351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm olduklarııı birliklerlere de bağlı oluo, revirden bi kaç gün izin alıpp erken dönen duymuştm bir kaç gün öncee ya daa söylentii emin değilmm amaa keşkee bizlere de denk gelseee

Eveeet sihhi izin alanlar varmis kocam revirci ya o takip ediyor, bende izin alacak bisey bulabilirsem sihhi izin talep etcem diyor aaayy bulsa keske de erken gelse

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveeet sihhi izin alanlar varmis kocam revirci ya o takip ediyor, bende izin alacak bisey bulabilirsem sihhi izin talep etcem diyor aaayy bulsa keske de erken gelse

Benim askerimin de burnundaki eti aldırma ihtimali var hava değişimi verirlerse 45 gün erken gelecek

Son düzenleme:

keşkeee bulsalarrr bişeylerrr dimii ahahahaa kıl dönmesi için yara bandı fln yapıştırıp geziolar diodu nişanlımmm ahahaha

keşkeee bulsalarrr bişeylerrr dimii ahahahaa kıl dönmesi için yara bandı fln yapıştırıp geziolar diodu nişanlımmm ahahaha

Evet duydum onu hatta kolunu kiran bile var dedi kocis olmayan bi rahatsizligi olusturmak cok psikopatca ama var olan biseyin ameliyatini yaptirsinlar ya oyle bos yere hayatlarinin 5 ayini harciyorlar ki.. gelsinler erkenden bi bahaneyle

Evet duydum onu hatta kolunu kiran bile var dedi kocis olmayan bi rahatsizligi olusturmak cok psikopatca ama var olan biseyin ameliyatini yaptirsinlar ya oyle bos yere hayatlarinin 5 ayini harciyorlar ki.. gelsinler erkenden bi bahaneyle

cnmm eline çekiçlee vuran olmuşş yaa çok fenaaaa aynenn öyleee beş ay boşa gidio, bi sürü iş var düğün varr gelse dee az yardım etseee bizeee keşkee bulabilsk hepimzz öyleee bişeyyy süperrr olurduuu

Koluna dis macunu suruyorlarmis orasi baya yumusuyormus bekleyince o sekilde.. sonrada cit kiriliyormus ayy icim bi tuhaf oldu:18:
Gelsinler ya minik bi ameliyatlik bisey bulsunlar bademcik falan

kocis gelse de evimiz senlense yeniden, mutfagimizda yemekler pisse, gezmelre gitsek, filmler izlesek basbasa yeniden, gecenin bi vakti cig kofte istesek eve, tv'yi kapatip 'hadi kitap okuyalim' deyip 10 dakika olmadan kaynatsak yine, kosemizde otursak, birimiz bi kosede yatsa birimiz diger köşede, ben yine 'bu ev isleri yetismiyor, bana ne ya sen daha fazla yardim et yada ben isi birakayim' diye mizmizlansam, sabahlari ilk onu görsem yine karsimda, kocaman bi gunaydin desem, opsem, kalkmadan son 5 dakika sadece sarilsam yine, geceleri yatmk icin birbirimizin uykusunun gelmesini beklesek yine ooof dagildim iki dakikada be

Son düzenleyen: Moderatör:

cnmmm bunlarınn hiçç birii uzakk değill kii çok azz kaldı.. hatta eşin geldiğindee daha fazlası da olcak.. bakcksn bidee aranızaa ufak minicik bir üye daha katılmış siizn çekirdek aileye :) çok az kaldıı.. en zor kısımlarınıı geçirdk bana kalırsa.. inş engelsiz devam edicz art hayatımıza, planlarımız ertelenmeyecek...
bizz hep okey oynamaya giderdk, benimki mızmızlanırdıı, yeter bitsn sıkıldm die.. geçen arkadaşımız aramışş nişanlım diomuş ki art hiç mızmızlık yapmıycm, isterseniz 200 den düşün sabaha kadar oynıycmm

Evet gelecek dimi az kaldi:26: yeniden ve daha mutlu bi sekilde hayatimiz devam edecek insallah o minik melekte bizi bekletmeden gelir aramiza haklisin en zor günleri gecirdik.. güçlü durmak icin kasildigim gunleri atlattim.. artik biraz daha rahatım buket gercekten bi gun 200 den düşünde ne kadar istiyormus bakalim bizde cok seviyoruz okey oynamayi ama 4. Bulmakta zorlanıyoruz cogu zaman cocukluk arkadasimiz okeyin 3.su ona da bi kiz bulsak tamam olacagiz ya

