- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.761
cnmmm ii bak pazarr günü de baya vakit geçirilebilioo o da güzell :) bide o işlemler mi varr, bzdee yapczz o zmn cnmm gttiğimzdee snr da gidip nişanlımı alırızz galibaa :) plakalar gelseeee artttt dimiiii snrr çok daha hızlanckkk
Canim gitmeden bi hafta once 2 adet fotograf 2 adet nufus cuzdani fotokopisi 2 adette evlilik cuzdani fotokopisini kargoyla gonderdim esimin evraklari hazirlandi.. cuma günü de imzaya cikti.. imzadan sonra evraklari ben aldim ve bu islemleri yaptirdimevet plakalara da az kaldiiiiii
cnmmm öyleee mii belgee gidioo, benm de kayınpeder gönderir o zmn, üff keşkee ben çıkarabilsydmmmçok dahaa güzelll olurduuu her şey :)
canımm hoş geldin aksilikleri boş ver ne güzel gördün sevdiceğiniBen ince topuklu platform giymustim düğün cekimlerindedüğün salonunda da ilk danstan sonra dolgu topuk ayakkabi giydim canim kesinlikle tavsiye ederim benim boyum minicik oldugu icin babetle hos olmazdim
Bu arada merhaba kizlar
aynen canım insan yeri geliyor kendi annesi ile tartışıyor sürekli kalmak sorun zaten.evde bornozla dolaşmak bile bi raatlık dimikesinlikle katılıyorum beraber olunca her iki tarafta ne kadar iyi olosa bişey çıkıyor mutlaka... hem büyük yanında rahatta edemezsin ben eşimle rahat rahat kahvaltı etmek isticem büyükler olunca ona göre davranmak zorunda kalıcam rahat giyinemicem kısacası bana herşey sorun gibi geliyor küçük olsun ama bizim olsun diyorum ben :)
evet canım 1-2 aydan birşey olmaz sizede değişiklik olur hem sen k.v lere hizmet edip gönüllerinin hoş tuttukça emin ol sevdiğinin sana olan hayranlığı artaramin canim hepimizin insallah kizlar orasi öylede bizim biraz farkli. kayinvalidemler senin en fzla bir iki ayini istanbulda oluyor. yani ev bos. kira sorunuda yok. bir iki ayda insan dayanir diye düsnüyorum. ondan rahatim yoksa katiliyorum size bencede cok zor olur. sonucta yeni evli olcaz. biraz insan birlikte vakit gecirmek ister
bizimki de 9-10 kasımevttt cnmmm inşş bzmkii 9 kasımdaa olckk :)
evet tatlımm tolga gelmeden ben iice araştırırım o gelince beraber tutar karar veririz duruma göre ben tek de tutabilirm ama ben sevdiceğimle tutmak istiyorummm.cnmmm internetten baktığınn gbii olmuoo pek, fiyatlar değişirr, pazarlık flnn yapılırrr takmaa kafanaaa mutlakaa bulunur.. nedenn halinn yokk yorgnlukk fln mıı varr cnmm
demi keşke nişanlılarda evci çıkarabilseydi hehehecnmmm öyleee mii belgee gidioo, benm de kayınpeder gönderir o zmn, üff keşkee ben çıkarabilsydmmmçok dahaa güzelll olurduuu her şey :)
canımm hoş geldin aksilikleri boş ver ne güzel gördün sevdiceğinibende görebilsem keşke öyle özledimki...
aynen canım insan yeri geliyor kendi annesi ile tartışıyor sürekli kalmak sorun zaten.evde bornozla dolaşmak bile bi raatlık dimimesela bazen canın yemek yapmak istemez hop dışarıdan sölersin ama k.v olursa farklı algılanabilir. [/QUOUTE]
aynen cnm yeni evli olucaz sonuçta bazı şeyleri daha rahat yaşamak isteyeceğiz büyük yanında olunca zor hafta sonu yatak keyfi yapmak isteyeceksin evde büyük varken erken kalkmak gerekecek en güzeli tatlı gelip tatlı gitmek herkes evinde olsun :)
yahu kızlar nerdesiniz?:26:
ne olsun canım ülkedeki olaylar yüzünden çok sıkkınGeldim sekerim. naber
aynen tatlım ya ben özellikle asla yatamam evde bir misafir bile olsa, uyandımı karnımı acıktı bişeye ihtiyacı var mı diyecanımm hoş geldin aksilikleri boş ver ne güzel gördün sevdiceğinibende görebilsem keşke öyle özledimki...
