- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.861
Canım yedek subayda da 79 yazıyor ama 79 gün bilmem kaç saat kaç dakika yani aslında 80
Olsun ben saatine bakmiyorum güne bakiyorum
Diiimi saatleri de sayarsak kafayı bozarız artık
Hani saat farkından oluyor ona açıklık getireyim diye şeeetmiştim ben
ilkay Günaydın hayırlı Cumalar ,Allah Bu Cuma Hürmetine evinin neşesi olna Koçişine biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah.bitirdiniz az kaldı hadı gözün aydın plaklara girdimi bitti demektirOlsun ben saatine bakmiyorum güne bakiyorum
ilkay Günaydın hayırlı Cumalar ,Allah Bu Cuma Hürmetine evinin neşesi olna Koçişine biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah.bitirdiniz az kaldı hadı gözün aydın plaklara girdimi bitti demektir
Bugünü safaktan saymadigim icin saate bakmiyorum canim, yani gece 12de de safak benim icin 79
Asagida "1 ay" la baslayan safagi gormek icin sabirsizlaniyorum
evet veee ay yazmayacağı günü bekliyorum bende 21 gün mesela sadece
O zaten ayri bi güzel olacaktaaa 18-19 gun kaldiii 1 ay diye baslamasinaaa ooohhh
Aynen nasıl rahatlarız çünkü ben 4 aydan 3 aya düştüğünde bile çok ferah hissetmiştim.
kızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar
Nasıl özlem bastı..yüreğim sıkışıyo sanki
O zaten ayri bi güzel olacaktaaa 18-19 gun kaldiii 1 ay diye baslamasinaaa ooohhh
canım bana da öyle geliyor ama asıl döndüklerinde bunu anlicaz inşallah hepimiz için hayırlısı olmuştur ve hepimize faydası olurkızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar
Günaydınnnnn.. yarenler
Biz de bugün plakalardayiz, içim kıpır kıpır yerimde duramiyorum.Az kaldi şükürler olsun Rabbime
Ben kapinin girisine, boydan aynamizin yanina astim ya haritayı kuzumsabahlari evden cikarken boyayip cikiyorum, aayy mutlu oluyorum aksamda isten eve gelince ilk haritayi goruyorum giriste oooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?