351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim gitmeden bi hafta once 2 adet fotograf 2 adet nufus cuzdani fotokopisi 2 adette evlilik cuzdani fotokopisini kargoyla gonderdim esimin evraklari hazirlandi.. cuma günü de imzaya cikti.. imzadan sonra evraklari ben aldim ve bu islemleri yaptirdim evet plakalara da az kaldiiiiii

cnmmm öyleee mii belgee gidioo, benm de kayınpeder gönderir o zmn, üff keşkee ben çıkarabilsydmmmçok dahaa güzelll olurduuu her şey :)

Ben ince topuklu platform giymustim düğün cekimlerinde düğün salonunda da ilk danstan sonra dolgu topuk ayakkabi giydim canim kesinlikle tavsiye ederim benim boyum minicik oldugu icin babetle hos olmazdim

Bu arada merhaba kizlar
canımm hoş geldin aksilikleri boş ver ne güzel gördün sevdiceğini bende görebilsem keşke öyle özledimki...
aynen canım insan yeri geliyor kendi annesi ile tartışıyor sürekli kalmak sorun zaten.evde bornozla dolaşmak bile bi raatlık dimi mesela bazen canın yemek yapmak istemez hop dışarıdan sölersin ama k.v olursa farklı algılanabilir.

evet canım 1-2 aydan birşey olmaz sizede değişiklik olur hem sen k.v lere hizmet edip gönüllerinin hoş tuttukça emin ol sevdiğinin sana olan hayranlığı artar
evttt cnmmm inşş bzmkii 9 kasımdaa olckk :)
bizimki de 9-10 kasım sizinki salon düğünü mü tatlım

cnmmm internetten baktığınn gbii olmuoo pek, fiyatlar değişirr, pazarlık flnn yapılırrr takmaa kafanaaa mutlakaa bulunur.. nedenn halinn yokk yorgnlukk fln mıı varr cnmm
evet tatlımm tolga gelmeden ben iice araştırırım o gelince beraber tutar karar veririz duruma göre ben tek de tutabilirm ama ben sevdiceğimle tutmak istiyorummm.
cnmmm öyleee mii belgee gidioo, benm de kayınpeder gönderir o zmn, üff keşkee ben çıkarabilsydmmmçok dahaa güzelll olurduuu her şey :)
demi keşke nişanlılarda evci çıkarabilseydi hehehe

Herkes sınırlarını aşmaya başlamış bakıyorum da...Polis bir zamanlar baş örtülü kızların okul önü bekleyişlerinde başörtüsüne asılıp çekmeye çalışıyordu... Şimdi de (doğru düzgün kırıp dökmeden) hakkını savunmaya, itiraz hakkını kullanmaya çalışanları da susturmaya çalışıyor...Bizim ülkemizde güç kimin elindeyse DİĞERİNİ ezmeye çalışıyor sanırım..Sorun şu ki DİĞERLERİ denen insanlar var bizim için!Ben başörtüsüz bir arkadaşım tarafından diğeri olarak görüldüm bazen, bazen başı açık arkadaşlarım başörtülüler tarafından diğeri olarak görüldü? Kim soktu bu DİĞERLERİ fikrini aklımıza?? Kim? Biz milletçe nasıl böyle başkalaştık ? Suç hiçbir zaman tek taraflı değildir arkadaşlar, senin, benim, onun, bunun herkesin bir hatası var bu işte, var ki bu durumdayız.Şimdi onu bunu suçlamayalım da oturup nefsimiz adına bir muhasebeye varalım! Biz 'Yaradılanı yaradandan ötürü seven bir milletken (hoş bu söz de bir siyasi liderin sahiplenmesine uğradı ama...neyse) bize ne oldu da güçlüyken güçsüzü ezer duruma geldik...Kaç zamandır tv izlemekten facebook a bakmaktan tiksinir oldum...Bir çocuğun trafik kazasında çekilen görüntüleri buraya eylemde şiddet uygulandı diye veriliyor, bir yandan bir anne ve bebeğine gaz bombası atılıyor...İki TARAF mı oldu millet? Yine mi DİĞERLERİ denen günlere maruz kalıyoruz...Biz tabiri caizse 'Kendimize Müslüman' olduğumuz sürece birileri bizi birbirimize DİĞERİ yapacak...DİĞERİ olma arkadaşım, DİĞERİ olmayayım...SEN BEN OL, BEN DE SEN OLAYIM...BİZ OLALIM...

