- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #7.901
Canim hemen hevesin kacmis ama senin olmaz ki boyledüğün oncesi olur boyle anlasmazliklar olur, hele ki uzaksiniz suan da bi orta yol buluraunuz iki tarafinda istedigi olmuyor malesef:26:
kaçtı valla hevesimi kırdı arkadaş ne demek yaben onun asker arkadaşı falan diilim eğer karıştırıyorsa hatırlatmasını da bilirim
selam TG351,
ben 349 yareniyimm..
o ordayken çoğu şeyi görmezden geldim, hep anlayış gösterdim 1 kere bile tartışmadık 5 ay boyunca.
bu süreçte onlara en büyük destek biziz
evet arada bizi asker arkadaşlarıyla karışıtırıyolar, hiç beklemediğin konuşmalar yapabiliyolar ama ordaki koşullarını düşündüğün zaman anlayışlı olmak bize düşüyo.
üstüne çok gitme bence, alttan al..
şu şekilde düşünme bunu da ben şimdi alttan alıyorum ama şımarmasın ya da alışmasın die..
bu onların zorlu süreçleri ve ellerini uzattıklarında ulaşabileceği tek el biz olmalıyız
canım benimkinin şartlarında bir şey yok.Bahriyeli tatil köyü gibi bir yerde yapıyor.Tek şart sadece emir altında olması kendi ağzıyla diyo
çok rahatım diyee. Ben alttan alıyorum, aldım da ama asker diye önüne geldiği gibi konuşma hakkını vermedim ona.Bende onunla beraber günleri sayıyorum burada.Daha da stresliyim hatta.düğün falan.bilmiyorum sen baya sabırlı bi insansın sanırım
Okeye dördüncü araniyor diye ilan verecegimbende cok severim hatta gece saat 3te gelse yanima biri uyandirsa kalk ilkay okey oynayacağız dese kalkar oynarim beni de alin dernege
aslında çok sabırlı bi insan diilimm ama o dönem Allah sabrını verdi sanırımm
istedikleri kadar rahat olsunlar, akşam gidip yattıkları yer yine bi ranzanın tepesi..
gördükleri insanlar hep aynı üniformalı, hiç tanımadığı insanlar..
abim ve nişanlım aynı zamanda gittiler askere, her ikisi de çok şükür rahat yerlerde yaptılar
ama geldiklerinde ikisinin de psikolojisi farklıydı..
biz onlardan saklıyoruz burda olanları onlar bizden.
mesela abim karakolda çok çok rahat yaptı ama dengesiz bi arkadaşının odanın içinde silahı ateşlemesiyle hepsi ölümden dönmüş ve bunu gelince anlattı bize.. oysa telefonda çok rahatım bişeyim yok diyodu..
sadece bu dönem birbirimize daha çok bağlandığımız dönemler ve bizim yapmamız gereken biraz daha anlayış
Kızlar k.babam bize 3-4 seneye kadar 50 milyara yakın para verecekmiş borçlar falan bitince bir iş almıştı toplu 16 binanın dış ceph yalıtımını yapacaklar.sözleşme yaptılar ama ben kimseye güvenmek istemiyorum kimse bize ev almak zorunda değil ki...ha gün gelirde o parayı yine bize verirse araba alırız 2. evi alırız ne bileyim verecekse yine versin...su an ödeyebiliyor tamam ileride söyle olura böyle olursa diye olmayan birşey üstüne plan yaparsak biz hiç bir şeyin sahibi olamayız kidüğüne de kalkışmasaydık o zaman demi hadi ödeyemezse diye.anlamıyorum bnu ya ben...ortada gerçekten bir durum olur ona göre davranırsın ama ihtimaller üzerine yapabileceğimiz bir şeyden mahrum kalmak beni deli ediyor.Gelsin kendi tutsun o zaman evi ben hiçbirşey yapmıycam
doğrusun canım keşke yapabilsek ama ben yapı olarak da aceleci, her şeyi önceden düşünen hadi yapalım olsun bitsin diyen bi insanım bunda gerçi üstüne gitmiyorum sadece fikir sundum ama bana öyle çıkışması çok kırdı benineyse artık yapacak birşey yok:26:
azıcık bişe kalmış zaten gelmesinee
az daha dayancaksınız uzaklığa fln sorasında her şey yoluna girer inşallahh
azıcık mıdaha plaklarda bile değiliz
doğru söylüyorsun telefonda tartışınca ipin ucu kaçıyo, zor barışılıyo. ama yüzyüze gelince de hiç o tür konuları açası gelmiyor insanıncnmmm teldeee genelde anlaşmazlıkk tartışmaa oluo böyle konularda biz de yaşadıkk ama gelince yüz yüzee mutlaka birbinizi daha ii anlarsınz ve orta yolu bulursunzz, kafasnda ninalının vardr planıı belki telde rahat anlatamıodurrr
evet canımm
Allah uzun dönem bekleyen yarenlerimize yardım etsin, bol sabır versinn ama
ben ticker da 1 yılı görünce bunlar azıcık geliyo bana
hem plakalara düşünce nasıl geçtiğini anlamazsın bilee
doğru söylüyorsun telefonda tartışınca ipin ucu kaçıyo, zor barışılıyo. ama yüzyüze gelince de hiç o tür konuları açası gelmiyor insanınhemen unutuluveriyor tartışmalı konular. sevgi kelebeği oluyoruz bi anda
canım 5 ay boyunca kavga etmedik dedin ama tickerinda nasıl 1 yıl yazıyordu
canım askerrliği boyunca hiç kavga etmedikk
yoksa kavgasız ilişki olur muu
sanırım öyle oluyor artık bitsin yaa
sanırım öyle oluyor artık bitsin yaa
doğru söylüyorsun telefonda tartışınca ipin ucu kaçıyo, zor barışılıyo. ama yüzyüze gelince de hiç o tür konuları açası gelmiyor insanınhemen unutuluveriyor tartışmalı konular. sevgi kelebeği oluyoruz bi anda
o değil askerlik tickerında bir yılı gördüm dedin ya.Birde 5 ay boyunca hiç kavga etmedik dedin kafam karıştı askerliği 5 aysa tickerda neden 1 yıl yazıyor yok askerliği 1 yılsa neden 5 ay boyunca kavga etmedik dedin hahahaha ne güzel sordum ama
şimdi şöleki
benim nişanlım kısa dönem yaptı ve biz o dönemde çok şükür hiç kavga etmedikk,
ama hani burda tickerında 1 yılı gördüğüm ( uzun dönem ) başka yarenler de var yaa
onları da baz alarak konuştumm
oldu sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?