- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.261
hamidecimm attımm tekrardan..
benmkide öyle içine kapanık derdini tasasını hiç anlatmaz hep iyiyimdir söylediği şey bişeyi varsa hep susar kendini dinler kendi kendine daha iyi sakinleşiyormuş sakinleştikten sonra nolduğu sorduğumda anlatır ama dedğin gibi benm zorlamamla biz bunu da çok konuştuk yapı meselesi ben böyleyim amacım senden derdimi saklamak değil ama paylaşırken sıkıntı yaşıyorum diyor bende üstüne gitmemeye çalışıyorum tamam hayatım kendini nasıl iyi hissediyosan öyle olsun diyorum... üstüne gitme sende cnm derdini düzelttiğinde anlatır belki kendi
hamidecimm attımm tekrardan..
bennurcumm oluoo iştee maalesef oluo, ordaa bazı şeyleri değişio.. geçen gün nişanlımla telde konuşuodkk gene arkadaşları geldi aralarnda bişey konuştular ama olumsuz bişeydi.. nişanlımm daldı benim telde olduğumu unuttuu bastıı küfürü,, normalde trafikte bilee benm yanımdaa çok küfür etmzz çok sinirlenincee öylee ağır etmzzdi, gene söylerdi ama o kadar ağır değil, hiç duymamazlktan geldimm, belki de snr utandı bişey demedi. seninki farklı olmuş tabii sana hitap ederken yanlış bişey kullanmış.. şunu anlatmaya çalıştımm tatlım tek seninki değil hepimzn askerndee oluoo böyle değişiklerrr daha önce olmayan huyları ortaya çıkıo ama değişcklerr, hepsi orda kalıck
Kesinlikle değişiyor psikolojileri .. Bari iyi yönde değişsinler yaa bi faydası olsun bu ayrılığın :) o kadar dayanıyoruz diyorum allahım vardır bunda da bi hayırinsallah maasim yeterseyok gercekten piskolojileri cok degisiyor sevdigim iyce kapandi icine. onu cok merak ediyorum o yüzden. zaten anlatmazdi o derdini tasasini zorlamadan . artik hic birsey anlatmiyor ne yazikki
Yaa ben de öyle tek başıma gideyim diyorum ama hani ben sadece zevkimi bilirim başka hiç bişeyden anlamam kiii. Kalitesi nasıldır fiyatı uygun mudur diye. Ben de annemi sürükleyecek peşimde herhalde. . Ya da arkadaşlarımla bakarım. Başka çaresi yok:) Kayınvalidem yani müstakbel kayınvalideme tanışmadım bile daha:)) ama ben başkasının aldığı şeyi beğenmem gibi geliyor .cnmmm benmkidee öylee anlamazzz hiçç sen parasınıı verr ben seçerimm diorumm arttteksikleri söylerim sanaaa gider alırızz sen ödeme yap diee hepp takılıorumm benm hiçç yoktuu, nişan olduu bizz art annemle almaya başladıkk, kayınvaliden fln da alırr belkii, benmkii mutfak içinn aldıı bi kaç şeyy, yavaş yavaşş halledersnzz cnmm
Kesinlikle değişiyor psikolojileri .. Bari iyi yönde değişsinler yaa bi faydası olsun bu ayrılığın :) o kadar dayanıyoruz diyorum allahım vardır bunda da bi hayırinsallah maasim yeterseyok gercekten piskolojileri cok degisiyor sevdigim iyce kapandi icine. onu cok merak ediyorum o yüzden. zaten anlatmazdi o derdini tasasini zorlamadan . artik hic birsey anlatmiyor ne yazikki
Yaa ben de öyle tek başıma gideyim diyorum ama hani ben sadece zevkimi bilirim başka hiç bişeyden anlamam kiii. Kalitesi nasıldır fiyatı uygun mudur diye. Ben de annemi sürükleyecek peşimde herhalde. . Ya da arkadaşlarımla bakarım. Başka çaresi yok:) Kayınvalidem yani müstakbel kayınvalideme tanışmadım bile daha:)) ama ben başkasının aldığı şeyi beğenmem gibi geliyor .cnmmm benmkidee öylee anlamazzz hiçç sen parasınıı verr ben seçerimm diorumm arttteksikleri söylerim sanaaa gider alırızz sen ödeme yap diee hepp takılıorumm benm hiçç yoktuu, nişan olduu bizz art annemle almaya başladıkk, kayınvaliden fln da alırr belkii, benmkii mutfak içinn aldıı bi kaç şeyy, yavaş yavaşş halledersnzz cnmm
Bende az once 11 nisanda gunlugume yazdigim mektubu okudum nisanlima o zaman safak 155 imis sanirim..
Tutamadim kendimi aslinda hic uzuldugumu belli etmek istemiyorum ama agladim...o zaman cok daha zormus simdi cok daha iyi diye konustuk sonra 155den 87ye inmisiz insallah 17yi 7yide gorucez ..
canimmmm cok sagol geldiiii birtanesin
aynen zaten gidemem ozaman bendende bunalir. simdi hic degilse günde bes on dkk aklini dagitmaya calisoyrum. elimden geldigince....
haklısınız belki cnm ama diyorum ya ben onun ağzından ilk defa böyle bişey duydum ondan çok ağır geldi hazmedemedim bide dediğin gibi başkasına değil direk bana öyle lafı edince tutamadım kendimi ondan daha çok bağırdım kötü bir konuşma oldu bir özür gelirse gelene kadar uzatmayacağım faydası yok şu şartlar altında sanki gelince sorucam ona bunun hesabını
Kesinlikle değişiyor psikolojileri .. Bari iyi yönde değişsinler yaa bi faydası olsun bu ayrılığın :) o kadar dayanıyoruz diyorum allahım vardır bunda da bi hayırbenimki de anlatmıyor ben çok zorluyorum benden gizlediğin bişey var mı. Söyle diyorum ben üzülmeyyim diye gözlemiyorsunuz değil mi diye. Soruyorum.
