351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ahaha cnmmm eşin döndüğündee bi kaç tepsi yapıp koycn her gecee kalkıp bi kaç tane atıştrmalık yapar kendinee

Kızlaaaaaaarrrr

Ben yine yoktum bayadır.Okul filan uğraşıyorum işte Malum sınav dönemim yaklaşıyo.İnşallah güzel geçer sınavlarım:18: Sıcağın verdii etkiyle ders çalışmak çok zorlucak valla:18:

gunaydin kizlar artk geceleri konusmuyomsnz askerlermz gelmeden dagldk biz ((

günaydın canım, misafirlerim vardı benim dün akşam .. ondan önceki 2 akşamda işyerinden bi arkadaş bende kaldı :26: gelemedim buraya hiç o yüzden :26:

kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin

Son düzenleme:
günaydın canım, misafirlerim vardı benim dün akşam .. ondan önceki 2 akşamda işyerinden bi arkadaş bende kaldı :26: gelemedim buraya hiç o yüzden :26:
anladım canım349larda dakimse yok ama onların telaşları var askerleri yanlarında biz en baştan cozuttuk ilk başlarda sudan çıkmış balığa döndüğümüzden burda hiç ayrılmıyorduk şimdi herkes biraz alıştı şükürler olsun. hayat devam ediyor

kızlar bugün lisans eğitimimde son final sınavına gireceğim.dualarınızı eksik etmeyin:18:artık kurtuluyorum inş bu da benden tüm bölümüm hocalarına gelsin

canım gözün aydınnn bitiriyosun demek darısı bana ama ben iyi ihtimalle büte kalacağım yani kalmak için dua ediyorum

belki de canım bende bazen tam tersi oluyor, çok kötü hissettiğimde gelmeyebiliyorum burayı negatife boğmamak için :44:

teşekkür ederim canım tabi sen çalışıyorsun bi taraftan okulla beraber zor oluyo bütte halledersin inş

teşekkür ederim canım tabi sen çalışıyorsun bi taraftan okulla beraber zor oluyo bütte halledersin inş
evet canım inşallah hallederim yokdsa seneye takrar evli evli zor olucak

belki de canım bende bazen tam tersi oluyor, çok kötü hissettiğimde gelmeyebiliyorum burayı negatife boğmamak için :44:

anladım tatlım o da bi seçenek iyi olalım ya o içine çöken şey çok kötü bi duygu :26:

günaydınn kızlar nasılsnzz, evt akşamları kmse olmuo.. ben de geldm baktım, sonra çıktımm baktım kimseler yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…