351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kalemlerimi akşam alıp yarın 2 il boyucam.. özel olsun kalemler onlarıda saklıcam çünkü
DÜZCEYE SELAM YOLA DEVAM....81 BAŞKADA YOK
hep bunu demek istemişimdir

Son düzenleme:
kalemlerimi akşam alıp yarın 2 il boyucam.. özel olsun kalemler onlarıda saklıcam çünkü
:7o: DÜZCEYE SELAM YOLA DEVAM....81 BAŞKADA YOK
hep bunu demek istemişimdir

Bi gönüllü belirleyelim hergün hangi ilde oldugumuzla ilgili bilgi versin miii, hani 349lar yapiyordu ya o sehri kisaca tanitan bi yazi resom biseyler koyuyorlardi:44:

giremediğimiz sabahlar olabiliyor. eğer gönüllü çıkmazsa şöylede yapabiliriz.. sabah ilk giren kişi gönüllü olabilir. yada bi sonraki herhangi bir kişi bugün ben hazırlıyım diyebilir.. veya o kişi girdiğinde kimse yoksa hazırlar..

Ilk giren yapabilir ama insallah duzenli olur nerden ayarliyorlardi fotograf ve yaziyi bilen var mi

e-sehir diye bir sitede genel bilgi bolumunde yazanlari ve resimler bölümünden de bi resim ekleyebiliriz ama ben tabletten girdigim icin kopyalama isini yapamadim kizlar biri bakabilir mi

Oynat bizi bebisim cok şükür plakalari gördük, biraz daha rahatladik "safak sıkıştırıyor" diyecegimiz günlerde gelecek

Sıkıştırrr bizi ey safak :-D
e-sehir diye bir sitede genel bilgi bolumunde yazanlari ve resimler bölümünden de bi resim ekleyebiliriz ama ben tabletten girdigim icin kopyalama isini yapamadim kizlar biri bakabilir mi

Ben de tel.den giriyorum kuzum ama belirli birisi olmazsa o iş karışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…