- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.241
Yaa sorma ben daha hiç başlamadım bu çeyiz alışverişine nerden başlanır diyemdüşünemkten faaliyete geçemedim ki:)) çay makinasını bi araştırim canım eğer kullanışlıysa neden olmasın.. Mesela bizim evde normal çaydanlıkta yapıyoruz acaba makinası gereksiz mi olır diye de düşünmüyor değilim. Hamide sen de katıl masılsın bu arada askerin de īidir inş. Haritaya ben daha bakmadım mailime canım :s ama daha önce gördüm çok güzel olmuştu
cnmmm gelmemiş mii sanaaa baktnn mıı, olmadıı bzdee atarızzz şeymaa bugn atmıştıı senin mailde mi sorun varr
Evet canm daha bi tane çeyiz bile almadım şimdi düşündüm de çok güldüm kendime rezalett:)) bi de evlenmeyi düşünüyorum..îyi akıl verdin.. Valla nevresim takımlarından başlayabilirim o kolay . Düğün tarihi belli değil ama 2014 yılı îçinde olur inşallah:)))cnmmm bizz evde çay makinasıı kullanıoruzzz hep, kayınvalidemler de hep onu kullanıoo, alalım die lafı geçmiştii günlükk onu kullanırımm diee düşündmm bnde.. fincan takımı fln alabilirsnn çok hoşuna giden bişey olduğunda, bardaklardan alabilirsnn, nevresim takımıı alabilirsn.. düğün ne zmn siiznn
Evet canm daha bi tane çeyiz bile almadım şimdi düşündüm de çok güldüm kendime rezalett:)) bi de evlenmeyi düşünüyorum..îyi akıl verdin.. Valla nevresim takımlarından başlayabilirim o kolay . Düğün tarihi belli değil ama 2014 yılı îçinde olur inşallah:)))
Evet canm daha bi tane çeyiz bile almadım şimdi düşündüm de çok güldüm kendime rezalett:)) bi de evlenmeyi düşünüyorum..îyi akıl verdin.. Valla nevresim takımlarından başlayabilirim o kolay . Düğün tarihi belli değil ama 2014 yılı îçinde olur inşallah:)))
Hoşgeldinnn . Tabi ki ağzından çıkan kelime hoş değil ama çok bariz olan bir şey var ki şu anki halleri canım.. Ordakilerle öyle konuşa konuşa ağzı da alışmış olabilir . Ama güzel demişsin inşallah bi daha demez üzülme senkızlar nasılsınızben çok mutsuzum şu an nişanlım 6yıldır ilk defa bana 'lan' kelimesi kullandı başladığımzdan beri en ufak bir argo söz dahi duymadım ondan bu yüzden kavga ettik çok üzüldüm çok kırıldım ne diyosun sen bana bi daha söyle şunu ne dedin sen falan dedim geri adım attı haddini bil ben senin askerlik arkadaşın değilim kim olduğumu unutma diye bağırdım çağırdım çok kırıldım üzüldüm kızlar hiç böyle biri değildi
hamidecimm atıorumm şimdii, bennurcumm haklısınn cnmm bndee sevmemm hiçç ama orda erkeklern arasında kala kalaaa bir takım değişiklilklerr oluo maalesefff inşş tümm o alışkanlıklarıı orda bırakıp gelirlerrr
allahalla ya niye böyle oluyor bana gelmiyor bi türlü mailin geldi ama bossoklardayim vallah.
kızlar nasılsınızben çok mutsuzum şu an nişanlım 6yıldır ilk defa bana 'lan' kelimesi kullandı başladığımzdan beri en ufak bir argo söz dahi duymadım ondan bu yüzden kavga ettik çok üzüldüm çok kırıldım ne diyosun sen bana bi daha söyle şunu ne dedin sen falan dedim geri adım attı haddini bil ben senin askerlik arkadaşın değilim kim olduğumu unutma diye bağırdım çağırdım çok kırıldım üzüldüm kızlar hiç böyle biri değildi
Hoşgeldinnn . Tabi ki ağzından çıkan kelime hoş değil ama çok bariz olan bir şey var ki şu anki halleri canım.. Ordakilerle öyle konuşa konuşa ağzı da alışmış olabilir . Ama güzel demişsin inşallah bi daha demez üzülme sen
hamidecimm atıorumm şimdii, bennurcumm haklısınn cnmm bndee sevmemm hiçç ama orda erkeklern arasında kala kalaaa bir takım değişiklilklerr oluo maalesefff inşş tümm o alışkanlıklarıı orda bırakıp gelirlerrr
Evet benimkide bunalmış hapis gibiyim diyo da ben şükretmesine diyorum sağlığın iyi olsun gerisi önemli değil şimdilikkk. Tavsiyeni dikkate alıcım canım ben de olmazsa evlenirken çaydanlıkla idare ederim sonra gerekirse bakarım duruma görecanim benim sagol iyi cok sükür, bunaldi sadece artik iyce. hissediyorum. kargom yolda malatyaya kadar gitmis insallah bi kac günn icinde gider. o varinca daha iyi olur. cay makinesi konusunda vallah bzim evde arceligin makinesi var cok güzel oluyor cayi. ama gerek varmi dicek olursan. bence normal demlik bide misafir gelince semaver olsa daha kullanisli olur. ben öyle düsünüyorum sahsen. bizim korkmazin demligi var. öyle güzel oluyorki cayi anlatamam. tavisye ederim
canim ya yollarmisin gercekten. catlicam meraktan hahaha...
