- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.761
Günaydın kizlar
Ben de yarin boyayacagim cok heyecanliyim
cnmm ben ne renke boyasam acabaaaaa :)
günaydınnnn cnmmmm, bir güncükk kalmış senin de :)
Evet canim çok şükür
Yarin duzceyi boyayacagim inşallah
:81::87:
Adanayi boyadigim gün Pinhani'den "Bir elmanin yarısı" nii acip göbek atacagim evimizde
Kuzum sana eşlik ederim
İki gün sonra bir daha oynarim :-D
kalemlerimi akşam alıp yarın 2 il boyucam.. özel olsun kalemler onlarıda saklıcam çünkü
:7o: DÜZCEYE SELAM YOLA DEVAM....81 BAŞKADA YOK
hep bunu demek istemişimdir
Adanayi boyadigim gün Pinhani'den "Bir elmanin yarısı" nii acip göbek atacagim evimizde
şimdi açtım, pek güzelmiş, dinlemeye başladımoynamayı bilmem ama
Kari koca oynaticam siziBekleriiimmmmbende seninle bi daha oynarim kocam gelmis olursa onu da oynatirim oynamayi bilmez ama düğünde öğrendiği kadar oynar artik
giremediğimiz sabahlar olabiliyor. eğer gönüllü çıkmazsa şöylede yapabiliriz.. sabah ilk giren kişi gönüllü olabilir. yada bi sonraki herhangi bir kişi bugün ben hazırlıyım diyebilir.. veya o kişi girdiğinde kimse yoksa hazırlar..
Kari koca oynaticam siziayy az kaldi oynamamiza :-D
Oynat bizi bebisimcok şükür plakalari gördük, biraz daha rahatladik "safak sıkıştırıyor" diyecegimiz günlerde gelecek
e-sehir diye bir sitede genel bilgi bolumunde yazanlari ve resimler bölümünden de bi resim ekleyebiliriz ama ben tabletten girdigim icin kopyalama isini yapamadim kizlar biri bakabilir mi
Sıkıştırrr bizi ey safak :-D
Ben de tel.den giriyorum kuzum ama belirli birisi olmazsa o iş karışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?