- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.581
Merhaba canimbenide son 3 ay kala sıkıntısı basmaya baslamisti..gidecegi icin daha mi cok sarilsam, yoksa biraz kendimi alistirayim diye soguk mu kalsam bilemez dururdum:26: bi kac ay bunun gelgitlerini yasadiktan sonra doyasiya sarilmaya karar verdim her türlü ozleyecektim onu.. her firsatta ona yapismis bi sekilde yasadim.. nereye gidecekse pesinde dolandim durdum
Ben evliyim ama cocugum yok.. burda bi arkadasimiz var cocugu olan.. ama pek yazmiyor belki seni gordugunde sana yardimci olur.. ama benim tahminim, kendi durumuma gore karsilastirdigimda cocukla daha zor gececegiçünkü gun geliyor ben kendimi bile toparlayamiyorum evin icinde afedersin sümüklü mendilleri topluyorum sabahlari odalardan bi bebegim olsaydi galiba isi falan birakip ailemin yanina yerlesirdim
Allah yardimcimiz olsun canim:44:
merhaba arkadaşlar
öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di micevaplarsanız çook sevinirim
cnmmmm ben evli değilimm nişanlıymm, ama tabi evli ve çocuklu olanlar içinn biraz daha sıkıntılıı oluodur.. ilk zamanlar çok zorlu geçioo vakit duruo gbi gelioo ama snrr biraz daha hızlanıo sanki zaman.. usta birliğinde görevlerine başladıklarndaa rutine bağlıosun.. zaman dahaa hızlıı geçioo.. 100 lern altına düşüncee bizler moral olarak daha ii olduk.. şimdi yanındaykenn bol boll vakit geçirin.. buraya daa uğra her zmn her konuda yardımcıı oluruzz, ben burda konuşarak kurduğum arkadaşlıklar ile toparladım kendimi.. burda herkes birbirini daha ii anlıo.. iiki burası vardıı..
amin canım. sen yalnız mı kalıyorsun canım. yalnız daha zor oluyordur. ben ailemin yanına gideceğim inşallah. o mendilleri eminim ben de topluyacam
sağol canımm cvp verdiğin için. zaten seninle aynı dertte olanlarla konuşmak çok iyi geliyo. ben de buraya ve aileme güveniyorum daha kolay geçirmeme yardımcı olurlar diye. bebeğimin olması aslında bi cihetle iyi gibi geliyo bana. onunla vakit geçiririm diye ama bilemiyorum ki
Yalniz kaliyorum canim..evim isime daha yakin oldugu icin, herseyimi toplayip baba evine donecek olmanin yasadigim aciyi daha da artiracagini dusundugum icin, tek basima ayakta kalmayi daha iyi ogrenmek icin ve birlikte kurdugumuz evimizi yalniz birakmamak icin annemlere yerlesmedim bencok zor geciyor ama bana cok katti bu yalnizlik.. ama dedim ya.. bi bebegim olsaydi eger ailemin yanina yerlesirdim bende:26:
Simdiden dusunme bunlari demeyeceğim.. bu mümkün degil biliyorum kendimden.. gitmesine son 2 ay kaldiginda her gece onun uyumasini bekleyip, sonra da onu izleyerek agladigim gecelerimi unutmadim çünküsabahlari saatimzi 10 dakika onceye kurup o uyanmadan bi 10 dakika daha fazla gormeyi kendime kar saydigim sabahlarimi da unutmadim
Bu surec boule gececek canim malesef.. sunu yaparsan daha rahat geçirirsin diyebilecegimiz hicbir sözümüz yok .. tesellisi yok.. tek yapabilecegimiz bu durumu kabullenmek:26:
düşünmen gereken, ilgilenmen gereken bir bebekk var o yüzdennn daha daa güçlüü olursunn cnmm, inşş sizler de 353 ler olarak burda bir arada vakit geçirirsnzz, birbirinizi anlayarak, sıkıntınızı hafifletirsnzz.. dediğim gbi bizler de hep buradayız, biz de yaşadıklarımızı paylaşırızzz
en iyisi fazla düşünmemek canım ben böyle bi yöntem buldum. aklıma getirmemeye çalışıyorum. o zaman geldiğinde bi şekilde geçircez. Rabbim kolay geçirmeye nasip etsin hepimize
merhaba arkadaşlar
öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di micevaplarsanız çook sevinirim
en iyisi fazla düşünmemek canım ben böyle bi yöntem buldum. aklıma getirmemeye çalışıyorum. o zaman geldiğinde bi şekilde geçircez. Rabbim kolay geçirmeye nasip etsin hepimize
merhaba arkadaşlar
bu arada nickiniz altında yazan sözler bitirdi beni kızlarr. dokunsanız ağlayabilirim
bugunnn özlemim çok dayanılmzz oldu, eski günlerrr yaptıklarımızz, tartışmalarımızzz kısacaa her şeyyy her saniyee gözlerimin önünden geçiooooo
Haftada bir bendede oluyo.. kendine uğraş bulmaya çalış canım.. eğer işin gücün yoksada çık dolaş birileriyle..
cnmmm art çalışıorummm amaa iştee bazenn yola bakarken bilee bi anımız aklıma gelio, öğleden sonraa daha hızlı geçerrr,işlerimii bitirmm art
bugün bana da geçmek bilmedi daha akşama çoook var
sevgilisi tarafından kıyafetlerine Kısıtlanma gelen kader arkadaşım hoşgeldin :)
ehheehe hoşşbuldukk kalimerookonuşarak her konuyu hallediyorz çok şükür ama bi o konuyu halledemiyoruz nedense. her tartışma yeni baştan başlıyor kıyafet konusunda. inatçıııı benimki gerçi ben de inatçı oluyorum bu durumda sanırım.
sizden naber, yine kıyafet konusuna taktı mı seninki de?
bazı şeylerin konuşarak halledilemeyeceğini öğrendim..konuş konuş konuş sonuca bağlayamıyoruz aslında bu konuyu.. sadece yorulup konuyu kapatıyoruz sadece.. sonrasında yine giydiğimiz bi kıyafetle çılgına çeviriyoruz adamları :) aklına esince teee hataydan dahi karışıyor. ''ne giydin sen bugün, siyah yakası çok açık badiyi gimiyosun dimi''? falan diyo. doğu kökenli bi erkek zorrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?