351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet ancak görünürsün canım..bencede süpriz yap.. bulamadım falan de sorarsa..güzel olur onun için... size kolay gelsin çıktım ben...

biz 5 sene uzaktık, bizde web camden görüşürdük bazen ama dikkat etmediğim noktalar varmış demek ki bu konuda
heh bende kime konuşuyorum demi siz daha kıdemlisiniz canım ya mavi elbisem upuzun bi elbise evde onu giymem çok saçma olur :44: ne yapsam ki ya ilkaytoşum bi fikir ver

heh bende kime konuşuyorum demi siz daha kıdemlisiniz canım ya mavi elbisem upuzun bi elbise evde onu giymem çok saçma olur :44: ne yapsam ki ya ilkaytoşum bi fikir ver

evde giyiyormuş gibi düşünme tatlım, nişanlınla görüşmeye gidiyorsun gibi düşün ve giy bence annenler anlayışla karşılar noluyo bu kıza demezler canım

acrofobi ben de hem üzüldüm hem sinirlendim biraz ya.. düşüncelerini kötü etkilemek istemem ama bana askerin olgun davranmıyo gibi geldi. hep sen alttan almışsın senin gibi birini bulmuş öpüp başına koysun tartışma çıkar, kavga et demiyorum ama; kızların da dediği gibi kendini ezdirme ve sesini biraz çıkar. madem alttan almakla olmuyo biraz da de ki: sen ne demek istiyorsun bana hiç mi güvenmiyorsun beni hala tanımadın mı bana bu yakıştırmaları nasıl yaparsın . askerdeyken herkes değişebilir yani ordayken sende aklı kalması, seni özlemesi, merak etmesi , biraz kıskanması normal ama, bu tavırlar normal değil canım. bi bak duruma göre işte. sen daha iyi karar verirsin. ama yüzyüze görüşmeden bişeye karar verme sakın.

peki komutanların haberi var mı canım. yani zor bişey mi .. ya bizimki de telefon alsın çok istiyorum:26:

Komutanların bilgisi yok canım zaten gördüklerinde alıyorlarmış.Gizli kullanıyor ama haberleşiyoruz sürekli.En azından benden sürekli haber alıyor,sivildeki gibi ne yaparsam haber veriyorum

benimkinin de yarınmış. ama internete girmeyecek sanırım... telefonla konuşmak daha iyi geliyo bana sesini duymak . hem daha çok konuşabliyoruz. bi hafta pazar bi hafta c.tesi olacakmış.

bizimkide öle canım..biz bu hafta sokmaya çalışıcaz tel bakalım nasıl olacak ankesörlüden konuşuruz mesaj atsa bi tuvalete falan kaçıp o da yeter

günaydın iyiyim sen nasılsın? acro nun yazdıklarını okudum çokk üzüldüm.. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Allah yardımcısı olsun.

Kızlar çok teşekkür ederim okuyup bana destek olduğunuz yorumlar yazdığınız için..Herkesin derdi başından aşkın bide benimle uğraşmış yorumlar yazmışsınız çok sağolun tavsiyeleriniz yorumlarınız için..
Canlarım ben nasıl alttan aldıysam cadı tarafımda epey var.Bende sürekli susmadım bende patladım bağırdım çağırdım bi ton şey söyledim.Ben sana güvenmesem nasıl yaşarım saçmalama dedi bana.Bunu kaç kez konuştuk nerden çıkartıyosun dedi.Ben seni sorguladım sadece dedi.Sadece mi dedim bende.Sen çok canımı acıttın dedim.Bugün de çarşı izni varmış.Haberim yoktu sabah aradığında söyledi.Gönlümü almaya çalıştı filan.Face'e Twit'e filan bakmış da ben çok eğleniyo gözüküyomuşum.He dedim 10 kilo verdim,reflü oldum twitter'da hergün isyan halindeyim nasıl eğleniyorum dimi dedim.Hala benle ne biçim knuşuyosun diyo.Nasıl konuşuyorum anlatıyorum işte dedim.Neyse kavga gürültü geçiyo zaman.Bi ton şey söyledi gönlümü almak için telefonda.Ben senin hayalinle nefes alıyorum da kıskanıyorum seni de sorgulayamaz mıyım bişey sordum sana sadece dün filan diye bi ton söyledi.Face'de bi ton şey yazmış yine gönlümü almak için filan Gönlümü orda burda almaya çalışsa ne.3 senedir onun için yaptığım değişim kendimden ödün verme onun için hiç yetmedi.O beni öncelikle ben olduğum için sevdi.Sonra hamur gibi kendi istediği şekli vermeye çalıştı bana.Kıskançlık,kısıtlama vs...Ben yapmadım mı bende yaptım.Hatta bunlar hiç huyum olmadığı halde yaptım.Neyse artık kesin bişey söylemek istemiyorum ben....
Kızlar zaten bu zamanda ayrılık gibi bişey yapar mıyım yani asla Sonra cinnet geçirsin orda ben vicdan azabından öliyim Bakalım eylülü görücez inşallah.O zaman karar vericez bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…