- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.561
Çok şükür az kaldı canımhasret kalmaz olurlar mı.Bu yüzden çok çeşit yapıp götüreceğim. bir de mısır çarşısına gidicem sınavdan çıkınca,hurma,ceviz,lokum,çerez alıp götüreceğim.Hiç beslenemiyor orada,içim acıyor
Yaa ben de bu ya da önümüzdeki hafta gitmek istiyodum da bana gelme dîyo. Ayrılmak zor oluyone börekler,kekler,kurabiyeler yapıcam ona.7 temmuzda gidiyorum canım sınavdan sonra ki gün.
aynenn cnmmm çok gıdaszz kalıolarrr, askerlik btsnn bndee diorummm seni bakımaa alcazz arttt, biz dee bu ay sonu gtczz nişanlımın yanınaa, ben dee götrymmm bi kaç bişeyyy
Yaa ben de bu ya da önümüzdeki hafta gitmek istiyodum da bana gelme dîyo. Ayrılmak zor oluyobelki ben de temmuzda giderim . Canım böreği sodalı falan yapma çünkü sem sert oluyo ertesi gün. Yumuşak bişey yap, bol yoğurt sür yumuşacık oluyo:)
İlknurun söylediği hurma cevîz falan çok faydalı valla..Götür mutlaka aaaaynenn cnmmm çok gıdaszz kalıolarrr, askerlik btsnn bndee diorummm seni bakımaa alcazz arttt, biz dee bu ay sonu gtczz nişanlımın yanınaa, ben dee götrymmm bi kaç bişeyyy
Senin daha az kalmış canımcanı ne istiyorsa götür .k.validemlerde bu hafta gidiyor o da alır bakıma sonra ben bayram sonuna kadar idare eder.Bayramdan sonra bir daha
İlknurun söylediği hurma cevîz falan çok faydalı valla..Götür mutlaka aaa
cnmmm azz kaldııı iki hafta sonraa inş gtczz evci çıkarmayaa :) o iki gndee bakımaa alaymmm benn :) oo ii o zmn kayınvalidenler de götürürr hem askerine moral olurr, snr sen gtcnnn zatennn en büyük moral o zmnn olurr :) snrr daaa plakaları sayarken bakmışızz btmişşşşş
Evet canım morali yerine gelecek inşallahayın 7'sine şafak sayıyor zaten plakalara az kaldı,ramazan'da çabuk geçer sonra geliyorlar .En büyük üzüntüm bayramı orada,tek başına karşılayacak olması.Arkadaşları var ama orada o burukluğu yaşayacak,zor olacak.Bayramın 3.günü de gitmeyi düşünüyorum.
imkanın varsaa bayramda gt cnmm bncee de, çok zorr geçerrr ordaa keşkee biz de ayarlasak gtsekk tek kalmasaa oralardaaa çok buruk olurlarr şimdii
Ancak 3.günü gidebileceğim canım çünkü ramazanın başında memlekete gidiyorum 3.günü de oradan direk gelibolu'ya geçerim.Ben olmalıyım yanında bir günde olsa
Evet ya baname gîdicem ben zaten ayda bir gitsem normal.. Oh maşallah maşallah kızımız da pek hamarat:)) bize de öğretseneee browni falan hîç bilmiyom ben . nişanlanınca benim biraz bu konuda çalışmam gerekl yaa müstakbel kayınvalideme rezil olurum:d bayramda kesinlikle yalnız bırakmamamız gerek doğru söylüyorsun. Eğer onun ailesi gitmezse ben giderim inşallahCanım ayrılık zor ama gidip görmekte lazım hem onlar için hem de bizim için,ikna edersin.Sodalı yapmam zaten canım,sodalı börek sıcakken servis edildiğinde güzel oluyor.El açması börek yapıcam canımaextra poğaça,kurabiye,browni ve karışık kek yapıcam.
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyle bişey vardır izin verilir ya çok îyi olurcnmmm çokk ii yaparsınnn, ben de imkanları zorlarmm ama sanmıorummbayramdaaa çarşı izniii fazladan verilir mi acaba
cnmmm çokk ii yaparsınnn, ben de imkanları zorlarmm ama sanmıorummbayramdaaa çarşı izniii fazladan verilir mi acaba
Evet ya baname gîdicem ben zaten ayda bir gitsem normal.. Oh maşallah maşallah kızımız da pek hamarat:)) bize de öğretseneee browni falan hîç bilmiyom ben . nişanlanınca benim biraz bu konuda çalışmam gerekl yaa müstakbel kayınvalideme rezil olurum:d bayramda kesinlikle yalnız bırakmamamız gerek doğru söylüyorsun. Eğer onun ailesi gitmezse ben giderim inşallah
Hehe seni alan yaşadı o zaman kızıım:) ben de internetten bakıp yqpmaya çalışıyorum işte ama hangi tarif güzel , tutacak mı tutmicak mı biilemiyosun.. Olsun canım sınavın daha önemli sınavı atlatıp gidersin hem sana da moral olur . Baya rahatlamış olursun hem de nîşanlınıngörmek ilaç gibi gelir. Bi taşla îki kuşCanım hafta sonuna geliyor ya bayram zaten çarşıları olur ama onun haricinde veriyorlar mı bilmiyorum:26:
Öğreteyim tatlımmutfak konusunda üzerime tanımam diyemem tabi de çok çok iyiyimdir.Öğrenirsin canım artık her yer tarif,uygulamalı birde imkanın olursa ayda bir gidersen çok iyi olur canım.Benim sınav olmasaydı bu ayda gidecektim ama olmadı
Hehe seni alan yaşadı o zaman kızıım:) ben de internetten bakıp yqpmaya çalışıyorum işte ama hangi tarif güzel , tutacak mı tutmicak mı biilemiyosun.. Olsun canım sınavın daha önemli sınavı atlatıp gidersin hem sana da moral olur . Baya rahatlamış olursun hem de nîşanlınıngörmek ilaç gibi gelir. Bi taşla îki kuş
merhaba arkadaşlar
öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di micevaplarsanız çook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?