- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.761
yok tatlım mağazalardan hiç denemedimay çok heyecanlı ama benle gelicek kimsem yokki:26:
cnmm ya kıyamammm, annen fln gelirr miii ya da yakın bir arkadaşınn? yavaştan başlaaa cnmm bak mağazalaraaa fikir edinirsinnn
nişanlım olsaydı giderdikannem kendine bile zor alışveriş yapar sevmez hiç ev kuşu o burda hiç arkadaşım yokki hepsi üniversitede kaldı :26:
nişanlım olsaydı giderdikannem kendine bile zor alışveriş yapar sevmez hiç ev kuşu o burda hiç arkadaşım yokki hepsi üniversitede kaldı :26:
o zaman ne yap biliyo musunsen kendin bak, bi süre dene gelinlikleri, orda satış yapan kadına falan sor güzel oldu mu diye. sonra en son 2-3 gelinlik arasında kalıp karar vermen gerekince anneni çağırırsın olmaz mııııııııııı
cnmm onlar yönlendirioo bidee vücut tipine göree gelinlikk modelleri de gösteriolarrr dimii
olabilir canımmda pek annelere gönlüm yok oama kendim gezmem biraz sıkıcı olacak gibi geliyoro zaman ne yap biliyo musunsen kendin bak, bi süre dene gelinlikleri, orda satış yapan kadına falan sor güzel oldu mu diye. sonra en son 2-3 gelinlik arasında kalıp karar vermen gerekince anneni çağırırsın olmaz mııııııııııı
cnmm kayınvaliden fln gelebilirr bak.. ya da iş yerinden yakın olduğun bi arkadaşın.. benim nişanlım gelinliğimi görmedi içeri almadı kayınvalidemler sürpriz diehiç bi fikri yok gelinlik hakkında..
olabilir canımmda pek annelere gönlüm yok oama kendim gezmem biraz sıkıcı olacak gibi geliyor
iş yerinde hiç bayan yok benden başkacanım kayınvalidem gelmesin bence sevmiyorum ben alışverişte annelerin olmasını. aaa görümcemi nasıl unuttummm yaa arkadaş gibiyiz benle yaşt o onla gideyim en iyisi
Haftasonu su gibi akıp geçsin 3 haziran pazartesi olsun (haftaiçi hiç hızlı geçmiyo bari haftasonu hızlı geçsin de mayıstan hazirana atlayalım hooop diye)
cnmm bizdee geldilerrrr anneler, nişanlımın teyzesii.. hevesleniolardı ben de bişey diyemedm ama provaya arkadaşlarımı götrcm ona karar verdmmm
yrnnn mayısta bitioo cnmmm şu yaz btse sonbahar gelseebu sene yazı sevmiorummmm
Biz nişan alışverişine falanda yalnız çıktık canım ben sevmiyorum pek her kafadan ayrı ses çıkıyor kötümüyüm neseizin düğün 9 kasımda mıydı canım?
yrnnn mayısta bitioo cnmmm şu yaz btse sonbahar gelseebu sene yazı sevmiorummmm
kizlar hepinize merhabalar
gelinlik ve dügün hazirliklari diyince bende akan sular duruyor ve evlilikten korkan ben bile hemen evlenesim geliyor ki son zaman da iyice dügünler artikca is yerindede daha bi özenmeye basladimneyse seymacim http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html bide su modele bak derim yada straplez bi modelinin üzerine http://www.jaeheebridal.com/shop/catalog/product/gallery/id/1498/image/4463/ resimdeki gibi oynamalar ile cok güzel durabilir bence
kizlar bu arada Prensesin Masalı: Özel Tasarım Gelin Ayakkabıları bu tarz gelinlik ayakabilar hakkinda ne düsünüyorsunuz :26:
Canımm bu kapalı olan gelinliğin sadece yaka tarzını ve duvak tarzını beğendim açık olanın da etek modelini beğendimve ayakkabılara gelinceeeee tamm benim gibi hareketli muzur enerjik bir insana uygun nasıl alınıyormuş bunlar
canim ayakabilari sanem sevgen diye biri tasarliyor www.facebook.com/pages/Sanemiko-Shop/106748612729623 burdan diger modellerinede ulasabilirsindaha ilk gördügüm anda bunlardan istiyorum demistim hatta bi arkadasim mail atmisti fiyat sormak icin 250 tl den basliyor demisti. türkiyede bi kac yerdede görmüstüm pronovias ve la sposa gibi markalarin benzer gelinlik modelerini GELİNLİKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?