351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sen nasılsın canımm güzel geçmiş h.sonu sevdiceğin iyidir inş. yorgunluk var mı işte misin

Evet cok guzel gecti ruya gibi yeniden görmek istiyorum o rüyayı bebisime de cok iyi geldi bana da:123: gece 2de evdeydim, yani annemlerde .. sabah erkenden evime gidip dus alip hazirlanip ise geldim yorgunluk var ama mutluluk daha agir basiyor suan

maşallah tatlı yorgunluk
bizde son bir haftadır garip bir haldeyiz.Nişanlım bi üstüme düşüyor özledimler, seni seviyorumlar çarşı izninin birinde ben ankarada sınavdaydım ama sürekli mesajlastık bi an bile yazmamazlık etmedi aradı.ilgisiz bir adam değildi daha bi düştü bana sanki

Masallah canim insallah boyle devam eder biz hala telefon kullanmiyoruz, mesajlasmak istiyoruz da bakalim olamadi daha cok şükür her gün sesini duyuyorum artık.. Arazi bitti ya cok rahatladim

Masallah canim insallah boyle devam eder biz hala telefon kullanmiyoruz, mesajlasmak istiyoruz da bakalim olamadi daha cok şükür her gün sesini duyuyorum artık.. Arazi bitti ya cok rahatladim

bizde de telefon yok canım.Çarşıda sadece...Bu hafta alacaktık ama içeri uyuşturucu sokanlar olmuş sıkı denetim var dedi nişanlım.Arazi zor oldu ama bak bitti kuzum.Plakalara da az kaldı artık biteceğine inanmaya başladım sanki

Hi hi dogru carsida bizde mesajlasiyoruz ya, bi an sizde telefon var sandim kafam karisti kocisimde cok daha anlayisli duygulu oldu gittiginden beri haftasonuda isle ilgili sikintilarimi anlattigimda beni artik anladigini farkettim, önceden olsa "abartiyorsun" derdi, simdi ise "seni anlıyorum ama dayan ben gelinceye kadar, bak parani kazaniyorsun gözüm arkada kalmiyor" falan dedi

canım bence duygusal alıcıları açıldı bunların o yüzden ayy inş hiç kapanmaz

Halledersiniz hepsini canim ya, bi cok sey ardarda bitiverince bisey kalmiyor bizim hic bi isimiz yok o gelince kafa nereye biz oraya yapacagiz

sizinki süperrr zatenn bizde 9-10 kasım a kadar koşturmaca evimize gelip sarılıp uyuduğumuz ilk gece huzur dolacak içimeeeee:116:

sizinki süperrr zatenn bizde 9-10 kasım a kadar koşturmaca evimize gelip sarılıp uyuduğumuz ilk gece huzur dolacak içimeeeee:116:

Oohh evinize girdiginizde bütün yorgunlugunuz gidecek, yerini saskinlik alacak "aa bitti mi düğün, evlendik mi biz, aylardir stres yorgunluk kosturmaca bunun icin miydi" falan diyeceksiniz

Gunaydin canim

Evet o kadar cabuk bitecek ki, evinizde mutlu mutlu yasamaya baslayacaksiniz ve sanki uzun zamandir evliymis gibi hissedeceksiniz

ayy ilkay düşünmesi bile heyecanlandırdı.sabah beraber uyanmak, beraber kahvaltı hazırlamak, balkonda kahvaltı etmek, koca mısır kasesi ile film izlemek köşem takımında dizinde yatmak bunları düşünmesi bile hayacanlandırdı

Evet tatlim bu saydiklarini ve daha fazlasini yapacaginiz musmutlu bi evliliginiz olacak herkes evlensin, sevenler kavussun

günaydıınn kızlar
haziranın sonlarına doğru yaklaşmak beni heyecanlandırıyooo bi an önce bitse ya... evlilik mi konuşuyosunuz bi de o süreç var heyecanlandırann
353ler mi gelmişşşşşşşşş oooleyy hemen bakayım o konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…