Geldim sekerim. naber
ne olsun canım ülkedeki olaylar yüzünden çok sıkkın

aynen şeymacım bende öyle düşünüyorum rahat olmak isitoyurm evimde kendi düzenim olsun ne ben birine karışayım ne de biri bana asi gelin oldum azcık

iyi yapmışsınız cnm nişanlığım bölüğüde gittiği hafta narkotik tarafından basılomış uyuşturucu tespit edilmiş o günden beri tedirginim o insanlarla beraber sonuçta:26: biraz daha sabır cnm denetim bitsin szde alırsınız tel. :) çok iyi oluyor günde 2-3 msj bile olsa

canm asi olarak düşünme mesela ben kayınvalidemin mutfak düzenine laf etmiyorum anne şunu da şuraya koysn demiş değilim daha..O evin hanımı o, aynı şekilde benim evimn hanımı da benim ha büyüktür bi kaç tavsiyede bulunabilir ama beni rahatsız etmemeli üslup ve sıklık olarak Ben eşimle yeri gelir kovalaşırım, yeri gelir şakalaşırım...Nasıl olacak sürekli aynı evde yaşarsak...Siz oturma odasında durun da ben eşime romantik bir masa hazırlyayımm salonda, süsleneyim denilmez ki...

Hem herkesin kendi paa hesabı olmalı, ev bir olunca kese de bir oluyor belki eşim o ay bana 1000liralık hediye alacak sürpriz yapacak para harcayacak, haftasonu kısa bi tatile gideceğiz...nasıl olacak...olamayacak işte bu yüzden istemiyorum..haa ramazanda gelsinler 1 ay rahat etsinler hem bana şenlik olur ama herkesin kendi evi olmalı Allah vermesin bir gün elleri ayakları tutmazsa başımın üstünde yerleri var...

bende aynı düşünüyorum şükür ki nişanlım ve kayınvalidemlerde öyle düşünüyor herkes kendi evnde huzurlu olsun tatlı gidip tatlı gelelim diyor bir arada olunca illa ki sorun çıkar herkes kendi evinin düzenini kursun ne kazanırsanız onu harcarsınız hayat sizin bizleri yok sayın diyorlar...Allah sağlık versinde olrda hastalık olur o tabi ki ayrı o zaman gelsinler bizde gideriz bakarız
ben bide pek hayatıma karışılmasından hoşlanmıyorum iyi kötü bütün sonuçlarına kendim katlanırım ama karar ben,m bizim olmalı kimse hayatıma müdehale etmemeli fikirini büyüğüm olarak tabi ki söylemeli kırmamaya çalışıp orta yolu bulurum baskı olmamalı son kararı bana bırakmalı

Aynen canm, benim nişanlım ve kayınvalidemlerde öyleler ki sözden beri bu tavırlarını ispatlayacak çok şey yaptılar.Ne karar aldıysak siz bilirsiniz dediler sağolsunlar. Ben kendi annemim babamın da karışmasını istemem.Artık bizde evlenip barklanıp koca insanlar olmuş oluyoruz.Anlayış çok önemli gerçekten..Kıymet bilmek lazım karşı taraflı...Mesela geçen haftalarda kayın validem bana çiek buketi yapmış kızım oğlum yok diye sen çiçeksiz mi kalıcan al bakalım o gelene kadar benim çiçeklerimle idare et dedi çok duygulandım..Karanfil demeti yapmış...Gönlümü aldı sağolsun.Bende bulduğum ilk fırsatta gittim 2 saatte evini sildim, süpürdüm, yaprak topladık beraber ne kadar mutlu oldu süpürge kullanamıyor o baş ağrısı yapıyor onda...Manevi jestler karşılıklı olmalı bence...ne onun eline yapıştı ne benim..Allahım kimsenin ağzını tadını bozmasın

amiiin cnm herşeyin başı karşılıklı anlayış ztn bizler küçük olarak onlar büyük olarak idare ettikten sonra sorun olmaz Allah'ın izniyle :)

bu kızdan çok cadı bi gelin olur dedin mi içinden biraz fenayım galiba

amiinnn yyooook emin ol benim daha demokratik daha uçta daha cadı fikirlerim vardır annem bana hep yanlış yerde doğmuşsun der

vaallah kizlar genel olarak düsnceleriniz gayet yerinde ve dogru. insallah hep istediginiz gibi olur. tabiki birlikte yasayipta ( ayni bianda ayri dairelerde mesela) cok güzel idare edenlerde var. ama tabiki cok fedakarlik isteyen birsey. kendi evi düzeni olmasi daha kolay tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…