351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar nasılsınız ben çok mutsuzum şu an nişanlım 6yıldır ilk defa bana 'lan' kelimesi kullandı başladığımzdan beri en ufak bir argo söz dahi duymadım ondan bu yüzden kavga ettik çok üzüldüm çok kırıldım ne diyosun sen bana bi daha söyle şunu ne dedin sen falan dedim geri adım attı haddini bil ben senin askerlik arkadaşın değilim kim olduğumu unutma diye bağırdım çağırdım çok kırıldım üzüldüm kızlar hiç böyle biri değildi

Son düzenleme:

canim benim sagol iyi cok sükür, bunaldi sadece artik iyce. hissediyorum. kargom yolda malatyaya kadar gitmis insallah bi kac günn icinde gider. o varinca daha iyi olur. cay makinesi konusunda vallah bzim evde arceligin makinesi var cok güzel oluyor cayi. ama gerek varmi dicek olursan. bence normal demlik bide misafir gelince semaver olsa daha kullanisli olur. ben öyle düsünüyorum sahsen. bizim korkmazin demligi var. öyle güzel oluyorki cayi anlatamam. tavisye ederim

cnmmm gelmemiş mii sanaaa baktnn mıı, olmadıı bzdee atarızzz şeymaa bugn atmıştıı senin mailde mi sorun varr

canim ya yollarmisin gercekten. catlicam meraktan hahaha...

Sizin askerleriniz nasil kizlar. konusabiliyormusunuz rahat

Evet canm daha bi tane çeyiz bile almadım şimdi düşündüm de çok güldüm kendime rezalett:)) bi de evlenmeyi düşünüyorum..îyi akıl verdin.. Valla nevresim takımlarından başlayabilirim o kolay . Düğün tarihi belli değil ama 2014 yılı îçinde olur inşallah:)))

bizde 2014 istiyoruz evlenmeyi ama benimde cok fazla ele gelir ceyizim yok dahaden. ista babaannemlerin yaptirdigi bi kac dantel takimi felan iste. ayrica ben tencere takimi, yemek takimi, catal bicak takimi, tabiki nevresim pike takimi almayi düsünüyoru. stajim var simdi. 4 ay. maasli o parayla lazer epilasyon yaptircam ceyiz alcam insallah

cnmmm benmdeee yktuu hiçç nişandan snrr aldıkk hep yavaş yavaşşş, sen de başlaa ufak ufakk..ben annemleree diorumm herşeyi almayn, biz evlenincee giidp kendimz de alalımm, o duyguyu yaşayalımmm :)

hamidecimm atıorumm şimdii, bennurcumm haklısınn cnmm bndee sevmemm hiçç ama orda erkeklern arasında kala kalaaa bir takım değişiklilklerr oluo maalesefff inşş tümm o alışkanlıklarıı orda bırakıp gelirlerrr

Hoşgeldinnn . Tabi ki ağzından çıkan kelime hoş değil ama çok bariz olan bir şey var ki şu anki halleri canım.. Ordakilerle öyle konuşa konuşa ağzı da alışmış olabilir . Ama güzel demişsin inşallah bi daha demez üzülme sen

allahalla ya niye böyle oluyor bana gelmiyor bi türlü mailin geldi ama bos soklardayim vallah.

canim beniiiimmm üzme kendini nolur. bak kizlar hakli orda aliskanliktan olan birsey saniyorum. aslina bakarsaniz benim sevgilim arada söyler öyle laflar. saka olarak tabi. oglum felanda der bana yada adamsin. normalde hic konusma tarzi degildir arada der ama.

ama bence düsün. hep kiz kiza yasasak. hic erkek olmassa etrafimizda bizde daha farkli davraniriz. gelsin sen kendine getirtirsin onu üzme canim kendini

çok sinrlendim kızlar çok hemde... argo kelimeden hiç hoşlanmam bugüne kadar da en ufak bişey duymamıştım sinirimden ne diyeceğimi bilemedim ondan daha çok ben bağırdım o sinirle... annemler geldi odaya noluyo derdiniz ne diye ben onun arkadaşı mıyım o nasıl laf ya hazmedemiyorum

doğru söylüyosun cnm ordaki halleri de artık yaşı 24 bunun ayrımını yapacak yaşta ki... yaşı 20 olsa hadi derim ergen ne dediğini bilmiyor saçmalıyor kaptırdı ortama kendini o dönemde bile en ufak bir argo kelime duymadım ağzından şimdi ettiği lafa bak

