- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.341
böyle şiddetli davranışlarla ikimiz de mutlu olamayız, ileriyi düşün, şimdi sen aklına geleni direkt söylüyorsun ama beni nasıl yıpratıyorsun biliyo musun falan deseydin. hem hak etmediğim şeyler söylüyorsun ağzından çıkanı kulağın duymuyor,hakaret ediyorsun. hem de seviyorum kıskanıyorum özlüyorum diyorsun. böyle gitgellerle evlilik olmaz artık liseli değiliz biraz olgun olmamız gerekiyo, ben sana mutsuzluğumu seni nasıl özlediğimi belli etmemeye çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum burda bunun farkında değil misin, azcık nefes almaya dışarı çıkmasam daha mı iyi ben kafayı mı yiyeyim daha mı mutlu olacaksın. senden ayrıyken ben burda davul zurna göbek mi atıyorum ben mi istedim askere gitmeni, bunu nasıl düşünürsün de. bu kadar zaman geçirdik senin beni kontrol etmeye ihtiyacın mı var, bana güvensen bunları yapmazsın de. bana güveneceğine söz ver de. güvenmek deyince aklına aldatmak gelmesin de. her konuda olur bu. biz bir bütünüz ilerde evlenmekten bahsediyoruz bu insanın hayatında önemsiz bir şey değil bi insanla hayatını birleştirmek ona her konuda güvenmek demektir, böyle küçük şeylerden problem yaratan insan ancak kendine ve sevdiklerine zarar verir, mutlu olamaz. ve gerçekten sana bir söz vermesini iste , tamam senin halini biliyorum zor bir dönemden geçiyorsun ama ben de geçiyorum seninle birlikte.. beni yapmadığım şeyler için yaftalama. ve seni en çok seven en çok özleyen en çok değer veren insana böyle zarar verme. ben bunu hak etmiyorum, beni de kendini de artık üzme de.
Canım kusura bakma gerçekten kendim yaşıyo gibi hisssettim ve bişeyler yazdım . :26:
sen bizim samimiyetimize güvendiğin için aklıma gelen her şeyi yazdım, hatamız varsa affola.
Canim esim araziye cikmadan once 349lardan birinden satin aldi.. ama daha kullanamadi:26:zaten dun 1 dakika konusabildik kisladan bisey alinip gelecekmis esim gönüllü olmus yine, gitmis kislaya beni aradi azicik konustukbugün yine hic konusmadik.. arazide 3.gunuydu bitsin artik
Canımmmmm olur mu ne kadar olgunca ne kadar güzel şeyler yazmışsın.Bizi biliyo gibi yazmışsın resmen canım benim
Çok teşekkür ederim yazdıkların söylediklerin için.Ben de dedim bunları.Ben eğer bu işin %99unu bile üstleniceksem sen %1ini bile üstlenmiyosun işleri yokuşa sürüyosun,uzamıycak konuları uzatıyosun dedim.Olgun olmaya çalış biraz yoksa zamanıımız çok zor geçicek bizim dedim..Çok teşekkür ederim tatlm.Valllahi yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki kendimi nasıl değerli hissettim anlatamam sana Öptüm ki seni ben kocaman
sevgilime doğum gününde sürpriz yapıp kargo yollamak istiyorum. daha önce mektup ya da kargo yollayan var mı? hangi firmayla yolladılar. :18:
vakit dolduruyoruz işte sen napıyonnn
Bende oyle canim, muzik dinliyorum takiliyorum
oh be bugün de akşam oldu
psikolog hanımcığım sana bi şey danışalım barişimdi hani biz diyoruz ya "neden yanımda değil, eskisi gibi olsa hep görüşsek, orda olmasa buraya gelse" falan. şimdi öyle düşünmeyip askerliklerini kabullensek durumu kabul etsek "askerde nasıl rahat ederler nasıl vakit geçirirler" desek oraya bi iş gezisine gitmişler gibi düşünsek.. psikolojimiz daha iyi olur dimi:26:
