- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.801
aay tırtstım popoya şaplaktann biz bu numaraları unutup yaparsak yandıkBen genelde geç giriyorum siteye ama yapamayan olursa yayınladığım gibi yayınlarım ben yine benim için bi zevk canlarımm
ama bende 64(Uşak),10(Balıkesir),04(Ağrı tabikide) buralarda full gönüllüyüm haberiniz olsun.64'ü başkası yapmış göriyim popoya şaplak gelir vallahi söyliyim
Beğendiğine sevindim canımaay tırtstım popoya şaplaktann biz bu numaraları unutup yaparsak yandık
Acro seninki guzel olmus, hangi siteden buldugunu yazarsan sen gelemediginde bi arkadas o sitede bulur yapar, duzenli gitmis olurtanitimi yapan kisilerden ricam görsel olarak guzel görünsün yazi kalin olsun ve hareketli neseli ikonlardan koyulsun baska ricam yok
O zaman Turkiye turumuz baslasiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
Beğendiğine sevindim canımAahuauha vallahi öyle.351.Dönemlerde tek Uşaklı benim unutmasın kimse hee.Biri yayınlasa bile ben tekrardan üstüne yayınlarım.Cağnım memleketimi en güzel şekilde ben anlatiicimmm
Ay teşekkür ederim canımVallahi tek bi siteden yapmadım.Vikipedia,sonra Düzce'yi anlatan başka site bide görsellerden bi foto alıp birleştirdim hepsini ya
Yarın benden önce yapan olmazsa ikonlarla güzel bi şekilde Osmaniye'yi de anlatırım
Ben genelde geç giriyorum siteye ama yapamayan olursa yayınladığım gibi yayınlarım ben yine benim için bi zevk canlarımm
ama bende 64(Uşak),10(Balıkesir),04(Ağrı tabikide) buralarda full gönüllüyüm haberiniz olsun.64'ü başkası yapmış göriyim popoya şaplak gelir vallahi söyliyim
Öyle kimse yapmasin demek yok, usagi yapmak istiyorsan 7'de kalkip buraya gelip yaparsin bana neben unuturum yani ona gore
Benîm sevdigim bandırmalı 10,5 yane ))))
Günün yarısında da ben bandırma tanıtımı yaparım sjahahahhahahha
Öyle kimse yapmasin demek yok, usagi yapmak istiyorsan 7'de kalkip buraya gelip yaparsin bana neben unuturum yani ona gore
evet öyle yaparız aynenacrofobinin dediği gibi; biri yayımlarsa diğer kişi de bişeyler eklemek isteyebilir, olabilir yaanii niye ekleme yapmayalım kio yüzden dedim öyle "sen susss yazan yazmış, daha da bi ekleme yapma " mı diyecez ahahha çok saçma
ayy sanki böyle daha çabuk geçecekmiş gibi geliyor zamannn çok mutluyumm
ben de unuturum yaaa şaplağı yiyelim en iyiisi peşin peşin biz
ben de yorum yaptımm ilkayın altınaevet öyle yaparız aynenAyy bana da öyle geliyo nedense yaa içim bi kıpır kıpır oldu
Tamam 64'e geldik mi paşa paşa yiceksiniz şaplağıeheuehe
Ayy kızlar bu arada bi tanecik fotoğrafımızı ekledim ben bizi merak edenlere söyliyim de
eneee bende Bandırma'da okuyorum ki
aynen öyle 10.5 tam 10 değil
Aa öylemi ben bikaç kez geldim bandırmaya aile ziyaretine :)))
Askerimin annesi orda oturuo karakolun yukarısında ))))
Ne zaman bitio okulun :)
karakol mu emniyet mi canımbenim bu sene son senem canım..bende emniyetin yukarsında oturuyorum da. ayy cağnım Bandırma'm.iyiki ordayım merkezde değilim bandırmayı sevmeye başladım seneler sonrasında güzel memleket ama cidden..kışın rüzgarı çekilmese de
Tokatlımısın canım :))
Günaydın kizlar
Ben de yarin boyayacagim cok heyecanliyim
hatunlarr günaydıııınyani merhaba artık gün bitecek bugün düzce yarın osmaniye yazdıklarınızı okudum bence de kim giriyorsa ve müsaitse o yapsın bu arada ilknurcum sen neden bizimle beraber boyamıyorsun hani hep beraber boyayacaktık lütfen beraber ilerleyelim şafaklarımız farklı ama olsun beraber ilerleyelim plakalarda bizle ol sende
Canim ben nisanlimla birlikte saymak istiyorum yani bu bizim için çok önemli ve gerçek safak sayisini gostersin istiyorum.Yoksa diğer türlü benim için bir anlami olmuyor.Sizin safak siraniza göre ben de musait oldukça resim yazi eklerim ama haritada dogan güneşim gerçek olsun.
hoşgeldin canımmhatunlarr günaydıııınyani merhaba artık gün bitecek bugün düzce yarın osmaniye yazdıklarınızı okudum bence de kim giriyorsa ve müsaitse o yapsın bu arada ilknurcum sen neden bizimle beraber boyamıyorsun hani hep beraber boyayacaktık lütfen beraber ilerleyelim şafaklarımız farklı ama olsun beraber ilerleyelim plakalarda bizle ol sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?