351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

[video]http://m.youtube.com/results?q=eksik%20bir%C5%9Fey%20mi%20var%20ali%20a tay&oq=eksik%20bi&gs_l=youtube-reduced.1.0.41l2j0l2.578.2908.0.4857.8.6.0.2.2.0.2 97.817.2-3.3.0...0.0...1ac.1.5.youtube-reduced.OCi3388r0Eg[/video]

kızlarrr benimm bugnnn dışarıı işlermm vardıı, ondan gelemedm hiçç, öğlen çıkmak zorunda kaldımmm iştennn sizler naptnz

Ben de yalan dünya îzliyom. Gülmece falan.. Ooo kimler gelmişş, Kpss güzelleriiiii:) sınav tarihi ne bu sene?

Yanımda sevdiğim olsa , bu sıcakta ne eve ne dizilere hapsederdim kendimi serin serin dışarda dolaşırdık.. Yanımda en güvendîğim olduktan sonra.. Ama yok..

cnmmm ben şimdiii okuorum başkaa türlüü vakitt geçmioo ciddenn sınava daa az kaldııı bayaaa dimii

10 gün kaldı canım ya

Bendeeee mutfagin balkon kapisi yatak odasinin balkon kapisini her yeri actim ama nafile:26: deneme kitapcigini yelpaze yaptim

Çöz onu çöz

Yanımda sevdiğim olsa , bu sıcakta ne eve ne dizilere hapsederdim kendimi serin serin dışarda dolaşırdık.. Yanımda en güvendîğim olduktan sonra.. Ama yok..

Eylül itibariyle gezeriz bizde canımbiz sevdiceğimle teskereyi aldığı gün bozcada'ya gidiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…