351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım ne güzel karşına bunlardan kurtulabileceğin bi imkan çıktı bence çok rahat restini çekersin haketmiş patronun

canım ne güzel karşına bunlardan kurtulabileceğin bi imkan çıktı bence çok rahat restini çekersin haketmiş patronun

nişanlımla da konuştum onun da aklına yattı bana uygun geldi tabi son kararı sen vereceksin burda çok yoruluyorsun ben dönünce yarım gün çalışıyorum cumartesileri evlenince sen öğleden önce ben işte iken evle ilgilenirsin kendine vakit ayırırsın öğleden sonra ben gelince gezeriz tozarız ohh dedi pazarlar da bizim zaten aşkitellam yaptı tüm planları

oohh ne güzel bende istiyorum cumartesi tatili yaaa

Evlilik degilde evlilik oncesi dönem zor tatlim, stresli ama evlilik bal gibi
evet canım ben de evlilik öncesini kasdetmek istemiştim, tek dileğim aileler ve bizim aramızda tartışma problem çıkmasın. sevenler kavuşsun evlensin
aynen bende öyle düşünüyorum.bizde saatlerce nerdeyse sabaha kadar konuşurduk hiç durmadan.o günlerimi çok özlüyorum şimdi:85:
yaaa dayanalım:26: bizim için yeni bir dönem başlasın yeni bir başlangıç . buna alıştık mı her şeye alışırız. bizim için deneyim oldu öyle bakalım allah başka dert vermesinnn

Allah nazardan saklasın canım, zamanımızda böyle sevgi pek yok yani çok az var. kıymetini bilmemiz lazım.

oohh ne güzel bende istiyorum cumartesi tatili yaaa
hihi gel seni de bu iş yrine alalım canım beraber çalışırız yada çalışamayız çene yapmaktan

aminnnnn Allah herkese güzel mutluluklar versinnn ayy kızlar bugün kermes vardı oraya girdim sabah bi bebek vardı allahımm nasıl tatlı yiyesim geldi

geleyim kayseriye geçen yıl bu zamanlar gelmiştim ben kayseriye nisan ayındaydı galiba
bebişler yenmez mi ya

inşallah sizin de hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur
canım senin iş ne oldu şimdi kesin başlıyo musun yeni işe?

geleyim kayseriye geçen yıl bu zamanlar gelmiştim ben kayseriye nisan ayındaydı galiba
bebişler yenmez mi ya
yaa akraban falan mı var canım biz evlenelim kocişinle gelirsiniz kapadokyayı gezeriz rüyamdada görmüştüm zaten

inşallah sizin de hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur
canım senin iş ne oldu şimdi kesin başlıyo musun yeni işe?

inşallah canım bazen istediğimin farkına varıyorum başlıycam yaa galiba bzide onu konuşuyoduk ilkayla.Şartlar daha iyi geldi biraz erken vakitte kalkmam lazım burda 9 da başlıyo orda 8.30 ama 7.30da servisde olunuyor nişanlımın işine yakın evlenene kadar idare ederim die düşünüyorum

olsun yarım saatten bişey olmaz bir sürü diğer avantajı varmış, anladığım kadarıyla mülakata çok kişi gelmedi herhalde direkt teklif ettiler sana. öyleyse süperr

Yok bi egitime gelmistim canim, Molu soyadli birilerinin malikanesindeydi resmen malikaneydi hatta satoda diyebilrim

Süper işin hayırlı uğurlu olsun ve her şey istediğin gibi gitsin inşallah.. c.tesi tam gün süper +250 tl ımmmm.. yemede yanında yat..

çeyiz topiğim eminönünden yatak örtüsü ve 20 adet havlu aldım.. son aldıklarım 5.son sayfada..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...57-kalimero1987-ceyizine-buyrun-hanimlar.html

olsun yarım saatten bişey olmaz bir sürü diğer avantajı varmış, anladığım kadarıyla mülakata çok kişi gelmedi herhalde direkt teklif ettiler sana. öyleyse süperr
Canım direkt teklif geldi evet benimde gönlüm var

Yok bi egitime gelmistim canim, Molu soyadli birilerinin malikanesindeydi resmen malikaneydi hatta satoda diyebilrim
vayy nereymiş orası ya vah bi şatom olmadı

evet canım iyi oldu ya valla özellikle düğün hazırlığı ve evlilik zamanında çok iyi oldu dur bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…