- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.661
Öyle dedi evet, hiçbirşeyden memnun olmuyor zaten 6 aydır buradayım 2 defa demiştir eline sağlık şu da güzel olmuş diye.ordan urdan topladığı şeylerle bize tasarım yaptırmaya kalkıyor başka bi tasarımcının çalışmasının üstünde çalışma yapmamı istiyor çok sıktı bunlar beni ve canım ofis o kadar küçükki insanlarla dip dibe olmaktan sıkıldım
canım ne güzel karşına bunlardan kurtulabileceğin bi imkan çıktıbence çok rahat restini çekersin haketmiş patronun
nişanlımla da konuştum onun da aklına yattı bana uygun geldi tabi son kararı sen vereceksin burda çok yoruluyorsun ben dönünce yarım gün çalışıyorum cumartesileri evlenince sen öğleden önce ben işte iken evle ilgilenirsin kendine vakit ayırırsın öğleden sonra ben gelince gezeriz tozarız ohh dedi pazarlar da bizim zatenaşkitellam yaptı tüm planları
evet canım ben de evlilik öncesini kasdetmek istemiştim, tek dileğim aileler ve bizim aramızda tartışma problem çıkmasın. sevenler kavuşsun evlensinEvlilik degilde evlilik oncesi dönem zor tatlim, stresliama evlilik bal gibi
yaaa dayanalım:26: bizim için yeni bir dönem başlasın yeni bir başlangıç . buna alıştık mı her şeye alışırız. bizim için deneyim oldu öyle bakalım allah başka dert vermesinnnaynen bende öyle düşünüyorum.bizde saatlerce nerdeyse sabaha kadar konuşurduk hiç durmadan.o günlerimi çok özlüyorum şimdi:85:
Evet hem stresli hem çook güzelmiş ben ucundan başladımİnşallah tatlım valla allah biliyor 2.5 senedir daha bir defa bile aman ben bu adamla ne konuşsam demedim hiç sıkılmadım bir dondurma yemeyi bile eğlenceli hale getirdik kavgalarımız bile tutkulu oldu özlediğimiz için kavga ettik hep görüşememekten...Bilmiyorum ya ilkay bizi aydınlatır bu konuda ama sanki o yanımdayken bana asla birşey olmayacak gibi geliyor her giydiği ona yakışıyoor sanki, sanki dünyanın en yakışıklı erkeği o, içim kaynıyo baktıkça onunla gülmeye doyamıyorum ve ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım bir sarılışımız yetiyor sorunlar her ilişkide oluyor tabi ama hiç eksilmedi sevgim
İlkay bu duyguların taam bi adı varmı sevgi, aşk, güvenme ihtiyacı? Nedir bizi onlara bağlayan
hihi gel seni de bu iş yrine alalım canım beraber çalışırız yada çalışamayız çene yapmaktanoohh ne güzelbende istiyorum cumartesi tatili yaaa
evet canım ben de evlilik öncesini kasdetmek istemiştim, tek dileğim aileler ve bizim aramızda tartışma problem çıkmasın. sevenler kavuşsun evlensin
yaaa dayanalım:26: bizim için yeni bir dönem başlasın yeni bir başlangıç . buna alıştık mı her şeye alışırız. bizim için deneyim oldu öyle bakalım allah başka dert vermesinnn
Allah nazardan saklasın canım, zamanımızda böyle sevgi pek yok yani çok az var. kıymetini bilmemiz lazım.
hihi gel seni de bu iş yrine alalım canım beraber çalışırız yada çalışamayız çene yapmaktan
aminnnnnAllah herkese güzel mutluluklar versinnn ayy kızlar bugün kermes vardı oraya girdim sabah bi bebek vardı allahımm nasıl tatlı yiyesim geldi
hihi gel seni de bu iş yrine alalım canım beraber çalışırız yada çalışamayız çene yapmaktan
aminnnnnAllah herkese güzel mutluluklar versinnn ayy kızlar bugün kermes vardı oraya girdim sabah bi bebek vardı allahımm nasıl tatlı yiyesim geldi
yaa akraban falan mı var canım biz evlenelim kocişinle gelirsiniz kapadokyayı gezeriz rüyamdada görmüştüm zatengeleyim kayseriyegeçen yıl bu zamanlar gelmiştim ben kayseriye nisan ayındaydı galiba
bebişler yenmez mi ya
inşallah sizin de hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur
canım senin iş ne oldu şimdi kesin başlıyo musun yeni işe?
yaa akraban falan mı var canım biz evlenelim kocişinle gelirsiniz kapadokyayı gezeriz rüyamdada görmüştüm zaten
inşallah canım bazen istediğimin farkına varıyorumbaşlıycam yaa galiba bzide onu konuşuyoduk ilkayla.Şartlar daha iyi geldi biraz erken vakitte kalkmam lazım burda 9 da başlıyo orda 8.30 ama 7.30da servisde olunuyor nişanlımın işine yakın evlenene kadar idare ederim die düşünüyorum
yaa akraban falan mı var canım biz evlenelim kocişinle gelirsiniz kapadokyayı gezeriz rüyamdada görmüştüm zaten
inşallah canım bazen istediğimin farkına varıyorumbaşlıycam yaa galiba bzide onu konuşuyoduk ilkayla.Şartlar daha iyi geldi biraz erken vakitte kalkmam lazım burda 9 da başlıyo orda 8.30 ama 7.30da servisde olunuyor nişanlımın işine yakın evlenene kadar idare ederim die düşünüyorum
Bugün karar vercem cumartesi tam gün tatil burdan aldığımdan 250 lira daha fazla para alcam.Gün içinde sakin kendi odam olabilecek bir yer birde diploma yi götürdüğüm zaman en üst limitten yatacakmış sigortatek sorun ulaşım 7.30 da servisde olmam lkazım ama idare edicez artık evlenince nişanlım beni bırakır onun iş yerine yakın zaten ne diyorsunuz canlar:44:
Canım direkt teklif geldi evetolsun yarım saatten bişey olmaz bir sürü diğer avantajı varmış, anladığım kadarıyla mülakata çok kişi gelmedi herhalde direkt teklif ettiler sana. öyleyse süperr
Yok bi egitime gelmistim canim, Molu soyadli birilerinin malikanesindeydiresmen malikaneydi hatta satoda diyebilrim
evet canım iyi oldu ya valla özellikle düğün hazırlığı ve evlilik zamanında çok iyi oldu dur bakayım hemenSüper işin hayırlı uğurlu olsun ve her şey istediğin gibi gitsin inşallah.. c.tesi tam gün süper +250 tl ımmmm.. yemede yanında yat..
çeyiz topiğimeminönünden yatak örtüsü ve 20 adet havlu aldım.. son aldıklarım 5.son sayfada..
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...57-kalimero1987-ceyizine-buyrun-hanimlar.html
109 mu ne-ay çok sıcak ya işyerinde mala bağladım iyice -
askerliğin 1/3ünü yedikkkkk vallahiiii
o zamannn bize gelsin bütünn ikonlarrrr:87::118::124::122: inşaaalll diğer kısımlarrda hemen biter bekle bizi plakalarrrr
iveett az kaldı azzzteyy teyy
hehe o zaman şimdi plakalara şafak sayalım bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?