351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Eveeet haziranin yarisi bitti bileeee gelenler var, Allah yardimcilari olsun

Eveeet haziranin yarisi bitti bileeee gelenler var, Allah yardimcilari olsun
hmm şimdi okudum bir kızcağız yazmış. içim acıdı yaa, şimdi de askerlik engelleri çıkmış.:26: hepimiz böyleyiz aslında sürekli bekliyoruz. sanki baya bi gün geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama, hiç de bedavadan geçmedi ki bu günler. her günü sonuna kadar yaşadık, özleyerek üzülerek.. bizden önceki asker yarenlerine özeniyordum ne güzel bitirmişler günleri diye.. şimdi de belki 353ler bize imrenecek ama gerçekten hiç de kolay geçmiyor

Son düzenleme:
sizinki süperrr zatenn bizde 9-10 kasım a kadar koşturmaca evimize gelip sarılıp uyuduğumuz ilk gece huzur dolacak içimeeeee:116:

cnmmmmmm aynıı günn müüü evlenioruzzzzzzzz çokk heycanlıııı yaaa :) çok ii denk gelmişşş ikimizz konuşuruzz heycanı atmayaa çalışırızzzz :)

Evet tatlim bu saydiklarini ve daha fazlasini yapacaginiz musmutlu bi evliliginiz olacak herkes evlensin, sevenler kavussun
inş. canım aminnn herkes evlensin bebiş yapsın

evet tatlım şimdi bizde hafiften imrenilecek durumdayız...dediğin gibi kolay geçmiyor özlemenin dibini buluyoruz hiç gözlerim gözlerinden bu kadar uzak kalmamıştı haziran bitseydi bi plakalara başlasaydık

gözünüz aydın kızlarr
353. dönem gelmiş bu demek ki sizin şafaklar azalmışş
ben 349. dönemdim siz gelince bi nebze rahatlamıştımm
şimdi sıra sizdee
hayırlı teskereler olsun hepinizeee

iyi diyelim iyi olalım canım hala fazla alışamadım, bu gidişle askerim dönene kadar tam olarak alışamicam gibi
senden naber

ben alismamaya karaliyim zaten. onsuzluga alismayi reddediyorum... alismayalim bosver
bende iyim ders calismaya calisiyorum diyelim :S

Hamides ve İlkay sanırım sizler hafta sonu sevdiğinizleydiniz.. nasıl bir duyguydu karşılaşmak..

canim nerdeeeee ben sevdigimin yanina gitsem bile göremem cikmalari imkansiz....

Benimde 3 tane kaldı canım ben hala çalışmıyorum hep son akşam her türk öğrencisi gibi

allah yardimcin lsun tatlim seninde. aynen öyle ders bana bakiyor ben derse öyle bakisiyoruz calistigim yok sevgilim beni cooook pis öldürcek kalisram

Hamides ve İlkay sanırım sizler hafta sonu sevdiğinizleydiniz.. nasıl bir duyguydu karşılaşmak..

Iyiydi canim, cok iyi geldi

Buarada niye alisalim ki kizlar onlarin yokluguna:26: sadece gittiklerini kabullenmek bizim icin uygun kelime.. alismak gibi bi niyetimiz zaten olmasin donecekler sonucta

Son düzenleyen: Moderatör:
ben alismamaya karaliyim zaten. onsuzluga alismayi reddediyorum... alismayalim bosver
bende iyim ders calismaya calisiyorum diyelim :S

bilmem kii:26: insan her şeye alışıyor diyorlar o nedenle alışacağımı sanmıştım ama demek ki olmuyormuş
havalar sıcak falan insanın içinden gelmiyor dimi... ama kendini gaza getir çalış mutlaka

gözünüz aydın kızlarr
353. dönem gelmiş bu demek ki sizin şafaklar azalmışş
ben 349. dönemdim siz gelince bi nebze rahatlamıştımm
şimdi sıra sizdee
hayırlı teskereler olsun hepinizeee
evet daha fazla kişi yok ama gelmeye başladılar en azından ben sayfanın linkini heryere yapıştırıyorum olur ya birine denk gelir diye

[/QUOTE]allah yardimcin lsun tatlim seninde. aynen öyle ders bana bakiyor ben derse öyle bakisiyoruz calistigim yok sevgilim beni cooook pis öldürcek kalisram [/QUOTE]
evet kalırsam nişanlımda beni vurur
Iyiydi canim, cok iyi geldi

Buarada niye alisalim ki kizlar onlarin yokluguna:26: sadece gittiklerini kabullenmek bizim icin uygun kelime.. alismak gibi bi niyetimiz zaten olmasin donecekler sonucta
demiiiii.Sadece gittiler dönecekler Allahın izniyle.Özlemek de güzel bazen

yok öyle olmuyormus iste. böylesi daha iyi. hem o hemde böyle bi yatasimm var. yada gezesim. hiiic sandalye üstünde duramiyorum... caliscam allah kabul ederse hahahaha.

son dönemlerin en moda şarkısı :) her zamanki şarkım size gelsin.. gel teskere gel teskere bitsin bu hasret :)

şu gülücüklerden bende istiyorum ama yapamıyorum kızlar yardım!!!!

canim nerdeeeee ben sevdigimin yanina gitsem bile göremem cikmalari imkansiz....

hatlar karıştı bende :).. senin yazdığını sandım sanırım..ilkayın dışında birisi daha gidicekti çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…