- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.781
bu duruşta yanlız olmadığıma sevindim bazen çok mu asiyim diye düşünmüyor da değilimaynı şeyleri benm içinde söyler annem genelde
nolcak bu memleketin hali uzun zamandır iyi giden hiç bişey yok :26: eskiden pkk belası vardı o zaman pkk ve diğerleriydi şimdi A partisi ve diğerleri oldu böldüler milleti iyice nolcak halimiz nereye çıkcak bunu sonu bilemiyorum
vaallah kizlar genel olarak düsnceleriniz gayet yerinde ve dogru. insallah hep istediginiz gibi olur. tabiki birlikte yasayipta ( ayni bianda ayri dairelerde mesela) cok güzel idare edenlerde var. ama tabiki cok fedakarlik isteyen birsey. kendi evi düzeni olmasi daha kolay tabiki
sizde nasıldır bilmiyorum da bizde genelde aman kayınvalideni dinle ne diyosa öyle yap kırma falan deniliyor iyide kırmamak orta yolu bulmak ayrı dediğin gibi koyun olmak ayrı bende onu yapamıyorum büyüğümdür tabi ki dediğini dikkate alıcam o da benm kötülüğümü istemez ama hayat benm hayatım fikirini söylesin ben uygun olanı yaparım ztn cahil çocuk değilim sonuçta böyle diyince de asi gelin diyolar banaasilik farklı bişey kuzum ya koyun olmaktansa asi olmayı yeğlerim dimi ama.Uyumluyumdur ama haklarımı istemeyi saygısızlık olarak görmem göreni de dikkate almam
benimde tadım yok..yazdığım yazıda bütün düşünelerimi söyledim kuzum..Biran önce bitsin anlaşmazlıklar herşey bize yakışı olsun ya:26:
Yarın iş var bal böceklerim ben yatar.Allaha emanet kalın öpüldünüzzzzrüyamızda sevdiğimizi görelim inş.
sizde nasıldır bilmiyorum da bizde genelde aman kayınvalideni dinle ne diyosa öyle yap kırma falan deniliyor iyide kırmamak orta yolu bulmak ayrı dediğin gibi koyun olmak ayrı bende onu yapamıyorum büyüğümdür tabi ki dediğini dikkate alıcam o da benm kötülüğümü istemez ama hayat benm hayatım fikirini söylesin ben uygun olanı yaparım ztn cahil çocuk değilim sonuçta böyle diyince de asi gelin diyolar bana
vallah bana herkes gitdigin yerde iki gün duramaz derdiler. kayinvalidem coks eviyor beni. sevdigimde cok sükür. bana hic karismiyor hatda diyor benim kizim yok iki gelinim oldu onlar kizim oldu diyor. hersey sen nasil istersen olsun idyor. sadece artik acele edelide artik hasret cekmeyin dedi simdiye dek. yoksa onun ailesi kapali ben acik. hic fark etmez gelinlik sen nasil istersen olsun felan der yani. hiic gelmedi üstüme. karakter olarak baya dominant bir kisiligi var halbuki ama fikirlerimiz yakin sanirim
masllah canim sizede insallah hep böyle kalir. ilk basta kayinvalidem bana uzak davrandi zamanla samismi olduk. artik diyor be seni seviyorum sevmessem basimdan savardim felna. bide sevgilim biz iyi anlasinca cok mutlu oluyor. sadece bunun icin bile degeraman Allah bozmasın cnm gerçi Allah bozmaz kullar bozmasın diyim daha doğru sanırım
en güzeli böyle ilişki ztn cnm ben tek gelin olucam o yüzden k.v üstüme titriyor aman kırılma üzülme sen diye annemde öyle görünce bana diyor aman sende üzme dikkat et kırma ne diyorsa dinlemeye çalış asilik yapma da ezdirme de kendiniçok şükür hiç bi sıkıntımız olmadı bu güne kadar gül gibi geçinip gidiyoruz bizde
masllah canim sizede insallah hep böyle kalir. ilk basta kayinvalidem bana uzak davrandi zamanla samismi olduk. artik diyor be seni seviyorum sevmessem basimdan savardim felna. bide sevgilim biz iyi anlasinca cok mutlu oluyor. sadece bunun icin bile deger
aynen cnm
gülşah tütüncü hiç gitmesin çok güzel şarkıymış dinle istersen cnm :) bütün akşam bunu dinledim :)
dinlerim canim su an acamiyorum müzik kulakliklarim icerde evde herkes uyuyor.
canim ben bi yatim. yoruldum bu gün cok. görüsürüz yine öptüüüm
görüşürüz kuzmm iyi uykular rüyanda sevdiğinle ol
Gunaydin seymacim
Ha hayyy asagida "2 ay" mi yaziyooooooor
Gunaydin seymacim
Ha hayyy asagida "2 ay" mi yaziyooooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?