351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hayırdır kuzum ne oldu anlatsana:44: askerinle ilgilimi
Canim onunla ilgili değil aslında. Sinav stresi m var çok fazla, birde aşırı derecede çok özledim bu durumlar da beni hassas ve agresif yapiyor.Nisanlimin her söylediğine aliniyorum,onu da geriyorum haksiz yere.Sag olsun beni anliyor, destekliyor ama bosuna gerginlik çıkıyor. Sonra oturup Ağlıyorum :-(

canım, çok güzel bi tempoyla hazırlanıyorsun maşallah yaparsın, istediğin puanı alırsın üzülme kuzum sen sadece biraz gerilmişsin ama kendini mutlu edecek şeyler yap arada.. platesi bırakma mutlu günlere az kaldı tatlım

Evet kızlar spor yapn mutluluk hormonu salgılanıyormuş o zaman-

bende dün baş ağrısı hormonu salgılandı ama. tüm gün eminönünde gezip akşamda spora gidince işin rengi değişti.
askerim gidince kafam dağılsın diye başladım ve plates günüydü. çok yüklenmedim ama yine başım ağrıdı..
ama istisnalar kaideyi bozmaz.. spor ve çikolata aynı etkiyi yaratıyor...

İnşallah tatlımbazen çalışmam yeterli değilmiş gibi geliyor malesefplatesi 1 haftadır yapmıyorum :26:uyanır uyanmaz soru kitaplarının başına oturuyorum çünkü.Sınav harici hiçbir şeye vakit ayırasım gelmiyor bu ara.Son 37 gün artık

allah kolaylık versin canım ama verimli çalışma için verimli dinlenme lazım

bende spora başladım, evde her akşam yarım saat videodan izleyerek yapıyorum, sıkılaşmak için

bak platese ara verdin, gerginliğin arttı evet kuzum zaman azalıyor ama zaten çalışmak için vaktin var dinlenmeye de vaktin olsun ne demiştim arada benzin almak için bi istasyona girmen lazım

allah kolaylık versin canım ama verimli çalışma için verimli dinlenme lazım

Amin canım inşallah.Ben ders çalışarak dinleniyorum aslında ,bana verdiğim 15 dklık aralar işlerimi halletmem için yeterli oluyor.Sadece kaygı oranım yükseldi tarih yaklaştıkça kendimi soyutladım her şeyden ama buna mecburum.1 yıl daha özel şirketin kahrını çekemem

Evet aslında plates zihnimi açıyordu benim o anlamda iyi geliyordu tatlım ama ders çalışarak dinleniyorum zaten gerek yok diye bıraktımakşama yapsam iyi gelecek belki de:26:sınavdan sonra yapacağım ilk şey,sahile gidip bankta oturup boş boş denize bakacağım.Hiçbir şey düşünmeden,belki saatlerce

bende gelip yanına oturacağım

bende gelip yanına oturacağım

şeyyy melabaaa bende aranıza girsem oluyymuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…