Kesinlikle değişiyor psikolojileri .. Bari iyi yönde değişsinler yaa bi faydası olsun bu ayrılığın :) o kadar dayanıyoruz diyorum allahım vardır bunda da bi hayırbenimki de anlatmıyor ben çok zorluyorum benden gizlediğin bişey var mı. Söyle diyorum ben üzülmeyyim diye gözlemiyorsunuz değil mi diye. Soruyorum.
Yaa ben de öyle tek başıma gideyim diyorum ama hani ben sadece zevkimi bilirim başka hiç bişeyden anlamam kiii. Kalitesi nasıldır fiyatı uygun mudur diye. Ben de annemi sürükleyecek peşimde herhalde. . Ya da arkadaşlarımla bakarım. Başka çaresi yok:) Kayınvalidem yani müstakbel kayınvalideme tanışmadım bile daha:)) ama ben başkasının aldığı şeyi beğenmem gibi geliyor .
evet cnm bende öyle düşünüyorum sabrımı denemediği sürece bende destek olmaya çalışıyorum bu da bizim hayattaki imtihanımız sanırım öyle düşünmeye başladım erkekler askere gidince büyürler derler ya tek onlar değil bizde büyüyoruz bence ben sabretmeyi öğreniyorum en basiti
cnmm ben de hiç duymadımm ağzındn o küfürü, şaşırdımm sadece.. senn dee aynen uzatma bana kalırsa, zaten anlamıştrr hatasınıı, bir daha tekrarlamaz bncee
Evet evet doğru.. tamam bizim canımız sıkılıyor ama dışarı yansırsa daha kötü oluyo. Eğer çoook önemli bi konu değilse mevzu büyümeden kapatmaya çalışıyorum ben . Yoksa annem karışıyo araya parazit gibiaynen cnm bide orası var tabi ne olduğunu söyleyemedim bile tartıştık biraz yok bişey gerildim ondan sesim yükseldi tatlıya bağladık diyebildim ne diyim ki annem babamda olsa bi yerden sonra aramızdaki sorunu anlatamıyosun tatsızlık olmasın diye:26:
canim benim aynen öyle. bende su son bi kac aydir kendimi taniyamiyorum. gercekten büyüyoruz. künyesi boynumda yüzügü parmagimda. suspus oldum iyce icime kapandim öyleee oturuyorum
aynen cnm anladı hemen toparlaya çalıştı da öyle sinirlendim ki dinlemedim bile yarın özür diler uzatmam bende uzatmanın ikimize de faydası yok şu şartlarda
saolsun kızlar burda konuşunca rahatlıyorum iyi ki varsınız canlarımmm
aynen cnm anladı hemen toparlaya çalıştı da öyle sinirlendim ki dinlemedim bile yarın özür diler uzatmam bende uzatmanın ikimize de faydası yok şu şartlarda
saolsun kızlar burda konuşunca rahatlıyorum iyi ki varsınız canlarımmm
Evet evet doğru.. tamam bizim canımız sıkılıyor ama dışarı yansırsa daha kötü oluyo. Eğer çoook önemli bi konu değilse mevzu büyümeden kapatmaya çalışıyorum ben . Yoksa annem karışıyo araya parazit gibi
ayneen bende diyorum birseyin ´mi var birseyinmi var. diyor yok. diyorum saklamiyorsun dimi. diyor yok üsteliyorum. diyor oldu hamide evet mi deemi bekliyorsun illa. sanki hissetmiyoruz. tabiki hissediyoruz. ben ona diyorum snein nefes alisindan anlarim moralinin bozuk oldugunu gülüyor
Hee senin istediğin bişeyi alması iyi olmuş. Zaten bana gelip hediye alsa reddedecek değilim ayıp olur kadına:) yeter ki aramız iyi olsun da maddi şeyleri çok önemsememek lazım. Hani hep evlilikle ilgili hayaller kurarsın ya her şeyin dört dörtlük olsun istersin de. Hiç bir şey mükemmel değil tabi mümkün değil ki. O yüzden gözümde büyütüyorum galiba , sonra kendime kızıyorum kim ne alırsa alsın gönlünden geçer alır diyecnmmm ben hep annemle aldımm, o yönlendirdii ii oldu, kayınvalidemm tesadüf benim istediğim saklama kapları varya onlardan almışş beğendmm istiodum zaten.. ama o dışındakileri ben de hep kendm seçtmmm, ben kullancm kendi zevkm olsn dieee :) annen seni yönlendir bide seneye kasımdan snr inş denenmişş markalarıı size bizzat anlatrmm :)
Hoşçakal canımm kendine iyi bak yine konuşuruzkizlar benim cikmam gerekiyor yarin grsz. öpüyorum iyi geceler
Kv daha zordur anneye göre bi de.. Yaa onlar araya karışmasa ne olur sanki:) bide üstüne k.v arıyıp soruyor bugün bizimkinin sesi iyi gelmiyor tartıştınız mı sorununz var mı bide onlara dert anlatıyorum... bu akşam annesini benden sonra aramadı sanırım sormadım bile sinirden :) yoksa bide k.v e dert anlatıyo olcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?