- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.481
rica ederim canm .fiyatları ne kadar peki?bilgin varmıı
kizlarrrrrrrrrrrr bu arada size soylemeiyi unutummmm dun aksam sevgilim 14 subatta sozlenelim mi? dedi banaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sok oldumm
ayyy ne güzeeellll:123::123::123:
Duygusal yarenlerO merdivenleri sormayın hiç.Bizimde var yürüyen merdiven hatıralarımız...Ahhh ahhh...
Zaten başım ağrıyo sabah 8.30ta kalktım 2.öğretim öğrencisiyken bide
Kızlar aslında bende kargo filan bişey göndermek istiyorum da benim kargo baya askerlik bitene kadar anca gider herakde te DoğubeyazıtaAma sevgilim şey dedi sakat olur gönderme sakın bişey.Benim ne zaman çıkcağım etceğim çarşıya belli değil nasıl alcam onu filan dedi.mektup filan yazıp yiyecek içeçek göndermek istiyodum halbuki
hem de çok zorben o araziye gittiği günden beri çok yalnız hissediyorum kendimi arkadaşlarımda yalnız bıraktılar ben aramayınca kimse aramaz oldu .. Allahtan yanlarında dert yanıp, üzülüp ağlamıyorum,onları sıkmamaya çok dikkat ediyorum, bi kere bile ağlamadım yanlarında, eşimden bahsetmedim.. bide kendim anlatsam aradığımda da açmayacaklar heralde
yaaaaaaaaaa kizzlaaaaaaaarrrrrrrrrrr noldu bize boyleeeeeeeeeeeeee yapmayiiinnn nolur guclu olmamiz gerekiyor bizimmmmm 351 donem yarenleri olarak askerlerimize moral verecegizzz bu arada kargolari aradimhepsi carsambadan gndermeniz en garanti dediler c.tesiye kadar bayatlamicak mi yaaaaaaaa (((((((((((((((( uffffffffffff nasil yicekler onlari
:)))))))))) cok ssaol canimmm hic beklemiyordum:103::103::123::123::123::123::123::132::132::132:
hayırlı olsunnnaahh darısı başımıza
kizlarrrrrrrrrrrr bu arada size soylemeiyi unutummmm dun aksam sevgilim 14 subatta sozlenelim mi? dedi banaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sok oldumm
arkadaş iyi günde olduğu kadar kötü günde de belli oluyo canım. bu devirde gerçek içten davranan samimi, iyi niyetli düzgün arkadaş bulmak çok zor hakkaten. öyle arkadaş oluyo ama en fazla 1-2 tane insanın etrafında maalesef... ama şöyle de düşün sen şu an hep askerini düşünüyosun hep aklında (kendimden biliyorum) ama onların günde bi kere aklına anca geliyodur, onda da konusunu açıp seni üzmemek için bahsetmiyolardır belki. tabi sen daha iyi bilirsin arkadaşlarının niyetini ama böyle de bi ihtimal var. belki sen konusunu açarsan yardımcı olmaya teselli etmeye çalışırlar, bi dene istersen bunu.çünkü insanın derdi paylaştıkça hafifliyo. hele de iyi bir dinleyici olan ve gerçekten iyi niyetli dostları varsa.
Bu bi cesit evlenme teklifi bence cok hoooss:123:
heheh bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuu:44:
heheh bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuu:44:
Simdiden tebrik ederim tatlim, askerden döndüğünde hos bir teklif gelir tabi ki
canım keke falan bişey olmuyo genelde hatta kek bi iki gün sonra daha güzel oluyo bence, ama börek bayatlıyo hatta bi gün sonra bile börek güzel olmuyo çünkü denemiştim. poşete koyup iyice ağzını bağlamıştım ama yine de semsert olmuştuama sen illa ellerimle yaptığım şeyleri yedirmek istiyorum diyorsan bayatlamasına falan bakmican yollican :)
cnm ya ben ellerim le ypp yollicm dmiyorumda o ben israr edince bunlari istedi simdi gndermessem icime dert olck denicez bi bakalim artikgul boregi istedi belki o biraz yumusak klir :44::44::44:
Bu bi cesit evlenme teklifi bence cok hoooss:123:
Ben beni teselli etmelerini istemiyorum ki kuzum:26: sadece napiyosun, aksam disari cikalim, toparlan sana kahveye geliyoz gibi benim bahanemelerimi umursamadan gelsinler istiyorum da.. ya sonucta herkesin kendine gore bi hayati var.. telaslari var.. belkide bu sureci boyle yalniz gecirmek..
canım teselli derken yani kocandan bahsetmek senin derdini dinlemek vesaire. tabi kafa dağıtmak oyalanmak da ister insan ama bunları da istemez misin ? çünkü senin hep aklında olan bişey bu ve insan paylaşmak istiyo. yani kendim öyleyim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?