351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım onun özel bi adı yok die biliorum alna sarkan taç diyorlardı bizi kızlr:44:
madel bakıcam da cnm netten bulamadı heralde bi ismi vardır diye düşündüm bende ismide bulamadım :)

cnmmm bildmmm amaa adınııı çıkaramadımm bndeee şimdiii :)

bende bende kınamda ya da düğünde öyle bişey düşünüyorum :)

benim şafağım hala böyle kızlar... benim askerim 18inde teskere alacakmış çok üzülüyorum:26:

Canim acaba senin askerin sana surpriz mi yapacak ben kocise sordum çünkü, 18'i diyenler var dedim, onlar surpriz yapacaklardır belki dedi arkadaslardan ailelerine sevdiklerine oyle farkli tarih soyleyenler var dedi bide buradaki sayac bi gun fazla sayiyor.. 15'i yazdim ben buraya.. ancak böyle yedek subay sitesindeki safakla esit oluyor çünkü

evtt cnmm bndee baktımmm yedek subay sitesinde de böylee dimii, en doğrusu orasıdırrr dimii

yok yavrum sürpriz yapmaz o, biliyorum :) gitmiş sormuş orada böyle demişler ona ..1 gün fazla sayıyosa ben de 17eylül yapayım orayı o zaman
başka 18eylülde askeri dönecek olan varsa belki onlara sürpriz yapacaktır onu bilemem tabi

evtt cnmm bndee baktımmm yedek subay sitesinde de böylee dimii, en doğrusu orasıdırrr dimii

Canim yol izinlerine ve kullandigi izinlerine gore bu tarih degisebilir ben bu siteye gore sayacagim kafami karistirmayacagim gelmesine yakin kesin bi tarih olacak o zaman gerekirse bi gün ileri alirim yada belki de bigun daha azaltirim belli mi olur

Niye yapmasin, yapabilir bence sen bizimle say, bosver 18 eylül u falan son bi ay kala bi ayar cekeriz safagimiza

aaa evet canım benimkinin yol izni olmadığı için galiba bu şekilde
hayırlısı olsun sağ salim gelsinler de 1-2 gün farketsin artık napalımm

Kızlarrr plakalarda aynı gün boyamak adına yedek subaya göre sayalım şafakları yoksa birimiz mersin boyarken öbürünü başkasını boyarr olmasın öyleeee

cnmmm olduklarııı birliklerlere de bağlı oluo, revirden bi kaç gün izin alıpp erken dönen duymuştm bir kaç gün öncee ya daa söylentii emin değilmm amaa keşkee bizlere de denk gelseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…