- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.301
Evet biz 2 sene uzak oldumuz içi camda görüşme konusunda kıdemliyiz
heh bende kime konuşuyorum demi siz daha kıdemlisiniz canımbiz 5 sene uzaktık, bizde web camden görüşürdük bazen ama dikkat etmediğim noktalar varmış demek ki bu konuda
heh bende kime konuşuyorum demi siz daha kıdemlisiniz canımya mavi elbisem upuzun bi elbise evde onu giymem çok saçma olur :44: ne yapsam ki ya ilkaytoşum bi fikir ver
evet canım kıskançtı.Ama çözüyoduk yani.Kavga ettik yine.düzelerek kapattık telefonu ama nereye düzelceksin.Kafaya takmaktan bitap düştüm.Ben sevgilim askere gidiyo diye çok güçlü durdum herkesin karşısında.Hatta ben gibi duygusal birini insanlar böyle görmeyi hiç beklemiyodu.Ben kendi başıma kaldığımda ağlayıp üzülüyodum.bugün artık patladım yani ağladım üzüldüm
Çok acımasızca şeyler söyledi ya.Daha bide diyoki ben senin yüzüne tükürsem yarappi şükür diceksin ben bu haldeyken beni hiç anlamıyosun diyo.Bu nasıl söz ya.Şaka gibi.Ben değişmesini isterken böyle kaba saba daha da acımasız daha da anlayışsız biri olsun diye istememiştim.Askerlik erkekleri çok değiştiriyo derdi herkes.Uslandı,duruldu,değişti,kıskançlığı gitti gibisinden neler duyar görürdüm yani.Bende ters etki yarattı bi tek Nasıl geçicek bu zamanlar.
bugün çok sessiz burası
eveeeeeeeeet
sevdiceğinle görüştün mü canm
çarşısı yarın canım sen
Benim askerim
hee ne güzellizin mi vermişler yoksa gizli mi getirmiş? bizimki hala orayı keşifte , telefon sokabileceğini de pek sanmıyo ama bakalım belki olur
Giden kısa dönemlerden birisinden satın aldı hattıyla birlikte
peki komutanların haberi var mı canım. yani zor bişey mi .. ya bizimki de telefon alsın çok istiyorum:26:
Komutanların bilgisi yok canım zaten gördüklerinde alıyorlarmış.Gizli kullanıyor ama haberleşiyoruz sürekli.En azından benden sürekli haber alıyor,sivildeki gibi ne yaparsam haber veriyorum
benimkinin de yarınmış. ama internete girmeyecek sanırım... telefonla konuşmak daha iyi geliyo bana sesini duymak . hem daha çok konuşabliyoruz. bi hafta pazar bi hafta c.tesi olacakmış.
bizimkide öle canım..biz bu hafta sokmaya çalışıcaz tel bakalım nasıl olacakankesörlüden konuşuruz mesaj atsa bi tuvalete falan kaçıp o da yeter
tuvalet çok mantıklı ehehehehtuvaleti de kontrol etmezler ya hahha
Acro'cum askerlik herkesi farklı etkiler ama zaten senin erkek arkadaşın böyleymiş ki güzelim.Okuyunca çok sinirlendim.İkinizide tanımıyorum,ne yaşadığınızı,neler olduğunu sadece senin yazdıklarını okuyarak az çok tahmin edebiliyorum.Sadece senin yazdıklarından yola çıkarak yorum yapacağım.Bir kere lütfen ne olursa olsun kendinize hakaret ettirmeyin.Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değilne biz ne de onlar.
erkek arkadaşının yaptıklarını yazmışsın,okuyunca kişi karşısındakini kendisi gibi bilir sözü geldi aklıma.Sana olan güvensizliği,hem kendi yaptıklarını bildiği için senin de yapabileceğini düşünüyor hem de orada eli kolu bağlı.
bu arada bu kıskançlık değil,kıskançlık farklı bir durum.Kıskançlık aşkı alevlendiren arada ki tutkuyu arttıran bir şeydir.Onun da dozu var,aşınca kıskançlık olmuyor.
zaten normalde de bu tarz sorunlar yaşadığınız için askerlik dozunu arttırmış.Tabi ki şuan da ayrılmayı düşünme,belki düzelir bambaşka bir adam olarak geri gelir ya da daha kötü olur bilemem.Ama bunların hepsi erkek arkadaşın geldiği zaman şekillenecek şeyler.Şu durumda yapılması gereken onunla tekrar konuşup senin için süreci zorlaştırmamasını söylemek olur sanıyorum.
Ben biraz fazla gerçekçiyimdir.Bu yazdıklarım seni üzmesin,sonrasında üzülmemen için özet geçtim
günaydın iyiyim sen nasılsın? acro nun yazdıklarını okudum çokk üzüldüm.. aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Allah yardımcısı olsun.
Canım bizde çok kavga ederdik bi dönem çünkü nişanlım iş değiştirmişti şartlar durum yeni şehire alışmak buluşma şartlarını düzenlemek sorun olmuştu benden kaynaklanıyordu aslında ben bir ara psikolojik olarak çok kötü durumdaydım okulu bitirip gelince adaptasyon sorunu yaşamıştım ortada sorun olmadığı halde baya abartıyordum.Kimi zaman ortamlar değişince insanların kötü olan huyları artık tölere edilmez hale geliyor.Yani normalde yanında iken sorun yaşayıp halledebildiğiniz bir konu uzak olunca yada ortam değişince büyük sorun haline geliyor.Lakin sen kendine güvenilmediğini hissediyorsan bu büyük bir sorundur.Şimdi neyin ne olduğunu anlayamazsınız çünkü kimse normal durumda değil sen de o da. Sabır gerekiyor.Kendine hakaret ettirme ama.Ona de ki ben burda seni sevmeye devam edeceğim yalnız sen böyle yaparak olan durumu daha zorlaştırıyorsun bu da bizi çıkmaza götürüyor kafanı dinle düşün ve benle öyle konuş de bunlar tabi sizi bilmediğimiz için tavsiyeden ibaret canım en iyisini sen bulacaksın.Sonuçta birşeyin bitmesi gerekiyorsa bile bunun zamanı şimdi değil, aldatma olmadığı sürece her ilişki karşılıklı konuşarak bitirmeyi hak eder.Zaman herşeyi gösterecektir sabır tatlım.Gelince konuşursunuz.Güvensizlik sevginizi yıpratır zaten ona ya sana güvenmesini yada bnun böle yürüyemeyeciğini anlatırsın sonuçta bir insanla mutlu olabilmek için beraberiz yıpranmak için değil...
acrofobi ben de hem üzüldüm hem sinirlendim biraz ya.. düşüncelerini kötü etkilemek istemem ama bana askerin olgun davranmıyo gibi geldi. hep sen alttan almışsın senin gibi birini bulmuş öpüp başına koysuntartışma çıkar, kavga et demiyorum ama; kızların da dediği gibi kendini ezdirme ve sesini biraz çıkar. madem alttan almakla olmuyo biraz da de ki: sen ne demek istiyorsun bana hiç mi güvenmiyorsun beni hala tanımadın mı bana bu yakıştırmaları nasıl yaparsın . askerdeyken herkes değişebilir yani ordayken sende aklı kalması, seni özlemesi, merak etmesi , biraz kıskanması normal ama, bu tavırlar normal değil canım. bi bak duruma göre işte. sen daha iyi karar verirsin. ama yüzyüze görüşmeden bişeye karar verme sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?