- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.821
günaydıınn kızlar
haziranın sonlarına doğru yaklaşmak beni heyecanlandırıyooobi an önce bitse ya... evlilik mi konuşuyosunuz bi de o süreç var heyecanlandırann
353ler mi gelmişşşşşşşşşoooleyy hemen bakayım o konuya.
hmm şimdi okudum bir kızcağız yazmış. içim acıdı yaa, şimdi de askerlik engelleri çıkmış.:26: hepimiz böyleyiz aslında sürekli bekliyoruz. sanki baya bi gün geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama, hiç de bedavadan geçmedi ki bu günler. her günü sonuna kadar yaşadık, özleyerek üzülerek.. bizden önceki asker yarenlerine özeniyordum ne güzel bitirmişler günleri diye.. şimdi de belki 353ler bize imrenecek ama gerçekten hiç de kolay geçmiyorEveeet haziranin yarisi bitti bileeeegelenler var, Allah yardimcilari olsun
sizinki süperrr zatennbizde 9-10 kasım a kadar koşturmaca evimize gelip sarılıp uyuduğumuz ilk gece huzur dolacak içimeeeee:116:
inş. canım aminnn herkes evlensin bebiş yapsınEvet tatlim bu saydiklarini ve daha fazlasini yapacaginiz musmutlu bi evliliginiz olacakherkes evlensin, sevenler kavussun
günaydıınn kızlar
haziranın sonlarına doğru yaklaşmak beni heyecanlandırıyooobi an önce bitse ya... evlilik mi konuşuyosunuz bi de o süreç var heyecanlandırann
353ler mi gelmişşşşşşşşşoooleyy hemen bakayım o konuya.
hmm şimdi okudum bir kızcağız yazmış. içim acıdı yaa, şimdi de askerlik engelleri çıkmış.:26: hepimiz böyleyiz aslında sürekli bekliyoruz. sanki baya bi gün geçmiş gibi geliyor geriye bakınca ama, hiç de bedavadan geçmedi ki bu günler. her günü sonuna kadar yaşadık, özleyerek üzülerek.. bizden önceki asker yarenlerine özeniyordum ne güzel bitirmişler günleri diye.. şimdi de belki 353ler bize imrenecek ama gerçekten hiç de kolay geçmiyor
cnmmmmmm aynıı günn müüü evlenioruzzzzzzzzçokk heycanlıııı yaaa :) çok ii denk gelmişşş ikimizz konuşuruzz heycanı atmayaa çalışırızzzz :)
selam kizlar,
353ler mi gelmiiiissss.... yippiiieeee...
naber nasilsiniz moraller nasil
evet yavaştan bi iki kişi gelmiş tatlımmiyiyiz canım sen nasılsın..çalışmaya devam
bende iyim tatlim sadece ders calisiyorum. sinavlarima coook az kaldi ve ben calismadim bir türlü
selam kizlar,
353ler mi gelmiiiissss.... yippiiieeee...
naber nasilsiniz moraller nasil
gözünüz aydın kızlarr
353. dönem gelmiş bu demek ki sizin şafaklar azalmışş
ben 349. dönemdim siz gelince bi nebze rahatlamıştımm
şimdi sıra sizdee
hayırlı teskereler olsun hepinizeee
iyi diyelim iyi olalım canım hala fazla alışamadım, bu gidişle askerim dönene kadar tam olarak alışamicam gibi
senden naber
Hamides ve İlkay sanırım sizler hafta sonu sevdiğinizleydiniz.. nasıl bir duyguydu karşılaşmak..
Benimde 3 tane kaldı canımben hala çalışmıyorum hep son akşam her türk öğrencisi gibi
Hamides ve İlkay sanırım sizler hafta sonu sevdiğinizleydiniz.. nasıl bir duyguydu karşılaşmak..
ben alismamaya karaliyim zaten. onsuzluga alismayi reddediyorum... alismayalim bosver
bende iyim ders calismaya calisiyorum diyelim :S
evet daha fazla kişi yok ama gelmeye başladılar en azından ben sayfanın linkini heryere yapıştırıyorum olur ya birine denk gelir diyegözünüz aydın kızlarr
353. dönem gelmiş bu demek ki sizin şafaklar azalmışş
ben 349. dönemdim siz gelince bi nebze rahatlamıştımm
şimdi sıra sizdee
hayırlı teskereler olsun hepinizeee
demiiiii.Sadece gittiler dönecekler Allahın izniyle.Özlemek de güzel bazenIyiydi canim, cok iyi geldi
Buarada niye alisalim ki kizlar onlarin yokluguna:26: sadece gittiklerini kabullenmek bizim icin uygun kelime.. alismak gibi bi niyetimiz zaten olmasin donecekler sonucta
bilmem kii:26: insan her şeye alışıyor diyorlar o nedenle alışacağımı sanmıştım ama demek ki olmuyormuş
havalar sıcak falan insanın içinden gelmiyor dimi...ama kendini gaza getir çalış mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?