351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kizlarrrrrrrrrrrr bu arada size soylemeiyi unutummmm dun aksam sevgilim 14 subatta sozlenelim mi? dedi banaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sok oldumm

Duygusal yarenler O merdivenleri sormayın hiç.Bizimde var yürüyen merdiven hatıralarımız...Ahhh ahhh...
Zaten başım ağrıyo sabah 8.30ta kalktım 2.öğretim öğrencisiyken bide

Kızlar aslında bende kargo filan bişey göndermek istiyorum da benim kargo baya askerlik bitene kadar anca gider herakde te Doğubeyazıta Ama sevgilim şey dedi sakat olur gönderme sakın bişey.Benim ne zaman çıkcağım etceğim çarşıya belli değil nasıl alcam onu filan dedi.mektup filan yazıp yiyecek içeçek göndermek istiyodum halbuki

tatlim benimkid istemiyordu zor ikna ettim ben de Luleburgazdayim sevgilim TAAA KArsta L(43: gonderecegim artik bakalim nasil gidecekkkkk

arkadaş iyi günde olduğu kadar kötü günde de belli oluyo canım. bu devirde gerçek içten davranan samimi, iyi niyetli düzgün arkadaş bulmak çok zor hakkaten. öyle arkadaş oluyo ama en fazla 1-2 tane insanın etrafında maalesef... ama şöyle de düşün sen şu an hep askerini düşünüyosun hep aklında (kendimden biliyorum) ama onların günde bi kere aklına anca geliyodur, onda da konusunu açıp seni üzmemek için bahsetmiyolardır belki. tabi sen daha iyi bilirsin arkadaşlarının niyetini ama böyle de bi ihtimal var. belki sen konusunu açarsan yardımcı olmaya teselli etmeye çalışırlar, bi dene istersen bunu. çünkü insanın derdi paylaştıkça hafifliyo. hele de iyi bir dinleyici olan ve gerçekten iyi niyetli dostları varsa.

canım keke falan bişey olmuyo genelde hatta kek bi iki gün sonra daha güzel oluyo bence, ama börek bayatlıyo hatta bi gün sonra bile börek güzel olmuyo çünkü denemiştim. poşete koyup iyice ağzını bağlamıştım ama yine de semsert olmuştu ama sen illa ellerimle yaptığım şeyleri yedirmek istiyorum diyorsan bayatlamasına falan bakmican yollican :)

canım keke falan bişey olmuyo genelde hatta kek bi iki gün sonra daha güzel oluyo bence, ama börek bayatlıyo hatta bi gün sonra bile börek güzel olmuyo çünkü denemiştim. poşete koyup iyice ağzını bağlamıştım ama yine de semsert olmuştu ama sen illa ellerimle yaptığım şeyleri yedirmek istiyorum diyorsan bayatlamasına falan bakmican yollican :)[/QUOTE]

cnm ya ben ellerim le ypp yollicm dmiyorumda o ben israr edince bunlari istedi simdi gndermessem icime dert olck denicez bi bakalim artik gul boregi istedi belki o biraz yumusak klir :44::44::44:

kizlarrrrrrrrrrrr bu arada size soylemeiyi unutummmm dun aksam sevgilim 14 subatta sozlenelim mi? dedi banaaaaaaaaaaaDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sok oldumm

Bu bi cesit evlenme teklifi bence cok hoooss:123:

Ben beni teselli etmelerini istemiyorum ki kuzum:26: sadece napiyosun, aksam disari cikalim, toparlan sana kahveye geliyoz gibi benim bahanemelerimi umursamadan gelsinler istiyorum da.. ya sonucta herkesin kendine gore bi hayati var.. telaslari var.. belkide bu sureci boyle yalniz gecirmek..

cnm ya ben ellerim le ypp yollicm dmiyorumda o ben israr edince bunlari istedi simdi gndermessem icime dert olck denicez bi bakalim artik gul boregi istedi belki o biraz yumusak klir :44::44::44:[/QUOTE]

o zaman bi kereliğine yollarsın iyice ağzını bağlarsın bi de kek falan parçapinçik olmasın, sert kaplara koy istersen. sonracığımaa bakarsın eğer bi problem olmazsa sonra tekrar yollarsın kargoyla

cnm ya ben ellerim le ypp yollicm dmiyorumda o ben israr edince bunlari istedi simdi gndermessem icime dert olck denicez bi bakalim artik gul boregi istedi belki o biraz yumusak klir :44::44::44:

o zaman bi kereliğine yollarsın iyice ağzını bağlarsın bi de kek falan parçapinçik olmasın, sert kaplara koy istersen. sonracığımaa bakarsın eğer bi problem olmazsa sonra tekrar yollarsın kargoyla[/QUOTE]

aynen tatlim oyle yapmyi dusunuyprum :))

canım teselli derken yani kocandan bahsetmek senin derdini dinlemek vesaire. tabi kafa dağıtmak oyalanmak da ister insan ama bunları da istemez misin ? çünkü senin hep aklında olan bişey bu ve insan paylaşmak istiyo. yani kendim öyleyim en azından.

ya biz nasıl evlenicez para biriktiremedik ki biz doğru düzgün:26: nasıl olcak bu işler:26: askerden hemen dönünce evlenemeyiz galiba. evlenenler nasıl evleniyo maddi durumu iyi olmadan nasıl evleniyolar anlamıyorum. :44:

Ben o gittiginden beri bu topikten baska bi yerde kocama olan ozlemimden bahsetmiyorum kuzum sadece onlar sorarlarsa "asker nasil" diye .. iyi diyorum alismaya calisiyor iste diyorum.. kimseyi sikmamaya özen gosterdigim halde yinede yalniz hissediyorum kendimi.. ama kizmamam lazim kimseyr .. herkes kendi hayatini yasiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…