351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

slm tatlim.bende evliyim 2 yasinda kizim var.seni cok ii anliyorum.zor bir surec.fakat zamanla alisiyor insan.kizim cok moral veriyor bana.babayi unutmaya basladi.yoldaki gordugu erkege baba deyip agliyo.ben bitiyorum o an.ama bitecek rabbimin izniyle.baslasin gerisi geliyor.en zoru gitmesini beklemek.

Merhaba kızlarrr..
Aramıza yeni bi arkadaşımız gelmiş gördüğüm kadarıyla eşi ağustosta askere gidicekmiş.Hoşgelmiş diyelim o zaman Ve Allah şimdiden bol sabırlar verir inşallah....

Bugün bende bi tuhaflık var anlayamadığım Kendimi çok boşlukta hissediyorum artık...

Bugünkü sınavımda çok kötüydü zaten...ilk 2 sınavımın nazar boncuğu oldu

hoşbuldum canımm. sağol tavsiyelerin için. dediğin gibi inşallah iyi bi yere düşer.

canım ya ne kadar duygusal yazmışsın. allah sabır versin kolaylıkla geçir bu günleri inşallah.

canım benim kızım da 7 aylık. ve ben daha fazla büyümeden gitmesini istedim eşimin. çünkü büyüdükçe babasını tanıycak ve özleyecek benim sıkıntım daha da artacak o özlem çektikçe. rabbim kolaylık versin canım. minik prenses de kolayca geçirsin bugünleri inşallah

hoşbuldum canım amin inşallah Allah hepimize sabır versin

Bukeeet kurabisleri yaptim simdi toparlanip annemlere gidecegim, ucagim sabah karsi oldugu icin babam birakacak beni gece 2 bucuk gibi kocisimi arayacagim, kogusun önünde nobetciymis, kogus telefonundan konusacagiz:102: zaten bu gece uyuyamayacagim heralde, cok heyecanliyim beeeennnn

ayyyy cnmmm kıyamammm şimdiii çok heycanlısındrrrr bndee yaşadımm yaaa gidenee kadarr görenee kadarrr vakit zrr geçioo amaa o heycanaa değioo çokk güzellll yaa aklındaa hep planlarrr oluoo :) yrnnn bak kocişin yanındaaa olcakkk onuu düşünnn o hayal ilee dalcn uykuyaaa cnmmmm :) kurabiyerr nasılll olduuu beğendn mii tatlmm

Aayy bilmiyorum bugün hic calisamadim isyerinde zaten, elim ayagim karisti beynim durdu sanki
Kurabiyeler guzel oldu kuzum, ama uzerinde pudra sekeri olmadan tadi iyi olmuyor acaba icine de mi pudra sekeri koyacaktim, tarifi yanlis mi aldim bilemedimde, ustune bolca pudra sekeri dokunce super oldu findiklarda agza geliyor tesekkurler tekrar tarif icin

cnmmmm normalll insannn çok heycanlanıoooo o ilk karşılaşma anını düşünüooo hepp yokk tatlımm hiç şeker koymuosnn üstüne pudra şekerii koyuyosnnnn hep bolca döküosunnnn ben de çok beğendm tadınııı vee çok uzun süree dayanıooo.. ricaa edermm cnm ne demek beğenmene sevndmmmm

Sonunda annemlere gelebildim uyuyayim artikkk bi kac saat sonra kocisi arayacagim iyi geceler kizlar dua edin olur mu bi aksilik olmadan sabah ulasayim askerime

Sonunda annemlere gelebildim uyuyayim artikkk bi kac saat sonra kocisi arayacagim iyi geceler kizlar dua edin olur mu bi aksilik olmadan sabah ulasayim askerime

iii gecelerrr cnmmm, Allah yol açıklığı versn.. inşş hiç bir aksilikk olmadannn sabahhhh ulaşcnn askerinee tatlm.. ben de çok heycanladdmmmm bollll bolll hasret gidernnn cnm, ii yolculuklar

Ne güzel kızlar yaaa.Çok kıskandım sizi

Ben eylüle kadar göremiceeemmm yanına gidemiceeemmm Aklıma yemin töreni geldi....Ölüyodum heyecandan o gün heralde.Yorgunluk,uykusuzluk,saatlerce yol hiçbişey etkilememişti resmen bütün gün sapasağlam ayaktaydım ya

Zaten aramız limoni yine...Of çok mutsuzum

Bide dip not olarak bişey sorucam kızlarr:26: Benim ağzımd dilimde diş etlrimde bile artık yaralar çıkmaya başladı.Bu aftlardan Ölüyorum acısından yemek yiyemiyorum yaa.Zaten ilaç filan sprey bişeyler kullanıyorum da bitkisel olarak filan da çözümü var mı? :26: Ne yapayım ne edeyim tuzlu suyla gargara filan mı yapiyim ölürüm acısından heralde ama:26:

Yine gece oldu ve yine bu yastik islanmaya basladi..... Ve yine ben seni cok ozlediiiiiiiiiiiim guzel gozlum

Son düzenleme:

canım sen sağlığına dikkat ett, doktora gittin mi doktora gitmeden kendi kendine bişeyler yapma da herhalde gitmişsin.. onlar gargara veriyo ama. adaçayı mesela mikrop öldürücüdür. adaçayı ile gargara yapabilirsin

Ben yemin töreninede gitmedim ve hiç göremcem sanırım.. düzelirsiniz en kısa zamanda inş.
yara ve aftlarla ilgili dr. a git onun verdiği sprey ağzını uyuşturuyor ve sen rahatlıkla yemek yiyebiliyosun. çok iyi geliyor tavsiye ederim. geçmiş olsun..

bu arada benimde bir rahatsızlığım var banada yol gösterin.. sevdiğim aklıma gelince kalbim inceden sızlıyooo yüreğim daralıyo..

kızlaarr meraba
Gelemedim ben 2 gündür
İlkay gitti sanırım dimi?
Acrocuğum sana da çok geçmiş olsun...limon tuzunu (1tatlı kaşığı) 1 çay bardağı suya ıslat onunla gargara yap ağzını iyice yaksın işe yaramazsa bence doktora gitmen daha uygun
Nagihancım senin rahatsızlığın bende de var eskiden beri ama.ritm bozukluğu olabilir yada sadece dönemsel strese bağlı olabilir
geceleri birden pır pır eden bir kalple uyanıyorsan panik ataktır (allah korusun) dikkat edin kendinize
Sevdiceklerini görecek arkadaşlar ne kadar şanslı ben kayınbabamlar giderse gidebileceğim o da pek mümkün görünmüyo.
Aramıza bir 353 hatunu gelmiş hoş gelmiş allah şimdiden sabır versin...
Bugün sabah çok özlem düştü içime saat 8.17 de sevdiğimi aradım şaşırdı sevindi söledim konuştuk işte kötü birşeymi oldu aşkım dedi yok dedim sadece sesini duymak istedim...Traş olucakmış kapattım o zor durumda kalamasın die traş olup gelmiş bu sefer aradı kendi aklım sende kaldı sevdiğim die ahhh bitseydi günlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…