351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim hemen hevesin kacmis ama senin olmaz ki boyle düğün oncesi olur boyle anlasmazliklar olur, hele ki uzaksiniz suan da bi orta yol buluraunuz iki tarafinda istedigi olmuyor malesef:26:

kaçtı valla hevesimi kırdı arkadaş ne demek ya ben onun asker arkadaşı falan diilim eğer karıştırıyorsa hatırlatmasını da bilirim

kaçtı valla hevesimi kırdı arkadaş ne demek ya ben onun asker arkadaşı falan diilim eğer karıştırıyorsa hatırlatmasını da bilirim

selam TG351,
ben 349 yareniyimm..
o ordayken çoğu şeyi görmezden geldim, hep anlayış gösterdim 1 kere bile tartışmadık 5 ay boyunca.
bu süreçte onlara en büyük destek biziz
evet arada bizi asker arkadaşlarıyla karışıtırıyolar, hiç beklemediğin konuşmalar yapabiliyolar ama ordaki koşullarını düşündüğün zaman anlayışlı olmak bize düşüyo.
üstüne çok gitme bence, alttan al..
şu şekilde düşünme bunu da ben şimdi alttan alıyorum ama şımarmasın ya da alışmasın die..
bu onların zorlu süreçleri ve ellerini uzattıklarında ulaşabileceği tek el biz olmalıyız

canım benimkinin şartlarında bir şey yok.Bahriyeli tatil köyü gibi bir yerde yapıyor.Tek şart sadece emir altında olması kendi ağzıyla diyo
çok rahatım diyee. Ben alttan alıyorum, aldım da ama asker diye önüne geldiği gibi konuşma hakkını vermedim ona.Bende onunla beraber günleri sayıyorum burada.Daha da stresliyim hatta.düğün falan.bilmiyorum sen baya sabırlı bi insansın sanırım

aslında çok sabırlı bi insan diilimm ama o dönem Allah sabrını verdi sanırımm
istedikleri kadar rahat olsunlar, akşam gidip yattıkları yer yine bi ranzanın tepesi..
gördükleri insanlar hep aynı üniformalı, hiç tanımadığı insanlar..

abim ve nişanlım aynı zamanda gittiler askere, her ikisi de çok şükür rahat yerlerde yaptılar
ama geldiklerinde ikisinin de psikolojisi farklıydı..
biz onlardan saklıyoruz burda olanları onlar bizden.
mesela abim karakolda çok çok rahat yaptı ama dengesiz bi arkadaşının odanın içinde silahı ateşlemesiyle hepsi ölümden dönmüş ve bunu gelince anlattı bize.. oysa telefonda çok rahatım bişeyim yok diyodu..
sadece bu dönem birbirimize daha çok bağlandığımız dönemler ve bizim yapmamız gereken biraz daha anlayış

Okeye dördüncü araniyor diye ilan verecegim bende cok severim hatta gece saat 3te gelse yanima biri uyandirsa kalk ilkay okey oynayacağız dese kalkar oynarim beni de alin dernege

cnmmm keşkeee aynı şehirdeee olsaydıkkk okey günüü yapardıkkk ben her daim hazırımm okey oynamayaaa senlee bide dernek kurardıkk o işle uğraşırdıkkk

doğrusun canım keşke yapabilsek ama ben yapı olarak da aceleci, her şeyi önceden düşünen hadi yapalım olsun bitsin diyen bi insanım bunda gerçi üstüne gitmiyorum sadece fikir sundum ama bana öyle çıkışması çok kırdı beni neyse artık yapacak birşey yok:26:

cnmmm teldeee genelde anlaşmazlıkk tartışmaa oluo böyle konularda biz de yaşadıkk ama gelince yüz yüzee mutlaka birbinizi daha ii anlarsınz ve orta yolu bulursunzz, kafasnda ninalının vardr planıı belki telde rahat anlatamıodurrr

azıcık bişe kalmış zaten gelmesinee
az daha dayancaksınız uzaklığa fln sorasında her şey yoluna girer inşallahh

azıcık mı daha plaklarda bile değiliz

evet canımm
Allah uzun dönem bekleyen yarenlerimize yardım etsin, bol sabır versinn ama
ben ticker da 1 yılı görünce bunlar azıcık geliyo bana
hem plakalara düşünce nasıl geçtiğini anlamazsın bilee

doğru söylüyorsun telefonda tartışınca ipin ucu kaçıyo, zor barışılıyo. ama yüzyüze gelince de hiç o tür konuları açası gelmiyor insanın hemen unutuluveriyor tartışmalı konular. sevgi kelebeği oluyoruz bi anda

canım 5 ay boyunca kavga etmedik dedin ama tickerinda nasıl 1 yıl yazıyordu

canım askerrliği boyunca hiç kavga etmedikk
yoksa kavgasız ilişki olur muu

o değil askerlik tickerında bir yılı gördüm dedin ya.Birde 5 ay boyunca hiç kavga etmedik dedin kafam karıştı askerliği 5 aysa tickerda neden 1 yıl yazıyor yok askerliği 1 yılsa neden 5 ay boyunca kavga etmedik dedin hahahaha ne güzel sordum ama

sanırım öyle oluyor artık bitsin yaa

bitecek kuzuuummmm üzülmee.. kızların da dediği gibi, herkes fikrini söylesin orta yol bulunsun. eğer bir taraf fikrinin doğru olduğunda diretiyorsa, sebebini açıklasın. mesela nişanlın neden kredi ile ev konusunda olummsuzsa onu açıklasın ama detaylarıyla açıklaması önemli . ki sen ikna olasın.

sanırım öyle oluyor artık bitsin yaa

Bitecek tatlim düğün öncesi zaten ciftler geriliyor istemeden .. bi araya askerlik girdi o yuzden tartismlariniz sık ve kırıcı olabilir:26: bu donemde ekstra sabır gerekiyor ve beklentilerimizi minimuma indirmek gerekiyor siz 2 kritik dönemi ayni anda yasiyorsunuz, lutfen daha güçlü olmaya calis

cnmm bazenn telde espri bile yanlış anlaşılıo ciddii söyledi sanıorumm bennn o yüzdenn teldee çok konuşunca işin sonu kötüye gidio :)

şimdi şöleki
benim nişanlım kısa dönem yaptı ve biz o dönemde çok şükür hiç kavga etmedikk,
ama hani burda tickerında 1 yılı gördüğüm ( uzun dönem ) başka yarenler de var yaa
onları da baz alarak konuştumm
oldu sanırımmm

hah şimdi oldu evet bende moral bulmak istediğimde onların tickerlarına bakıyorum 400 falan yazan vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…