351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Gunaydin canim, bizim carsimiz basladi mesajlasiyoruz şimdilik, ben isten cikinca konusuruz 3-4 saat evet ceyizden konustu kizlar kacirdin sen baya birimkimlisindir o zaman kizlara yardimci olursun canim

Biraz baktımm çeyizmtopiklerine canım tekrar bakarım çok teşekkürrr
kalimero sen merak etme yine konuşuruz bizzz :) hazır kız kıza toplanmışken en eğlenceli konu çeyiz:))

Hadi bakalım herkese iyi çarşılar o zaman.. ne iyi oluyo mehmetçiklerimize yaaa..
çeyizdende konuşuruz bol bol.. o yokken kafayı böyle dağıtmak bizede iyi geliyo.. hem ihtiyaçlarda azalıyo ssz
bu arada gelin buketcisine baktım çok güzel gelin buketleri varr... krem pembelere bayıldım
kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum.
elimdeki çiçek krem yada yoğun beyazın içinde hafif pembe bi kaç top çiçek güzel olur dimi?
yada ayakkabı ne renk giderki bilemedim :44:

Evet o pembis krem cicekler cok güzel, benimki gibi bence guzel olur eger tenine uyuyorsa pamuk sekeri rengine bayilirimelinede krem yoğunluklu icinde az pembe olan bi buket alırsın ayakkabilarini elbisenle ayni renk al cok sik durur bence bütünluk olur.. yok farkli renk giymek istiyorum dersen krem renk al buketinle uyar

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr pembe ve fuşya olanları da çok beğendm ben, hepsi biribirndn güzellllll içim açıldııı :)

Evet çiçekte hemfikiriz..ayakkabıyı bilemedimki pamuk şekerin altında yine aynı renkmi yoksa kremmi güzel olur.
senin GELİNLİKTEN ESİNDİM...

merhaba kızlar..
bugün erkek arkadaşımın çarşı izni vardı. öğleden sonra miting olduğu için 1'e kadar izin vermişler ama olsun 2 hafta sonra yine gördüm ya o bana yeter =)) bu arada onbaşı olmuş fazladan pırpırımız var artık

kızlarrr pembe ve fuşya olanları da çok beğendm ben, hepsi biribirndn güzellllll içim açıldııı :)

Evet canım benimde öyle..beyaz, krem gelinlikle çok güzel olur onlar...ama şimdilik nişan için bakıyorum ben.. mint yeşiller, mavilerde çok hoşşş.. lila ve moru pek sevmiyorum zaten..

Evet çiçekte hemfikiriz..ayakkabıyı bilemedimki pamuk şekerin altında yine aynı renkmi yoksa kremmi güzel olur.
senin GELİNLİKTEN ESİNDİM...

Gelinlikte renkli ayakkabi kullanirsin ama bence pamuk sekerinin altina yine pamuk sekeri al ama bilemedim yine de etkilememeyim seni

Esimdee onbasi gecen hafta terziye diktirdi o pirpirini sorumluluk almak istemiyordu bizimki ama mecbur kaldi

hayırlı olsun canım..sanırım bizimkinede takıldı ama pırpır mırpır anlamıyoruz biz

pardon ama ben anlayamadım "kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum. " nişanda derken? zaten nişanlı değil misiniz?

aynen biz de istemiyorduk da emir gelince yapıcak bişi yok. işleri yolunda gitsin de.. askerde sorumluluk hep sıkıntı diyorlardı çünkü :18:

Evet esimde ne kadar az sorumlulugun olursa kafan o kadar rahat olur burda demisti:26: ama hayatinda degisen bisey olmadi sanki, gorev olarak.. sizin oldu mu

Evet esimde ne kadar az sorumlulugun olursa kafan o kadar rahat olur burda demisti:26: ama hayatinda degisen bisey olmadi sanki, gorev olarak.. sizin oldu mu

usta birliğine gittiğinden beri silahhanedeydı. yazıcılardan sonra en rahat oymuş. silahlardan sorumlu olmasına rağmen gececi ve kapalı bi yerde olması -özellıkle erzurum gecesi için- onun için de benim için de iyi oluyor =) ayrıca nöbet tutmuyor. daha yeni oldu gerçi 2-3 gündür şimdilik bi değişiklik yok. olacağını da sanmıyorum ama :18:

pardon ama ben anlayamadım "kızlar nişanda gelinliğin pamuk şekeri renginde olanı giyimek istiyorum. " nişanda derken? zaten nişanlı değil misiniz?

sistemde nişanlı yazmıyor diye nişanlı işaretledim.
aralık 2012 de sözlendim..askerim gelincede yine kışa doğru nişan yapıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…