- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.921
Bitecek tatlimdüğün öncesi zaten ciftler geriliyor istemeden .. bi araya askerlik girdi o yuzden tartismlariniz sık ve kırıcı olabilir:26: bu donemde ekstra sabır gerekiyor ve beklentilerimizi minimuma indirmek gerekiyor siz 2 kritik dönemi ayni anda yasiyorsunuz, lutfen daha güçlü olmaya calis
hah şimdi oldu evetbende moral bulmak istediğimde onların tickerlarına bakıyorum 400 falan yazan vardı
haklısın telefon olayı sıkıntılıcnmm bazenn telde espri bile yanlış anlaşılıo ciddii söyledi sanıorumm bennno yüzdenn teldee çok konuşunca işin sonu kötüye gidio :)
evet doğru canım ağır geliyo bana yeterince güçlü değilim sanırım.Birde hani bahsettiğim durum var ya o zorluyor beni çok güzel başlayan günümün nasıl biteceğini bilmemek bana acı veriyo:26:Bitecek tatlimdüğün öncesi zaten ciftler geriliyor istemeden .. bi araya askerlik girdi o yuzden tartismlariniz sık ve kırıcı olabilir:26: bu donemde ekstra sabır gerekiyor ve beklentilerimizi minimuma indirmek gerekiyor siz 2 kritik dönemi ayni anda yasiyorsunuz, lutfen daha güçlü olmaya calis
bitecek kuzuuummmm üzülmee.. kızların da dediği gibi, herkes fikrini söylesin orta yol bulunsun. eğer bir taraf fikrinin doğru olduğunda diretiyorsa, sebebini açıklasın. mesela nişanlın neden kredi ile ev konusunda olummsuzsa onu açıklasın ama detaylarıyla açıklaması önemli . ki sen ikna olasın.
Allah sabır versinn bütün asker yolu bekleyenleree :26::26:
kazasız belasız sağ salim gelsinler de
*
bak şimdi senin ticker azıcıkk kaldıı
evett benim gözlemlediğim de öyle. muhteşem anlaşan bir çift tanıyordum, hep canım cicim vesaire.. ama düğün arifesinde devamlı tartışıyorlardı şahit oldum kaç sefer:26: allahtan kötü bir şey olmadı. eğer kimse alttan almasaydı , kötü sonuçlanabilirdi. idare etmek , sabretmek büyük bir erdem, başarabilen insanlara helal olsun
ivet demi2 ay 28 gün 1.5 sene değil
kesinlikle Allah uzun dönemlerin yardımcısı olsun.. ama şimdi bizimkiler "kısa" dönem ya, kendimizi de ona göre ayarladık:26: kısa dönem diye diye kendimizi rahatlattık, şimdi niye zaman bu kadar yavaş geçiyo allahala diyoruz:44: o yüzden belki bu kadar sabırsızız.
aynen ölee
evrene pozitif enerji yayy
onlar geri dönüşüm sağlicaktır sanaa
muhtemelenn
vallahi 90 lar 80 ler geçiyo da son 10 gün geçmiyoo
son on günmühadi ya bıçak kemiğe dayanıyo ya ondandır.
Kizlarherkes nerde
Kizlarherkes nerde
benn geldmm cnmm ama bugn burasıı çokk boş kalmışş dimii
bu akşam kimsecikler yok ilkaycımnasılsın
Evet kimsecikler kalmamis.. terkedilmis gibi
Annemlerdeyim ben.. misafirler var ama sıkıldım yaa gitseler keske:44: kötü ev sahibiyim bugunsen nasilsin napiyorsun
bzde dee kmşular vardııı cnmm gelemedmm hiçççama saat geç olmuşşş gtsnlerr dee sen uyuu cnmm sabahh iş varr :)
burayııı böylee terkedilmiş görncee üzülüorummm benn
Evet kimsecikler kalmamis.. terkedilmis gibi
Annemlerdeyim ben.. misafirler var ama sıkıldım yaa gitseler keske:44: kötü ev sahibiyim bugunsen nasilsin napiyorsun
Evet ya cok uykum var, yol yorgunlugumu atamadim hala
Burasi ancak askerlerimiz geldiginde belli bi sure terkedilebilirkizlar bos birakmayalim bu topigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?