Sizin askerleriniz nasil kizlar. konusabiliyormusunuz rahat
Oo iyiymiş canım inşallah maaşınla hepsini halledersin.. Benimde dantel var onu saymamışım pardon şimdi hatırladım.. Ama o hatıra olarak kalacak sadece sanırım.bizde 2014 istiyoruz evlenmeyi ama benimde cok fazla ele gelir ceyizim yok dahaden. ista babaannemlerin yaptirdigi bi kac dantel takimi felan iste. ayrica ben tencere takimi, yemek takimi, catal bicak takimi, tabiki nevresim pike takimi almayi düsünüyoru. stajim var simdi. 4 ay. maasli o parayla lazer epilasyon yaptircam ceyiz alcam insallah
O zaman benim de nişana kadar tembellik yapma kredim var seni örnek alıcamcnmmm benmdeee yktuu hiççnişandan snrr aldıkk hep yavaş yavaşşş, sen de başlaa ufak ufakk..ben annemleree diorumm herşeyi almayn, biz evlenincee giidp kendimz de alalımm, o duyguyu yaşayalımmm :)
Evet benimkide bunalmış hapis gibiyim diyo da ben şükretmesine diyorum sağlığın iyi olsun gerisi önemli değil şimdilikkk. Tavsiyeni dikkate alıcım canım ben de olmazsa evlenirken çaydanlıkla idare ederim sonra gerekirse bakarım duruma göre
Oo iyiymiş canım inşallah maaşınla hepsini halledersin.. Benimde dantel var onu saymamışım pardon şimdi hatırladım.. Ama o hatıra olarak kalacak sadece sanırım.
canim beniiiimmm üzme kendini nolur. bak kizlar hakli orda aliskanliktan olan birsey saniyorum. aslina bakarsaniz benim sevgilim arada söyler öyle laflar. saka olarak tabi. oglum felanda der bana yada adamsin. normalde hic konusma tarzi degildir arada der ama.
ama bence düsün. hep kiz kiza yasasak. hic erkek olmassa etrafimizda bizde daha farkli davraniriz. gelsin sen kendine getirtirsin onu üzme canim kendini
Evet benimkide bunalmış hapis gibiyim diyo da ben şükretmesine diyorum sağlığın iyi olsun gerisi önemli değil şimdilikkk. Tavsiyeni dikkate alıcım canım ben de olmazsa evlenirken çaydanlıkla idare ederim sonra gerekirse bakarım duruma göre
Oo iyiymiş canım inşallah maaşınla hepsini halledersin.. Benimde dantel var onu saymamışım pardon şimdi hatırladım.. Ama o hatıra olarak kalacak sadece sanırım.
O zaman benim de nişana kadar tembellik yapma kredim var seni örnek alıcamyaaaa ben de kendim almak istiyorm sevdiceğimle ama "benim için farketmez her şeyi sen bak karar ver önemli değil"diyo pislik
Oyy valla en kötüsü de annelerin babaların o konuşmaları duyması. :18: Çünkü Sizin aranızdaki küçük bi problemi onlar evladı olduğu için kim bilir kafalarında ne kadar büyütüyorlar. Siz barışırsınız da damadına gıcık olmasında...çok sinrlendim kızlar çok hemde... argo kelimeden hiç hoşlanmam bugüne kadar da en ufak bişey duymamıştım sinirimden ne diyeceğimi bilemedim ondan daha çok ben bağırdım o sinirle... annemler geldi odaya noluyo derdiniz ne diyeben onun arkadaşı mıyım o nasıl laf ya hazmedemiyorum
doğru söylüyosun cnm ordaki halleri de artık yaşı 24 bunun ayrımını yapacak yaşta ki... yaşı 20 olsa hadi derim ergen ne dediğini bilmiyor saçmalıyor kaptırdı ortama kendini o dönemde bile en ufak bir argo kelime duymadım ağzından şimdi ettiği lafa bak
insallah maasim yeterseyok gercekten piskolojileri cok degisiyor sevdigim iyce kapandi icine. onu cok merak ediyorum o yüzden. zaten anlatmazdi o derdini tasasini zorlamadan . artik hic birsey anlatmiyor ne yazikki
Oyy valla en kötüsü de annelerin babaların o konuşmaları duyması. :18: Çünkü Sizin aranızdaki küçük bi problemi onlar evladı olduğu için kim bilir kafalarında ne kadar büyütüyorlar. Siz barışırsınız da damadına gıcık olmasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?