351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Diiimi saatleri de sayarsak kafayı bozarız artık
Hani saat farkından oluyor ona açıklık getireyim diye şeeetmiştim ben

Bugünü safaktan saymadigim icin saate bakmiyorum canim, yani gece 12de de safak benim icin 79

Asagida "1 ay" la baslayan safagi gormek icin sabirsizlaniyorum

Olsun ben saatine bakmiyorum güne bakiyorum
ilkay Günaydın hayırlı Cumalar ,Allah Bu Cuma Hürmetine evinin neşesi olna Koçişine biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah.bitirdiniz az kaldı hadı gözün aydın plaklara girdimi bitti demektir

ilkay Günaydın hayırlı Cumalar ,Allah Bu Cuma Hürmetine evinin neşesi olna Koçişine biran önce kavuşmayı nasip etsin inşallah.bitirdiniz az kaldı hadı gözün aydın plaklara girdimi bitti demektir

Merhaba canim hosgeldin topige teşekkür ederim, Allah seni de bebisine kavustursun en kisa zamanda

....................................................................................................

Son düzenleme:
kızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar

kızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar

Şu an da biraz belli öyle olduğu ama askerlerimiz tamamen gelince daha iyi fark edilecek bence bu

canım bana da öyle geliyor ama asıl döndüklerinde bunu anlicaz inşallah hepimiz için hayırlısı olmuştur ve hepimize faydası olur özellikle ilişkimizin güçlenmesi, saygı, hoşgörü, sabır açısından baya işe yarayacağını düşünüyorum bakalımm

Günaydınnnnn.. yarenler

Biz de bugün plakalardayiz, içim kıpır kıpır yerimde duramiyorum.Az kaldi şükürler olsun Rabbime

Ben kapinin girisine, boydan aynamizin yanina astim ya haritayı kuzum sabahlari evden cikarken boyayip cikiyorum, aayy mutlu oluyorum aksamda isten eve gelince ilk haritayi goruyorum giriste oooh

Ben kapinin girisine, boydan aynamizin yanina astim ya haritayı kuzum sabahlari evden cikarken boyayip cikiyorum, aayy mutlu oluyorum aksamda isten eve gelince ilk haritayi goruyorum giriste oooh

Çok iyi düşündün onu kuzum.Motive oldukça daha rahat geçecek kalan günler. Ben de bugün cikarticam haritayi ve senin dediğin gibi yapacağım. Bir tane burada kalacak digerini de memlekete götüreceğim

ben de askerimin yanına gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum:26: artık ayrılmak eskisine göre daha kolay olacak sanırımm ziyaret vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…