- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.301
Günaydın herkese..bu mutlu c.tesi gününde çarşımız var..işten 4 de çıkıp koştur koştur ablamın evindeki bilgisayara koşucam.. tabi gece 12-4 nöbeti olunca çarşımız sabahtan geç başlıcak..uykucu uyanmadı halen.. kızlar akşam ne güzel çeyizden konuşulmuşkaçırdım yaf... netim olsaydı bende sohbet etmek isterdim..çünkü çeyiz işi resmen başlı başına bi hobi benim için
Bennur uyarman iyi olmus canim, askerdeler diye herseyi kabul edecek degiliz dimiyarin zaten Özür dileyecektir bu gece surekli olayı dusunmustur
Buket bu arada gekinlik ayakkabini ne renk aldin
Turnpage bence bu forumdaki ceyiz topiklerini dolasabilirsin cok iyi fikirler var kizzlar resimlerjni fiyatlarini falan paylasiyirlar sende begendiklerin okursa gider bakarsin magazasindan
Biraz baktımm çeyizmtopiklerine canım tekrar bakarım çok teşekkürrrGünaydın herkese..bu mutlu c.tesi gününde çarşımız var..işten 4 de çıkıp koştur koştur ablamın evindeki bilgisayara koşucam.. tabi gece 12-4 nöbeti olunca çarşımız sabahtan geç başlıcak..uykucu uyanmadı halen.. kızlar akşam ne güzel çeyizden konuşulmuşkaçırdım yaf... netim olsaydı bende sohbet etmek isterdim..çünkü çeyiz işi resmen başlı başına bi hobi benim için
Hadi bakalım herkese iyi çarşılar o zaman.. ne iyi oluyo mehmetçiklerimize yaaa..
çeyizdende konuşuruz bol bol.. o yokken kafayı böyle dağıtmak bizede iyi geliyo.. hem ihtiyaçlarda azalıyo ssz
bu arada gelin buketcisine baktım çok güzel gelin buketleri varr... krem pembelere bayıldım
kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum.
elimdeki çiçek krem yada yoğun beyazın içinde hafif pembe bi kaç top çiçek güzel olur dimi?
yada ayakkabı ne renk giderki bilemedim :44:
kızlarrr pembe ve fuşya olanları da çok beğendm ben, hepsi biribirndn güzellllll içim açıldııı :)
kızlarrr pembe ve fuşya olanları da çok beğendm ben, hepsi biribirndn güzellllll içim açıldııı :)
Evet çiçekte hemfikiriz..ayakkabıyı bilemedimki pamuk şekerin altında yine aynı renkmi yoksa kremmi güzel olur.
senin GELİNLİKTEN ESİNDİM...
Esimdee onbasi gecen hafta terziye diktirdi o pirpirinimerhaba kızlar..
bugün erkek arkadaşımın çarşı izni vardı. öğleden sonra miting olduğu için 1'e kadar izin vermişler ama olsun 2 hafta sonra yine gördüm ya o bana yeter =))bu arada onbaşı olmuş fazladan pırpırımız var artık
merhaba kızlar..
bugün erkek arkadaşımın çarşı izni vardı. öğleden sonra miting olduğu için 1'e kadar izin vermişler ama olsun 2 hafta sonra yine gördüm ya o bana yeter =))bu arada onbaşı olmuş fazladan pırpırımız var artık
olurmu öyle tecrübeleriniz önemli benim için
Esimdee onbasi gecen hafta terziye diktirdi o pirpirinisorumluluk almak istemiyordu bizimki ama mecbur kaldi
Hadi bakalım herkese iyi çarşılar o zaman.. ne iyi oluyo mehmetçiklerimize yaaa..
çeyizdende konuşuruz bol bol.. o yokken kafayı böyle dağıtmak bizede iyi geliyo.. hem ihtiyaçlarda azalıyo ssz
bu arada gelin buketcisine baktım çok güzel gelin buketleri varr... krem pembelere bayıldım
kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum.
elimdeki çiçek krem yada yoğun beyazın içinde hafif pembe bi kaç top çiçek güzel olur dimi?
yada ayakkabı ne renk giderki bilemedim :44:
aynen biz de istemiyorduk da emir gelince yapıcak bişi yok. işleri yolunda gitsin de.. askerde sorumluluk hep sıkıntı diyorlardı çünkü :18:
Evet esimde ne kadar az sorumlulugun olursa kafan o kadar rahat olur burda demisti:26: ama hayatinda degisen bisey olmadi sanki, gorev olarak.. sizin oldu mu
pardon ama ben anlayamadım "kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum. " nişanda derken? zaten nişanlı değil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?