- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.281
günaydın iyiyim sen nasılsın? acro nun yazdıklarını okudum çokk üzüldüm.. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Allah yardımcısı olsun.
evet canım kıskançtı.Ama çözüyoduk yani.Kavga ettik yine.düzelerek kapattık telefonu ama nereye düzelceksin.Kafaya takmaktan bitap düştüm.Ben sevgilim askere gidiyo diye çok güçlü durdum herkesin karşısında.Hatta ben gibi duygusal birini insanlar böyle görmeyi hiç beklemiyodu.Ben kendi başıma kaldığımda ağlayıp üzülüyodum.bugün artık patladım yani ağladım üzüldüm
Çok acımasızca şeyler söyledi ya.Daha bide diyoki ben senin yüzüne tükürsem yarappi şükür diceksin ben bu haldeyken beni hiç anlamıyosun diyo.Bu nasıl söz ya.Şaka gibi.Ben değişmesini isterken böyle kaba saba daha da acımasız daha da anlayışsız biri olsun diye istememiştim.Askerlik erkekleri çok değiştiriyo derdi herkes.Uslandı,duruldu,değişti,kıskançlığı gitti gibisinden neler duyar görürdüm yani.Bende ters etki yarattı bi tek Nasıl geçicek bu zamanlar.
Canim bosalttimilknurmesaj kutun dolu tatlım
bizimkisi çarşı izninde..ohh hatay sahillerinde geziyo.. hava alsın azıcık kuzucuk.. bende işten çıkınca öğlende koştur koştur webcam..
bizimkisi çarşı izninde..ohh hatay sahillerinde geziyo.. hava alsın azıcık kuzucuk.. bende işten çıkınca öğlende koştur koştur webcam..
benimki arazide nasıl geçiyor acaba günleri :44: askerinin morali düzelir canım çok iyi geliyor çarşılar
bizde yarın görüşücez tatlım
eğitim yada spor falan yapıyolar dimi? eğer öyleyse fit bi şekilde döner o açıdan bak :)
hadi gözün aydın. şimdiden saçımı nasıl yapsam, ne giysem, ne sürsem diyemi düşünüyosun benim gibi.
ayy ya dün çocuğum dediki mavi elbiseni giy aşkım ben onu hiç göremedim ddi aman eşofman neyine yetmiyo aşkım dedim çok salağım ben ya kabaca oldu dur bugün özür dileyim :44:
ayy ya dün çocuğum dediki mavi elbiseni giy aşkım ben onu hiç göremedim ddi aman eşofman neyine yetmiyo aşkım dedim çok salağım ben ya kabaca oldu dur bugün özür dileyim :44:
çok şık ol yaff... şıkır şıkır.. o an aklında kalsın tüm hafta...
aaa, nişanlın özel istekte bulunmuş sen ne demişsin kızhayalini kurmuş mavi elbisenin, giy bence sürpriz olsun, giyeceğini söyleme
he yaasaçlarımı kısa kestirdim en iyisi fön çekeyim uzun olsa maşa yapardım
evet, fön çekersin hafif bi makyaj yaparsın
çok yaparım makyajıWebcamdan anca belli oluyo
hadi ya bak onu bilmiyordum, o zaman çok yap tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?