Evet benimkide bunalmış hapis gibiyim diyo da ben şükretmesine diyorum sağlığın iyi olsun gerisi önemli değil şimdilikkk. Tavsiyeni dikkate alıcım canım ben de olmazsa evlenirken çaydanlıkla idare ederim sonra gerekirse bakarım duruma göre
Oo iyiymiş canım inşallah maaşınla hepsini halledersin.. Benimde dantel var onu saymamışım pardon şimdi hatırladım.. Ama o hatıra olarak kalacak sadece sanırım.
cnmmm benmdeee yktuu hiçç nişandan snrr aldıkk hep yavaş yavaşşş, sen de başlaa ufak ufakk..ben annemleree diorumm herşeyi almayn, biz evlenincee giidp kendimz de alalımm, o duyguyu yaşayalımmm :)
O zaman benim de nişana kadar tembellik yapma kredim var seni örnek alıcam yaaaa ben de kendim almak istiyorm sevdiceğimle ama "benim için farketmez her şeyi sen bak karar ver önemli değil"diyo pislik

insallah maasim yeterse yok gercekten piskolojileri cok degisiyor sevdigim iyce kapandi icine. onu cok merak ediyorum o yüzden. zaten anlatmazdi o derdini tasasini zorlamadan . artik hic birsey anlatmiyor ne yazikki

her ilşkideki gibi çok çok yakınızdır ama her zamnda görünmeyen saygı uzaklığı vardır aramızda bunun bir adım ötesine geçmesine hiç izin vermedim... erkek erkeğe ne yaparsa yapar bunu kısıtlayamam kontrol altında da tutamam ama bana bu lafı edince çok kırıldım hiç duymadım ağzından ne argo kelime ne küfür ondan ağır geldi hazmedemiyorum galiba... o da anladı hatasını düzeltmeye çalıştı da hiç dinlemedim sadece bağırdım
haklısında cnm yaşı 24 arkadaş ile nişanlı ilerideki eşi arasındaki farkı göremeyeceği bir yaş mı cahilde değil ergende değil...

Son düzenleme:

cnmmm benmkidee öylee anlamazzz hiçç sen parasınıı verr ben seçerimm diorumm arttt eksikleri söylerim sanaaa gider alırızz sen ödeme yap diee hepp takılıorummbenm hiçç yoktuu, nişan olduu bizz art annemle almaya başladıkk, kayınvaliden fln da alırr belkii, benmkii mutfak içinn aldıı bi kaç şeyy, yavaş yavaşş halledersnzz cnmm

Oyy valla en kötüsü de annelerin babaların o konuşmaları duyması. :18: Çünkü Sizin aranızdaki küçük bi problemi onlar evladı olduğu için kim bilir kafalarında ne kadar büyütüyorlar. Siz barışırsınız da damadına gıcık olmasında...

insallah maasim yeterse yok gercekten piskolojileri cok degisiyor sevdigim iyce kapandi icine. onu cok merak ediyorum o yüzden. zaten anlatmazdi o derdini tasasini zorlamadan . artik hic birsey anlatmiyor ne yazikki

benmkide öyle içine kapanık derdini tasasını hiç anlatmaz hep iyiyimdir söylediği şey bişeyi varsa hep susar kendini dinler kendi kendine daha iyi sakinleşiyormuş sakinleştikten sonra nolduğu sorduğumda anlatır ama dedğin gibi benm zorlamamla biz bunu da çok konuştuk yapı meselesi ben böyleyim amacım senden derdimi saklamak değil ama paylaşırken sıkıntı yaşıyorum diyor bende üstüne gitmemeye çalışıyorum tamam hayatım kendini nasıl iyi hissediyosan öyle olsun diyorum... üstüne gitme sende cnm derdini düzelttiğinde anlatır belki kendi

hamidecimm attımm tekrardan..

bennurcumm oluoo iştee maalesef oluo, ordaa bazı şeyleri değişio.. geçen gün nişanlımla telde konuşuodkk gene arkadaşları geldi aralarnda bişey konuştular ama olumsuz bişeydi.. nişanlımm daldı benim telde olduğumu unuttuu bastıı küfürü,, normalde trafikte bilee benm yanımdaa çok küfür etmzz çok sinirlenincee öylee ağır etmzzdi, gene söylerdi ama o kadar ağır değil, hiç duymamazlktan geldimm, belki de snr utandı bişey demedi. seninki farklı olmuş tabii sana hitap ederken yanlış bişey kullanmış.. şunu anlatmaya çalıştımm tatlım tek seninki değil hepimzn askerndee oluoo böyle değişiklerrr daha önce olmayan huyları ortaya çıkıo ama değişcklerr, hepsi orda kalıck

aynen cnm bide orası var tabi ne olduğunu söyleyemedim bile tartıştık biraz yok bişey gerildim ondan sesim yükseldi tatlıya bağladık diyebildim ne diyim ki annem babamda olsa bi yerden sonra aramızdaki sorunu anlatamıyosun tatsızlık olmasın diye:26:

Bende az once 11 nisanda gunlugume yazdigim mektubu okudum nisanlima o zaman safak 155 imis sanirim..
Tutamadim kendimi aslinda hic uzuldugumu belli etmek istemiyorum ama agladim...o zaman cok daha zormus simdi cok daha iyi diye konustuk sonra 155den 87ye inmisiz insallah 17yi 7yide gorucez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…