351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canımmmmm olur mu ne kadar olgunca ne kadar güzel şeyler yazmışsın.Bizi biliyo gibi yazmışsın resmen canım benim
Çok teşekkür ederim yazdıkların söylediklerin için.Ben de dedim bunları.Ben eğer bu işin %99unu bile üstleniceksem sen %1ini bile üstlenmiyosun işleri yokuşa sürüyosun,uzamıycak konuları uzatıyosun dedim.Olgun olmaya çalış biraz yoksa zamanıımız çok zor geçicek bizim dedim.. Çok teşekkür ederim tatlm.Valllahi yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki kendimi nasıl değerli hissettim anlatamam sana Öptüm ki seni ben kocaman

ilkaycım aslında kendini riske atmaması daha iyi olmuş , demek ki çok rahat değil ki her an arayamıyo. her fırsatta arar inşallah. bize çok zor geçiyo ama orda askerlerimiz baya oyalanır diye bakmaya çalışıyorum ben olaya. mesela beinmki "son 1-2 hafta nasıl geçiyor anlamıyorum hemen geçti" dedi. "ah bi de bana sor" diyemedim

canım ne demek, tabi ki değerlisin.faydalı olabildiysek ne mutlu .. önemli olan sevdiğinin senin değerini farketmesi. her zaman sorabilrsin her zaman yardım etmeye hazırım, hazırız... inşallah hayırlısı olur . eğer birbirinizi seviyorsanız ve olmazsa olmaz diyorsanız, herkesin biraz fedakarlık yapması gerekir. yoksa geleceğe umutla bakmak çok zor. güzel dileklerim ve dualarım her zaman seninle:) öpücüğünü aldım iadei öpücük yapıyorum

sevgilime doğum gününde sürpriz yapıp kargo yollamak istiyorum. daha önce mektup ya da kargo yollayan var mı? hangi firmayla yolladılar. :18:

Yadecim ben daha önce uzun dönem yarenlerinin topiginde okumustum
Ptt kargo ile göndermişler bir günde gitmiş yiyecek bilr koymuslar ama nereye yolladı hatırlamıorum ucuz oldu demişti
Bi arastır istersen canım

Bende oyle canim, muzik dinliyorum takiliyorum

oh be bugün de akşam oldu
psikolog hanımcığım sana bi şey danışalım bari şimdi hani biz diyoruz ya "neden yanımda değil, eskisi gibi olsa hep görüşsek, orda olmasa buraya gelse" falan. şimdi öyle düşünmeyip askerliklerini kabullensek durumu kabul etsek "askerde nasıl rahat ederler nasıl vakit geçirirler" desek oraya bi iş gezisine gitmişler gibi düşünsek.. psikolojimiz daha iyi olur dimi:26:

Bunu bana sormana gerek yok ki cevap belli tabiki psikolojimiz daha iyi olur ama biliyorum ki, boyle zamanlarda duygudurumumuz sabit olmuyor.. bazen yukaridaki cumleyi sogukkanlilikla söylerken, bazen de dibe vurabiliyoruz.. sanirim gercekten sindirerek soylemeli

aslında hem sormak hem hatırlatmak istedim sanırım.aslında çok basit bir şey ama, bunu ilk defa kendime bugün söyledim de.. belki bu yazdıklarımızı gören kızlara da olumlu etkileri olur. bunun doğru olduğunu biliyoruz ama kendi kendimize de tekrarlamamız lazım galiba. yoksa şu depresyon halinden çıkamayız gibi geliyor. biz hala yanımda olsun dönsün eski günlerimiz gibi olalım diyoruz. dediğin gibi sindirerek sesli sesli söylemek gerekiyor:)

Ben cogu zaman senin cumlelerine benzer bir sekilde telkin ediyorum kendimi tatlim, ama nerde duvara toslayacagim hic belli olmuyor vermek istedigin mesajin farkindayim insallah haziranin ortalarindan sonra daha iyi psikolojilerde gezecegiz hepimiz

Ben cogu zaman senin cumlelerine benzer bir sekilde telkin ediyorum kendimi tatlim, ama nerde duvara toslayacagim hic belli olmuyor vermek istedigin mesajin farkindayim insallah haziranin ortalarindan sonra daha iyi psikolojilerde gezecegiz hepimiz

inşallahh inşallahh.. bugün sabah uyandığımda şunu düşündüm.. daha yataktan kalkmadan arardım onu. sesini duymak için, uyandı mı diye kontrol etmek için. buna o kadar alışmışım ki. çok canım sıkıldı bi süre.
sonra kendimle konuştum işte, dediğin gibi telkin ettim , sonra da düzeldim.içim ferahladı. yurtdışına iş seyahatine gitmiş gibi düşündüm. iş için bi yere gittiğinde her zaman konuşmak mümkün olmuyor, ya yanında biri olduğu için ya da işi olduğu için müsait olamıyor telefonu açamıyor. öyle zamanları hayal ettim . şimdi yurtdışı mevzusunu da ekleyince telefonla konuşmanın pahalı olduğunu da ekledim hayal gücümle böyle böyle teselliler işte...
her şey güzel olacakkk

Zaten dusuncelerimizdir duygularimizi etkileyen tatlim sen bugün pozitif seyler dusunmussun, olumlu benzetmeler cikarimlar yapmissin ve duygunda o yönde ilerlemis basarilarin devamini dilerim

Zaten dusuncelerimizdir duygularimizi etkileyen tatlim sen bugün pozitif seyler dusunmussun, olumlu benzetmeler cikarimlar yapmissin ve duygunda o yönde ilerlemis basarilarin devamini dilerim

sağol canm darısı herkesin başına insanoğlu her şeyi unutuyo sürekli hatırlamak lazım bu telkinleri
ay niye yine burası sessizzzzzzz:44:
konuyu okuyan kızlarrr siz de üye olsanıza!?

Son düzenleme:
sağol canm darısı herkesin başına insanoğlu her şeyi unutuyo sürekli hatırlamak lazım bu telkinleri
ay niye yine burası sessizzzzzzz:44:
konuyu okuyan kızlarrr siz de üye olsanıza!?

Haklisin canim bazen hatirlatmalar iyi oluyor..
Biraz once kocam aradi, komutanin telefonundan.. sesi iyi gelmiyordu.. galiba seni fazla arayamayacagim, 3 güne bi bizi araziden alip kogusa banyo icin gotureceklermis, banyoyu kisa tutup seni aramaya çalışacağım dedi seni seviyorum dedi kapatti tamam diyebildim sadece, telefonu kapattigimda farkettim agladigimi

canım orda kaç gün kalacaklar? merak etme ya bişeyi yoktur da değişik bi ortam işte alışamamıştır daha ondandır sesinin öyle gelmesi:26: ağlama ama biz daha şimdi ne konuştuk. geçecek hep bunlar geçecek

6 hazirana kadar orda kalacaklar dedim ya ne zaman toslayacagim belli olmuyor diye.. al iste yine tosladim ben

Nasılsınz kızlar benim biraz moralim bozuk:26:
İlkaycım üzüntüne üzüntü katma...Belki bu öğrendiği şeyler bi gün hayat kurtarıcı bir şeye vesile olacak
ilknurcum senin de poitif düşüncelerin hiç son bulmasın inşallah

Seyma ilknur benim hayirdir senin neden moralun bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…