Kızlar biliyorsunuz bizim düğün olacak kira olacaktı ev bende diyorum ki 100 milyara sıfır bina 4 odalı evler var kayseride, kredi çekip alalım hiç kiraya çıkmadan ona göre kendi evimize çıkalım dedim nişanlıma, bizim elimize 3binlira para geçiyor ayda sonuçta düğünü aileler yapıyor zaten ..birimizin maaşı ile krediyi öderiz birimizinki ile de geçiniriz dedim.Babam düğün borçlarını ödeyemezse aksilik çıkarsa işleri yolunda gitmezse ne yapacağız diyor.bende baban ödeyemeyecekse neden düğüne kalkıştık neden öyle birşey olsun ki dedim tartıştık baya.önce kiraya çıkarız sonra evimizi alırız diyor ben eşyalarımı falan evime göre almak istiyorum ilk baş kiraya çıkıcaksam zaten ben 4-5sene içinde neden ev alayım ki.Kim ödeecek borçları babam ödeyemedi hadi mahallenin muhtarı mı ödeyecek o durumda kredi ne olacak diyor.Tartıştık baya... ben güzel güzel anlatıyorum sinirleniyor bana arkadaş diyor ya nefret ediyorum o sözden.

Tatlim erkekler daha garantici oluyor dügun borclari bitmeden ev almak istemiyor.. o da boyle rahat edecek demek ki.. biraz sakinkesip yeniden konusursunuz.. zaten o tartissanizda bu fikri düşünmeye baslamistir simdi.. hastalik var saglik var diyordur.. babasının durumu belli olmaz, o da kendince hakli.. suan odeyebilecek olmasi ilerde de boyle devam edecegi anlamina gelmiyor:26: yeniden konusursunuz tatlim bunu ama sana arkadas demesine kizdim bende hic sevmem o kelimeyi

ahahahaha gelsnn dee deniyelmm kesnn kızarr söylenirr, burnumzdan getirirr cnmm aa evttt ona da birini buluncaa sizin için süperrr olckkk :) okeyi ben de çok severimmmm hatta bi ara arkadaşlar espri yapardı bukete okey sevenler derneği kurcazz ona en güzel iş akşama kadar okey oynamak olurrr

cnmm aslnda sen de haklısın, evine göre eşya perde fln daha rahat olcakk ama nişanlınn bi süree önünü görüp, tam garantiye alıp ev almak istio olabilir.. ya daa ailesii flnn daha snr borçlardn snr destek olcaksa ev almaya onu da beklio olabilir, kafasndaa bir planı vardr bana sorarsan

Okeye dördüncü araniyor diye ilan verecegim bende cok severim hatta gece saat 3te gelse yanima biri uyandirsa kalk ilkay okey oynayacağız dese kalkar oynarim beni de alin dernege

Kızlar k.babam bize 3-4 seneye kadar 50 milyara yakın para verecekmiş borçlar falan bitince bir iş almıştı toplu 16 binanın dış ceph yalıtımını yapacaklar.sözleşme yaptılar ama ben kimseye güvenmek istemiyorum kimse bize ev almak zorunda değil ki...ha gün gelirde o parayı yine bize verirse araba alırız 2. evi alırız ne bileyim verecekse yine versin...su an ödeyebiliyor tamam ileride söyle olura böyle olursa diye olmayan birşey üstüne plan yaparsak biz hiç bir şeyin sahibi olamayız ki düğüne de kalkışmasaydık o zaman demi hadi ödeyemezse diye.anlamıyorum bnu ya ben...ortada gerçekten bir durum olur ona göre davranırsın ama ihtimaller üzerine yapabileceğimiz bir şeyden mahrum kalmak beni deli ediyor.Gelsin kendi tutsun o zaman evi ben hiçbirşey yapmıycam

Canim hemen hevesin kacmis ama senin olmaz ki boyle düğün oncesi olur boyle anlasmazliklar olur, hele ki uzaksiniz suan da bi orta yol buluraunuz iki tarafinda istedigi olmuyor malesef:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…