- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.781
kuzularr selamm bence rastgele olsun, ilk giren koyabilir veya farklı farklı kişiler de bilgi, resim ekleyebilir, mesela ben şimdi başlayabilirim: düzce ile ilgili bi resim koyamyı deneyeyim bakalım becerebilecek miyim başka biri de yazı ekleyebilir şu an, benden sonra böyle daha zevkli olur bence hep aynı kişi yapmasın o işi..
haydi bismillahhEki Görüntüle 743571
kızlarr nerdennn foto eklenioooo ben dee öğreneymmmmm
niye ki? zaten "27 haziran" tarihinde Düzce'den bahsedeceğimiz belli .yarın 28i yarın bahsetmicez, başka şehre geçicez..
ne bilim bana böyle eğlenceli geldi. herkes bişeyler eklese, muhabbet olur ,güzel olur gibi...
kızlarrr öğrendmmm ben de nasıl yapılcağınıı, ben de nişanlımın yanındn dönüncee yaparımm, bakarım sabah yapmayan olursa yaparımm, ilk gelenn yapabilir aslnda resim ve bilgileri veripp
Ben de senin gibi düşünüyorum canim.kızlarrr öğrendmmm ben de nasıl yapılcağınıı, ben de nişanlımın yanındn dönüncee yaparımm, bakarım sabah yapmayan olursa yaparımm, ilk gelenn yapabilir aslnda resim ve bilgileri veripp
Resim ve tanitimi ayni anda verilirse daha guzel olur tatlim bencedeben bilgisayardan girmiyorum o yuzden zor olur benimki
Bilemedimki bende.. her sabah giremediğim için gönüllü olamam ben... ama karışık yaparsak bende paylaşımlar yapmaya çalışabilirim kızlar.. illaki ogün birimizden birimiz o gün için gönüllü olabiliriz... mesela ben tokat ( 60)ve urfada (63) gönüllü olabilirm şimdiden söyliyim
Kızlar selam nasılsınız ?? :)
Bence de ffoto ve bilgiler birlikte olsun
Bende cepten girfigim icin zor yaparım ://
Ama foto ve bilgilerin hangi siteden alındıgını sölersek sabah ilk giren bilgileri yayınlar ))))
düzenli kızzzz senii için rahat etmedi dimiYani bir düzen olmaz öyle. Resim ve tüm özellikler birlikte verilse daha güzel olur. Diğer türlü sevmedim.Kim yapmak isterse o gün yapsin.
ben ordan yapmadım o yüzden küçük oldu benim resim sanırım:26: bi dahakine daha güzel yapcam inşallahCanim cevap yazdigin yerin biraz altinda "eklenti ekle" var ordan yapiyorsundosya sec, yükle .. takip edersin gerisini
ooo çok güzel olmuş bu arada her şehri öğrenicez sanırım bu vesileyleÖhömm öhöömmm topluca anlatiyim ben o zaman Düzcemizi
Düzce, Düzce ilinin merkezi olan şehirdir. Düzce eskiden Bolu iline bağlı bir ilçeydi. Ancak 12 Kasım 1999 depreminden sonra oluşan hasarın daha hızlı onarılabilmesi için 81. il yapılmıştır.
Düzce plaka kodu:81
Düzce nüfusu:338.188
Neleriyle meşhurmuş onları da görelimm:Samandere, Güzeldere, Aydınpınar, Sarıyayla, Saklıkent ve Aktaş Şelaleleri,Fakıllı, Sarıkaya ve Aksu Mağaraları, Akçakoca Turizm Merkezi, Efteni Gölü ve Kaplıcası, Konuralp Müzesi, Sakarca, Topuk, Kardüz, Odayeri , Torkul Yaylaları
Düzce'ye selam yolumuza devaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?