahat olcaklar cavus olcaklar insallah
Hem haziranda yeni askerler geliomus bizimkiler eskiyecek )))
Bakın 3 aylara düştük daha dün gibi acemilikleri
Bi yandan cok uzun bir süre gelio sanki bin yıldır yok yanımda
Bi yandan allahım diyorum güç ver sabıt ver hepimize bakın gecio
Zaman denen illet gecmeye mahkum gececek kızlar
Askerlerinizin dediklerini bu dönem cok takmayın anlayıs gösterin
Orda öyle salak tipler varki diolarmıski sevgilin varmı ? Var
Hım beklemez o seni
Düşünsenize onların durumunu notmalde takmazlar ama takıolar işte
Daha kıskanc oluolar
Madem hayatımızın erkegi o
Ve hayatımızın erkeginin en zor dönemi bu
Ozaman kendimizinden daha cok vercez belki yıprancaz ama zor zamanında yanında olcaz
Amaaaaaa askerden bi gelsin göstercem ben ona hhahahahahaja
Yine kavga ettikÇok bunaldım artık..Beni 1 gram anlamıy kdar çok alttan alıyorum ki onu dahi anlamıyo...
Bugün gün içinde ne yaptığımı sordu bende anlattım.Okula gittik çıkınca bi tur sahilde dolandk sonra eve geçtik dedim.samimi bi kız arkadaşım var liseden beri onla konuştuk bugün hastalanmış o da baya onu anlattım filan.Konuşmanın en başından beri laf sokuyo bana."Piyasa mı yaptınız artık gezerek? eee ne fotoğrafıymış o? Kime gönderdin? Uslu musun ki sen? Başka kimseye gönderdin mi?" bir ton saçma saçma şey sordu bana ben bambaşka şey anlatırken."aşkım neden böyle yapıyosun neden laf sokarak bişeyler soruyosun bana ne güzel tatlı tatlı sana bişeyler anlatıyorum bak" dememe kalmadı açtı ağzını yumdu gözünü.Artık beni sorgulayamazmıymış,onsuzluğa iyi alışmışım ben.Habersizleşmek çok iyi gelmiş bana.Çok rahatmışım ben artık.Hiçbirşey demedim yaa.Saçmalama dedim ben sana sordum sadece neden bana böyle davranıyosun diye dedim sadece
Neden beni anlamıyosun ya dedim.Ben bu kadr mı kötüyüm senin için hiç mi bişey yapmıyorum ya dedimNeler söyledi bana ya nasıl yıkıldım
Bizim birlikteyken de çok sorunlarımız var.Ben konuşarak yada en azından konuyu kapatmaya çalışarak bişeyleri çözmeye çalıştım.Bugün de öyle.Tamam hayatım kusura bakma yanlış söylediysem uzatmayalım lütfen diye milyonlarca kez söyledim.Çocuk mu geçiştiriyosun sen.Ne kapatıcam konuyu diye uzattıkça uzattı.En sonunda bende dayanamadım artık söyledim 2-3 laf.Sen nasıl düzgün sorduğuna inanıyosan hala bende inanıyorum dedim.Ben sana kötü niyetli yada ters hiçbişey sormadım dedim.Üstüme gelme benim dedim.Kaldıramıycağım yükler yüklüyosun bana canım çok yanıyo artık dedim.Uzattıkça sen uzatmak istedin ben kapatmaya çalıştıkça engel oldun şimdi bide uzatan,anlayışsız olan ben oldum dedim.Hala bi ton şey söylüyo bana.
"yazıklar olsun" muş.öyle diyo bide
Ben böyle kavga gürültü bi yaşam istemiyorum.3 senemiz çok güzel geçtiği halde çok şiddetli kavgalı da geçti..Evlenip boşanmaktansa eylülde düzgünce konuşup bitirme zamanı bu ilişkiyi
Mutlu olmak bana haram sanki.Bugün öyle pozitiftim ki bide
Acro tatlim biraz sakin ol hadioyle ayrilmayi düşünme kuzum daha ne gunleriniz olacak toparlarsiniz.. yanina gitme imkanın varsa bi gidip gorsen mi:44:
Yine kavga ettikÇok bunaldım artık..Beni 1 gram anlamıy kdar çok alttan alıyorum ki onu dahi anlamıyo...
