351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

nolcak bu memleketin hali uzun zamandır iyi giden hiç bişey yok :26: eskiden pkk belası vardı o zaman pkk ve diğerleriydi şimdi A partisi ve diğerleri oldu böldüler milleti iyice nolcak halimiz nereye çıkcak bunu sonu bilemiyorum

bu duruşta yanlız olmadığıma sevindim bazen çok mu asiyim diye düşünmüyor da değilim aynı şeyleri benm içinde söyler annem genelde

asilik farklı bişey kuzum ya koyun olmaktansa asi olmayı yeğlerim dimi ama.Uyumluyumdur ama haklarımı istemeyi saygısızlık olarak görmem göreni de dikkate almam

benimde tadım yok..yazdığım yazıda bütün düşünelerimi söyledim kuzum..Biran önce bitsin anlaşmazlıklar herşey bize yakışı olsun ya:26:

herşey gönlümüzce olsun cnm :26:
beraber idare edende var tabi ki 2ay önce kuzenim evlendi kayınvalidesiyle oturmak istedi dubleks bi ev aldılar üst katı kendine düzdü alt katta anne babaları otuyor yatmaya yularıya geçiyorlar kendisi çalışyıor ve ilşerde çocuk olursa kimseye emanet edemem uzak yerlerde olursak çocuk perişan olur dedi beraber istedi Allah bozmasın çokta mutlulular amadediğin gibi büyük fedekarlık gerek ben tercihimi kendi hayatımı kurmaktan yana kullanıyorum :)

Yarın iş var bal böceklerim ben yatar.Allaha emanet kalın öpüldünüzzzz rüyamızda sevdiğimizi görelim inş.

asilik farklı bişey kuzum ya koyun olmaktansa asi olmayı yeğlerim dimi ama.Uyumluyumdur ama haklarımı istemeyi saygısızlık olarak görmem göreni de dikkate almam
sizde nasıldır bilmiyorum da bizde genelde aman kayınvalideni dinle ne diyosa öyle yap kırma falan deniliyor iyide kırmamak orta yolu bulmak ayrı dediğin gibi koyun olmak ayrı bende onu yapamıyorum büyüğümdür tabi ki dediğini dikkate alıcam o da benm kötülüğümü istemez ama hayat benm hayatım fikirini söylesin ben uygun olanı yaparım ztn cahil çocuk değilim sonuçta böyle diyince de asi gelin diyolar bana
benimde tadım yok..yazdığım yazıda bütün düşünelerimi söyledim kuzum..Biran önce bitsin anlaşmazlıklar herşey bize yakışı olsun ya:26:

bütün dünyaya rezil olduk iyice tez zamanda herşey yoluna girsin inşallah

vallah bana herkes gitdigin yerde iki gün duramaz derdiler. kayinvalidem coks eviyor beni. sevdigimde cok sükür. bana hic karismiyor hatda diyor benim kizim yok iki gelinim oldu onlar kizim oldu diyor. hersey sen nasil istersen olsun idyor. sadece artik acele edelide artik hasret cekmeyin dedi simdiye dek. yoksa onun ailesi kapali ben acik. hic fark etmez gelinlik sen nasil istersen olsun felan der yani. hiic gelmedi üstüme. karakter olarak baya dominant bir kisiligi var halbuki ama fikirlerimiz yakin sanirim

aman Allah bozmasın cnm gerçi Allah bozmaz kullar bozmasın diyim daha doğru sanırım
en güzeli böyle ilişki ztn cnm ben tek gelin olucam o yüzden k.v üstüme titriyor aman kırılma üzülme sen diye annemde öyle görünce bana diyor aman sende üzme dikkat et kırma ne diyorsa dinlemeye çalış asilik yapma da ezdirme de kendini çok şükür hiç bi sıkıntımız olmadı bu güne kadar gül gibi geçinip gidiyoruz bizde

masllah canim sizede insallah hep böyle kalir. ilk basta kayinvalidem bana uzak davrandi zamanla samismi olduk. artik diyor be seni seviyorum sevmessem basimdan savardim felna. bide sevgilim biz iyi anlasinca cok mutlu oluyor. sadece bunun icin bile deger

aynen cnm
gülşah tütüncü hiç gitmesin çok güzel şarkıymış dinle istersen cnm :) bütün akşam bunu dinledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…