Bunu bana sormana gerek yok kicevap belli tabiki psikolojimiz daha iyi olur ama biliyorum ki, boyle zamanlarda duygudurumumuz sabit olmuyor.. bazen yukaridaki cumleyi sogukkanlilikla söylerken, bazen de dibe vurabiliyoruz.. sanirim gercekten sindirerek soylemeli
aslında hem sormak hem hatırlatmak istedim sanırım.aslında çok basit bir şey ama, bunu ilk defa kendime bugün söyledim de.. belki bu yazdıklarımızı gören kızlara da olumlu etkileri olur. bunun doğru olduğunu biliyoruz ama kendi kendimize de tekrarlamamız lazım galiba. yoksa şu depresyon halinden çıkamayız gibi geliyor. biz hala yanımda olsun dönsün eski günlerimiz gibi olalım diyoruz. dediğin gibi sindirerek sesli sesli söylemek gerekiyor:)
Ben cogu zaman senin cumlelerine benzer bir sekilde telkin ediyorum kendimi tatlim, ama nerde duvara toslayacagim hic belli olmuyorvermek istedigin mesajin farkindayim insallah haziranin ortalarindan sonra daha iyi psikolojilerde gezecegiz hepimiz
inşallahh inşallahh.. bugün sabah uyandığımda şunu düşündüm.. daha yataktan kalkmadan arardım onu. sesini duymak için, uyandı mı diye kontrol etmek için. buna o kadar alışmışım ki. çok canım sıkıldı bi süre.
sonra kendimle konuştum işte, dediğin gibi telkin ettim , sonra da düzeldim.içim ferahladı. yurtdışına iş seyahatine gitmiş gibi düşündüm. iş için bi yere gittiğinde her zaman konuşmak mümkün olmuyor, ya yanında biri olduğu için ya da işi olduğu için müsait olamıyor telefonu açamıyor. öyle zamanları hayal ettim . şimdi yurtdışı mevzusunu da ekleyince telefonla konuşmanın pahalı olduğunu da ekledim hayal gücümleböyle böyle teselliler işte...
her şey güzel olacakkk
Zaten dusuncelerimizdir duygularimizi etkileyen tatlimsen bugün pozitif seyler dusunmussun, olumlu benzetmeler cikarimlar yapmissin ve duygunda o yönde ilerlemis basarilarin devamini dilerim
sağol canm darısı herkesin başınainsanoğlu her şeyi unutuyo sürekli hatırlamak lazım bu telkinleri
ay niye yine burası sessizzzzzzz:44:
konuyu okuyan kızlarrr siz de üye olsanıza!?
Haklisin canim bazen hatirlatmalar iyi oluyor..
Biraz once kocam aradi, komutanin telefonundan.. sesi iyi gelmiyordu.. galiba seni fazla arayamayacagim, 3 güne bi bizi araziden alip kogusa banyo icin gotureceklermis, banyoyu kisa tutup seni aramaya çalışacağım dedi seni seviyorum dedi kapattitamam diyebildim sadece, telefonu kapattigimda farkettim agladigimi
canım orda kaç gün kalacaklar? merak etme ya bişeyi yoktur da değişik bi ortam işte alışamamıştır daha ondandır sesinin öyle gelmesi:26: ağlama ama biz daha şimdi ne konuştuk. geçecek hep bunlar geçecek
6 hazirana kadar orda kalacaklardedim ya ne zaman toslayacagim belli olmuyor diye.. al iste yine tosladim ben
:26: güzel günler göreceğiz canım. güzel şeyler düşünmeye çalış . bol bol dua edelim.. Allaha emanet bişey olmaz merak etme.
Nasılsınz kızlar benim biraz moralim bozuk:26:
İlkaycım üzüntüne üzüntü katma...Belki bu öğrendiği şeyler bi gün hayat kurtarıcı bir şeye vesile olacak
ilknurcum senin de poitif düşüncelerin hiç son bulmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?