351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aynenn cnmmm çok gıdaszz kalıolarrr, askerlik btsnn bndee diorummm seni bakımaa alcazz arttt, biz dee bu ay sonu gtczz nişanlımın yanınaa, ben dee götrymmm bi kaç bişeyyy

ne börekler,kekler,kurabiyeler yapıcam ona.7 temmuzda gidiyorum canım sınavdan sonra ki gün.
Yaa ben de bu ya da önümüzdeki hafta gitmek istiyodum da bana gelme dîyo. Ayrılmak zor oluyo belki ben de temmuzda giderim . Canım böreği sodalı falan yapma çünkü sem sert oluyo ertesi gün. Yumuşak bişey yap, bol yoğurt sür yumuşacık oluyo:)

aynenn cnmmm çok gıdaszz kalıolarrr, askerlik btsnn bndee diorummm seni bakımaa alcazz arttt, biz dee bu ay sonu gtczz nişanlımın yanınaa, ben dee götrymmm bi kaç bişeyyy

Senin daha az kalmış canım canı ne istiyorsa götür .k.validemlerde bu hafta gidiyor o da alır bakıma sonra benbayram sonuna kadar idare eder.Bayramdan sonra bir daha

Canım ayrılık zor ama gidip görmekte lazım hem onlar için hem de bizim için,ikna edersin.Sodalı yapmam zaten canım,sodalı börek sıcakken servis edildiğinde güzel oluyor.El açması börek yapıcam canımaextra poğaça,kurabiye,browni ve karışık kek yapıcam.

Senin daha az kalmış canım canı ne istiyorsa götür .k.validemlerde bu hafta gidiyor o da alır bakıma sonra benbayram sonuna kadar idare eder.Bayramdan sonra bir daha

cnmmm azz kaldııı iki hafta sonraa inş gtczz evci çıkarmayaa :) o iki gndee bakımaa alaymmm benn :) oo ii o zmn kayınvalidenler de götürürr hem askerine moral olurr, snr sen gtcnnn zatennn en büyük moral o zmnn olurr :) snrr daaa plakaları sayarken bakmışızz btmişşşşş

Evet canım morali yerine gelecek inşallahayın 7'sine şafak sayıyor zatenplakalara az kaldı,ramazan'da çabuk geçer sonra geliyorlar .En büyük üzüntüm bayramı orada,tek başına karşılayacak olması.Arkadaşları var ama orada o burukluğu yaşayacak,zor olacak.Bayramın 3.günü de gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

imkanın varsaa bayramda gt cnmm bncee de, çok zorr geçerrr ordaa keşkee biz de ayarlasak gtsekk tek kalmasaa oralardaaa çok buruk olurlarr şimdii

imkanın varsaa bayramda gt cnmm bncee de, çok zorr geçerrr ordaa keşkee biz de ayarlasak gtsekk tek kalmasaa oralardaaa çok buruk olurlarr şimdii

Ancak 3.günü gidebileceğim canım çünkü ramazanın başında memlekete gidiyorum 3.günü de oradan direk gelibolu'ya geçerim.Ben olmalıyım yanında bir günde olsa

Ancak 3.günü gidebileceğim canım çünkü ramazanın başında memlekete gidiyorum 3.günü de oradan direk gelibolu'ya geçerim.Ben olmalıyım yanında bir günde olsa

cnmmm çokk ii yaparsınnn, ben de imkanları zorlarmm ama sanmıorumm bayramdaaa çarşı izniii fazladan verilir mi acaba

Evet ya baname gîdicem ben zaten ayda bir gitsem normal.. Oh maşallah maşallah kızımız da pek hamarat:)) bize de öğretseneee browni falan hîç bilmiyom ben . nişanlanınca benim biraz bu konuda çalışmam gerekl yaa müstakbel kayınvalideme rezil olurum:d bayramda kesinlikle yalnız bırakmamamız gerek doğru söylüyorsun. Eğer onun ailesi gitmezse ben giderim inşallah

cnmmm çokk ii yaparsınnn, ben de imkanları zorlarmm ama sanmıorumm bayramdaaa çarşı izniii fazladan verilir mi acaba

Canım hafta sonuna geliyor ya bayram zaten çarşıları olur ama onun haricinde veriyorlar mı bilmiyorum:26:

Öğreteyim tatlımmutfak konusunda üzerime tanımam diyemem tabi deçok çok iyiyimdir.Öğrenirsin canım artık her yer tarif,uygulamalı birdeimkanın olursa ayda bir gidersen çok iyi olur canım.Benim sınav olmasaydı bu ayda gidecektim ama olmadı

Son düzenleme:
Hehe seni alan yaşadı o zaman kızıım:) ben de internetten bakıp yqpmaya çalışıyorum işte ama hangi tarif güzel , tutacak mı tutmicak mı biilemiyosun.. Olsun canım sınavın daha önemli sınavı atlatıp gidersin hem sana da moral olur . Baya rahatlamış olursun hem de nîşanlınıngörmek ilaç gibi gelir. Bi taşla îki kuş

Bizde öyle düşündük tatlımyaşadı tabi sevdiceğim ama ben de yaşadım çok şükürher tarife güvenilmiyor tabi ama özellikle blogları takip edebilirsin onlar daha güvenilir oluyor.

Günaydın kızlar.. akşam kurabiye, börek ohhh neler yapıcaksınız siz öyle. banada fikir oldu.. en hızlı gönderiyi nasıl yapıcaksınız? bende hataya göndermeyi düşündüm..

merhaba arkadaşlar

öncelikle Allah kavuştursun sevdiklerinize diyeyim. benim de eşim ağustosta askere gidecek. ama şimdiden sıkıntısı bastı. nasıl geçiyor sizin zorlanıyor musunuz? ve aranızda evli ve çocuklu olan var mı? çocukla daha mı zor oluyo? ne çok soru sordum di mi cevaplarsanız çook sevinirim

Merhaba canim benide son 3 ay kala sıkıntısı basmaya baslamisti..gidecegi icin daha mi cok sarilsam, yoksa biraz kendimi alistirayim diye soguk mu kalsam bilemez dururdum:26: bi kac ay bunun gelgitlerini yasadiktan sonra doyasiya sarilmaya karar verdim her türlü ozleyecektim onu.. her firsatta ona yapismis bi sekilde yasadim.. nereye gidecekse pesinde dolandim durdum

Ben evliyim ama cocugum yok.. burda bi arkadasimiz var cocugu olan.. ama pek yazmiyor belki seni gordugunde sana yardimci olur.. ama benim tahminim, kendi durumuma gore karsilastirdigimda cocukla daha zor gececegi çünkü gun geliyor ben kendimi bile toparlayamiyorum evin icinde afedersin sümüklü mendilleri topluyorum sabahlari odalardan bi bebegim olsaydi galiba isi falan birakip ailemin yanina yerlesirdim

Allah yardimcimiz olsun canim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…