aynen canım insan yeri geliyor kendi annesi ile tartışıyor sürekli kalmak sorun zaten.evde bornozla dolaşmak bile bi raatlık dimimesela bazen canın yemek yapmak istemez hop dışarıdan sölersin ama k.v olursa farklı algılanabilir. [/QUOUTE]
aynen cnm yeni evli olucaz sonuçta bazı şeyleri daha rahat yaşamak isteyeceğiz büyük yanında olunca zor hafta sonu yatak keyfi yapmak isteyeceksin evde büyük varken erken kalkmak gerekecek en güzeli tatlı gelip tatlı gitmek herkes evinde olsun :)
sevdiğimle konuşuyodum bende yarından itibaren 1hafta süreyle tel kullanamayacağız da bu akşam bol bol konuşalım dedik
ohh iyi yapmışşsınız kuzum.Bizde bu hafta tel alacaktık bazı askerlerin teli yakalanmış ve içeri uyuşturucu sokanlar tespit edilmiş o yüzden ani denetleme olmuş iyi ki almamaışız nişanlıma arkadaşı haber vermişti alma diye.bende asparagastır demiştim ama doğru çıktı
kizlar o degilde ben bu gün sevgilimin babalar gününü kutladim hahaha
canm asi olarak düşünme mesela ben kayınvalidemin mutfak düzenine laf etmiyorum anne şunu da şuraya koysn demiş değilim daha..O evin hanımı o, aynı şekilde benim evimn hanımı da benim ha büyüktür bi kaç tavsiyede bulunabilir ama beni rahatsız etmemeli üslup ve sıklık olarakaynen şeymacım bende öyle düşünüyorum rahat olmak isitoyurm evimde kendi düzenim olsun ne ben birine karışayım ne de biri bana asi gelin oldum azcık
iyi yapmışsınız cnm nişanlığım bölüğüde gittiği hafta narkotik tarafından basılomış uyuşturucu tespit edilmiş o günden beri tedirginim o insanlarla beraber sonuçta:26: biraz daha sabır cnm denetim bitsin szde alırsınız tel. :) çok iyi oluyor günde 2-3 msj bile olsa
canm asi olarak düşünme mesela ben kayınvalidemin mutfak düzenine laf etmiyorum anne şunu da şuraya koysn demiş değilim daha..O evin hanımı o, aynı şekilde benim evimn hanımı da benim ha büyüktür bi kaç tavsiyede bulunabilir ama beni rahatsız etmemeli üslup ve sıklık olarakBen eşimle yeri gelir kovalaşırım, yeri gelir şakalaşırım...Nasıl olacak sürekli aynı evde yaşarsak...Siz oturma odasında durun da ben eşime romantik bir masa hazırlyayımm salonda, süsleneyim denilmez ki...
Hem herkesin kendi paa hesabı olmalı, ev bir olunca kese de bir oluyor belki eşim o ay bana 1000liralık hediye alacak sürpriz yapacak para harcayacak, haftasonu kısa bi tatile gideceğiz...nasıl olacak...olamayacak işte bu yüzden istemiyorum..haa ramazanda gelsinler 1 ay rahat etsinler hem bana şenlik olur ama herkesin kendi evi olmalı Allah vermesin bir gün elleri ayakları tutmazsa başımın üstünde yerleri var...
bende aynı düşünüyorum şükür ki nişanlım ve kayınvalidemlerde öyle düşünüyor herkes kendi evnde huzurlu olsun tatlı gidip tatlı gelelim diyor bir arada olunca illa ki sorun çıkar herkes kendi evinin düzenini kursun ne kazanırsanız onu harcarsınız hayat sizin bizleri yok sayın diyorlar...Allah sağlık versinde olrda hastalık olur o tabi ki ayrı o zaman gelsinler bizde gideriz bakarız
ben bide pek hayatıma karışılmasından hoşlanmıyorum iyi kötü bütün sonuçlarına kendim katlanırım ama karar ben,m bizim olmalı kimse hayatıma müdehale etmemeli fikirini büyüğüm olarak tabi ki söylemeli kırmamaya çalışıp orta yolu bulurum baskı olmamalı son kararı bana bırakmalı
Aynen canm, benim nişanlım ve kayınvalidemlerde öyleler ki sözden beri bu tavırlarını ispatlayacak çok şey yaptılar.Ne karar aldıysak siz bilirsiniz dediler sağolsunlar. Ben kendi annemim babamın da karışmasını istemem.Artık bizde evlenip barklanıp koca insanlar olmuş oluyoruz.Anlayış çok önemli gerçekten..Kıymet bilmek lazım karşı taraflı...Mesela geçen haftalarda kayın validem bana çiek buketi yapmış kızım oğlum yok diye sen çiçeksiz mi kalıcan al bakalım o gelene kadar benim çiçeklerimle idare et dedi çok duygulandım..Karanfil demeti yapmış...Gönlümü aldı sağolsun.Bende bulduğum ilk fırsatta gittim 2 saatte evini sildim, süpürdüm, yaprak topladık beraber ne kadar mutlu oldu süpürge kullanamıyor o baş ağrısı yapıyor onda...Manevi jestler karşılıklı olmalı bence...ne onun eline yapıştı ne benim..Allahım kimsenin ağzını tadını bozmasın
amiiin cnmherşeyin başı karşılıklı anlayış ztn bizler küçük olarak onlar büyük olarak idare ettikten sonra sorun olmaz Allah'ın izniyle :)
bu kızdan çok cadı bi gelin olur dedin mi içinden biraz fenayım galiba
amiinnnyyooook emin ol benim daha demokratik daha uçta daha cadı fikirlerim vardır annem bana hep yanlış yerde doğmuşsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?