351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

günaydın iyiyim sen nasılsın? acro nun yazdıklarını okudum çokk üzüldüm.. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Allah yardımcısı olsun.

günaydın iyiyim sen nasılsın? acro nun yazdıklarını okudum çokk üzüldüm.. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Allah yardımcısı olsun.

bende iyiyim canım, dün 1 dakikalığına da olsa kocamla konuşabildim haklısın Allah yardımcısı olsun :26:

Canım bizde çok kavga ederdik bi dönem çünkü nişanlım iş değiştirmişti şartlar durum yeni şehire alışmak buluşma şartlarını düzenlemek sorun olmuştu benden kaynaklanıyordu aslında ben bir ara psikolojik olarak çok kötü durumdaydım okulu bitirip gelince adaptasyon sorunu yaşamıştım ortada sorun olmadığı halde baya abartıyordum.Kimi zaman ortamlar değişince insanların kötü olan huyları artık tölere edilmez hale geliyor.Yani normalde yanında iken sorun yaşayıp halledebildiğiniz bir konu uzak olunca yada ortam değişince büyük sorun haline geliyor.Lakin sen kendine güvenilmediğini hissediyorsan bu büyük bir sorundur.Şimdi neyin ne olduğunu anlayamazsınız çünkü kimse normal durumda değil sen de o da. Sabır gerekiyor.Kendine hakaret ettirme ama.Ona de ki ben burda seni sevmeye devam edeceğim yalnız sen böyle yaparak olan durumu daha zorlaştırıyorsun bu da bizi çıkmaza götürüyor kafanı dinle düşün ve benle öyle konuş de bunlar tabi sizi bilmediğimiz için tavsiyeden ibaret canım en iyisini sen bulacaksın.Sonuçta birşeyin bitmesi gerekiyorsa bile bunun zamanı şimdi değil, aldatma olmadığı sürece her ilişki karşılıklı konuşarak bitirmeyi hak eder.Zaman herşeyi gösterecektir sabır tatlım.Gelince konuşursunuz.Güvensizlik sevginizi yıpratır zaten ona ya sana güvenmesini yada bnun böle yürüyemeyeciğini anlatırsın sonuçta bir insanla mutlu olabilmek için beraberiz yıpranmak için değil...

bizimkisi çarşı izninde..ohh hatay sahillerinde geziyo.. hava alsın azıcık kuzucuk.. bende işten çıkınca öğlende koştur koştur webcam..

benimki arazide nasıl geçiyor acaba günleri :44: askerinin morali düzelir canım çok iyi geliyor çarşılar

eğitim yada spor falan yapıyolar dimi? eğer öyleyse fit bi şekilde döner o açıdan bak :)

bizde yarın görüşücez tatlım

hadi gözün aydın. şimdiden saçımı nasıl yapsam, ne giysem, ne sürsem diyemi düşünüyosun benim gibi.

ayy ya dün çocuğum dediki mavi elbiseni giy aşkım ben onu hiç göremedim ddi aman eşofman neyine yetmiyo aşkım dedim çok salağım ben ya kabaca oldu dur bugün özür dileyim :44:

ayy ya dün çocuğum dediki mavi elbiseni giy aşkım ben onu hiç göremedim ddi aman eşofman neyine yetmiyo aşkım dedim çok salağım ben ya kabaca oldu dur bugün özür dileyim :44:

çok şık ol yaff... şıkır şıkır.. o an aklında kalsın tüm hafta...

aaa, nişanlın özel istekte bulunmuş sen ne demişsin kız hayalini kurmuş mavi elbisenin, giy bence sürpriz olsun, giyeceğini söyleme

uff hadi saat 1 olsun da çıkayım işten kuzenimin düğünü için elbise bakmaya gideceğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…