- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.481
[video]http://m.youtube.com/results?q=eksik%20bir%C5%9Fey%20mi%20var%20ali%20a tay&oq=eksik%20bi&gs_l=youtube-reduced.1.0.41l2j0l2.578.2908.0.4857.8.6.0.2.2.0.2 97.817.2-3.3.0...0.0...1ac.1.5.youtube-reduced.OCi3388r0Eg[/video]
kızlarrr benimm bugnnn dışarıı işlermm vardıı, ondan gelemedm hiçç, öğlen çıkmak zorunda kaldımmm iştennn sizler naptnz
Kuzum sana bir şey gönderdim
Ben iyiyim canım yalan dünya izliyorum
nedensee yazlarıı tv izlemekk beni çok sıkıoo cnmm, o yzdn hiç vakit geçiremiorummmm
Ben de yalan dünya îzliyom. Gülmece falan.. Ooo kimler gelmişş, Kpss güzelleriiiii:) sınav tarihi ne bu sene?
Cok sicak yaaissyyeeeeeaaaannnnnnn
Benim izlediğim tek dizi de buama sezon finali yapıyor
sınavdan sonra kitap okumaya adayacağım kendimi,yazın hiçbir şey olmuyor haklısın canım
Ben de bütün camları açtım ama yaprak kımıldamıyor
cnmmm ben şimdiii okuorum başkaa türlüü vakitt geçmioo ciddenn sınava daa az kaldııı bayaaa dimii
Bendeeee mutfagin balkon kapisi yatak odasinin balkon kapisini her yeri actim ama nafile:26: deneme kitapcigini yelpaze yaptim
Yanımda sevdiğim olsa , bu sıcakta ne eve ne dizilere hapsederdim kendimiserin serin dışarda dolaşırdık.. Yanımda en güvendîğim olduktan sonra.. Ama yok..
Bendeeee mutfagin balkon kapisi yatak odasinin balkon kapisini her yeri actim ama nafile:26: deneme kitapcigini yelpaze yaptim
Çöz onu çöz
Eylül itibariyle gezeriz bizde canımbiz sevdiceğimle teskereyi aldığı gün bozcada'ya gidiyoruzz
hıh ben geldim diyorum hiç özlememişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?