Bugün gün içinde ne yaptığımı sordu bende anlattım.Okula gittik çıkınca bi tur sahilde dolandk sonra eve geçtik dedim.samimi bi kız arkadaşım var liseden beri onla konuştuk bugün hastalanmış o da baya onu anlattım filan.Konuşmanın en başından beri laf sokuyo bana."Piyasa mı yaptınız artık gezerek? eee ne fotoğrafıymış o? Kime gönderdin? Uslu musun ki sen? Başka kimseye gönderdin mi?" bir ton saçma saçma şey sordu bana ben bambaşka şey anlatırken."aşkım neden böyle yapıyosun neden laf sokarak bişeyler soruyosun bana ne güzel tatlı tatlı sana bişeyler anlatıyorum bak" dememe kalmadı açtı ağzını yumdu gözünü.Artık beni sorgulayamazmıymış,onsuzluğa iyi alışmışım ben.Habersizleşmek çok iyi gelmiş bana.Çok rahatmışım ben artık.Hiçbirşey demedim yaa.Saçmalama dedim ben sana sordum sadece neden bana böyle davranıyosun diye dedim sadece
Neden beni anlamıyosun ya dedim.Ben bu kadr mı kötüyüm senin için hiç mi bişey yapmıyorum ya dedimNeler söyledi bana ya nasıl yıkıldım
Bizim birlikteyken de çok sorunlarımız var.Ben konuşarak yada en azından konuyu kapatmaya çalışarak bişeyleri çözmeye çalıştım.Bugün de öyle.Tamam hayatım kusura bakma yanlış söylediysem uzatmayalım lütfen diye milyonlarca kez söyledim.Çocuk mu geçiştiriyosun sen.Ne kapatıcam konuyu diye uzattıkça uzattı.En sonunda bende dayanamadım artık söyledim 2-3 laf.Sen nasıl düzgün sorduğuna inanıyosan hala bende inanıyorum dedim.Ben sana kötü niyetli yada ters hiçbişey sormadım dedim.Üstüme gelme benim dedim.Kaldıramıycağım yükler yüklüyosun bana canım çok yanıyo artık dedim.Uzattıkça sen uzatmak istedin ben kapatmaya çalıştıkça engel oldun şimdi bide uzatan,anlayışsız olan ben oldum dedim.Hala bi ton şey söylüyo bana.
"yazıklar olsun" muş.öyle diyo bide
Ben böyle kavga gürültü bi yaşam istemiyorum.3 senemiz çok güzel geçtiği halde çok şiddetli kavgalı da geçti..Evlenip boşanmaktansa eylülde düzgünce konuşup bitirme zamanı bu ilişkiyi
Mutlu olmak bana haram sanki.Bugün öyle pozitiftim ki bide
canım askere gitmeden öncede bu kadar kıskancmıydı?
yahu askere gitiler diye kendimizi evemi kapicaz anlamıyorum kendime öyle kızıyorum ki iyice bunalıma soktum ondan sonra diye ama yinede cikamiyorum şu ruh halinden sanki elim kolum bişey eksik hayatimda şükür ediyorum uzun dönem degil en azından sesini duyabiliyorum eylülde dönecek diye ama yetmiyor. sacma belki ama bazen diyorum ki ben onun yerinde olsam o bu kadar hayatdan koparmiydi acaba diye
evet canım kıskançtı.Ama çözüyoduk yani.Kavga ettik yine.düzelerek kapattık telefonu ama nereye düzelceksin.Kafaya takmaktan bitap düştüm.Ben sevgilim askere gidiyo diye çok güçlü durdum herkesin karşısında.Hatta ben gibi duygusal birini insanlar böyle görmeyi hiç beklemiyodu.Ben kendi başıma kaldığımda ağlayıp üzülüyodum.bugün artık patladım yani ağladım üzüldüm
Çok acımasızca şeyler söyledi ya.Daha bide diyoki ben senin yüzüne tükürsem yarappi şükür diceksin ben bu haldeyken beni hiç anlamıyosun diyo.Bu nasıl söz ya.Şaka gibi.Ben değişmesini isterken böyle kaba saba daha da acımasız daha da anlayışsız biri olsun diye istememiştim.Askerlik erkekleri çok değiştiriyo derdi herkes.Uslandı,duruldu,değişti,kıskançlığı gitti gibisinden neler duyar görürdüm yani.Bende ters etki yarattı bi tek Nasıl geçicek bu zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?