351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

150 dimi off ne berbat ne zor günlerdi ayy hatırlamak istemiyorum Allah bi daha böyle zorluk yaşatmasın bize

kızlar selam nasılsınız :)

kpssyle ilgilinen arkadaşlara bi sorum olucak ben genel kültür genel yetenekten geçen yıl girmiştim öylesine... devlet düşünmüyordum şimdi düşünmeye başladım bu puanımı nerelere tercih etmek için kullanabilirim tercihler nasıl oluyor kendi alanım dışında da tercih olabilir nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz:26:

Safak konusunda benimde kafam cok karisik

70'lere az kaldi oooohh

Nerelere derken:44: hangi bölümü okuduysan onun tercihini yaparsin canim, yada düz memurluk tercihi yapabilirsin ..

Biz de yarin 81 diyoruz çok şükür bugün mutluluktan ağladım. Az kaldı artik.

Tercih kılavuzunda sartlar yazıyordur canim

Nerelere derken:44: hangi bölümü okuduysan onun tercihini yaparsin canim, yada düz memurluk tercihi yapabilirsin ..
devletle ilgili malesef bi bilgim yok biroya sordum o da şu an sağlıkla ilgili tercihlerin olabilceğini söyledi aldığım puanla ne yapabilceğimi bilemedim de danışıyım dedim saol cnm :)

Biz de yarin 81 diyoruz çok şükür bugün mutluluktan ağladım. Az kaldı artik.

Tercih kılavuzunda sartlar yazıyordur canim

bakıcam cnm şimdi saolasın :)

Çok özledim kollarını bana sarmasını, omzunda gözlerimi kapatıp huzur bulmayı, kokusunu içime çektiğimde dünyada bundan daha güzel bir koku olmadığını hissetmeyi...kavga edince elimi sıkı sıkı tutup, kızsam da seni çok seviyorum ifadesiyle gözlerime bakardı...biterdim o an...biterdi kızgınlıklar...Ona ait her şey çok güzeldi, elleri çok güzeldi mesela, uzun parmakları şekilliydi, yüreğimi avucuna alabilecek kadar kocaman, bir kelebeği öldürmeden tutabilecek kadar narin...gözleri güzeldi, derin bir kahverengiliğin içinde, huzur veren bir siyahlığı vardı..sevmek çok güzeldi, güzel ama özlemek ne zormuş!

Son düzenleme:
Duygulandırdın beni

her 6 ayda veya denk gelirse 3 ayda bi türkiyeye gelmeye calisiyorum islerin yogunlundan buraya pek yazamasamda okuyorum devamli canim

hmm anladım canımmm.Artık bitsin ya sabrım tükendi sanki bugün

oyy gecicek canim bitecek bu günlerde hayirlisi ile insAllah bende artik su belirsizlikten yoruldum gelsin de artik gelecegimize dair bi adim atilsin bi yandan askerlik diger tarafta gelecek kaygilari yiterrrr ki sizin icin dahada zor olsa gerek bi yandan evlilik hazirliklari Rabbim yardimcin olsun

erkek arkadaşım Düzceli benim. sen Düzce'de misin şuan =))

Canımmm karışıklık olmuş benim Düzceyle hiçbi alakam yok Seda'yla Bandırma hakkında konuşuyoduk sadece.Bide Uşaklıyım o kadar Bugün Düzce'yi fotoğraflı filan topluca bulup yazdım sadece 81'e düşmenin şerefine

Tarih belli deil canım eylülde evi ögrencilere kiraya verip balıkesire tasıncak büyük ihtimal :/
aaaaaa Anladım canım yaa.Hayırlısı olsun o zaman ne diyim..Ben 1 sene daha Bandırmadayım ama Haberini beklerim her türlü

80 OSMANİYE'ye selammm yola devammmm

Genel Bilgiler

Yüzölçümü: 3.124 km²
Nüfusu: 458.782 (2000)
Nüfus Yoğunluğu: 147
Şehir Nüfusu: 311.994 (2000)
Köy Nüfusu: 146.788 (2000)
Yıllık Nüfus Artış Hızı: %17,76
Yıllık Şehir Nüfus Artış Hızı: %27,13
Yıllık Köy Nüfus Artış Hızı: %0,36
İl Trafik No: 80
İl Telefon Kodu: 328
Hakkında Bilgi

Osmaniye' nin İlçeleri: Bahçe, Düziçi, Hasanbeyli, Kadirli, Sumbas ve Toprakkale' dir.

Coğrafyası: Osmaniye, Akdeniz Bölgesi' nin doğusunda yer alır. Batıdan kuzeye doğru Orta Toroslar, doğu ve güneydoğu kesiminde Amanos (Gavur) dağları yükselir. Doğuda Gaziantep, güneyde Hatay, batıda Adana, kuzeyde ise Kahramanmaraş ile çevrilidir. Etrafını çevreleyen dağlarda irili ufaklı onlarca yayla bulunmaktadır.

İklimi: Akdeniz ikliminin hüküm sürdüğü Osmaniye' de, yine Akdeniz bitkilerinin tamamına yakınını görmek mümkündür.

Tarihçesi: Kalkolitik ve ilk tunç çağlarında Lelegler adlı kavmin hüküm sürdüğü topraklarda daha sonraları Büyük Hitit devleti, Asur, Roma, Bizans, Selçuklular ve nihayet Osmanlı İmparatorluğu egemenliği altına girmiştir.

Cumhuriyetin ilanı ile vilayet olmuş, 1933 yılında tekrar ilçe olarak idari yapısını sürdürmüştür. 24 Ekim 1996 tarihinde eski hakkı iade edilmiş ve Osmaniye il statüsüne kavuşmuştur.

Ne Yenir: Yöre mutfağının en önemli malzemesi bulgurdur. Bu bakımdan yöresel yemeklerin çoğu bulgur ile yapılır; içli köfte, mercimek köftesi, çiğ köfte, kısır, sarmaiçi, bulgur pilavı, batırık gibi... Diğer belli başlı yemekler ise; tirşik (pancar), toğga, çiçcice (domatesli pilav), kuru fasulye, nohut yemekleri, lahana sarması, patlıcan dolması, yüksük çorbası, malota çorbası, tarhana çorbası, mevsim itibariyle çeşitli sebze yemekleri ve etli kömbedir. Ayrıca Ramazan Bayramında kuru kömbe ve pekmezli yapılır.

Ne Alınır: Kök boya ile boyanan yünlerden yapılan Karatepe kilimleri, dünyaca ünlü olup yurt dışına ihraç edilmektedir.

Karatepe ve civarı köylerde, ailelerin el işçiliği ile tahtadan yapmış oldukları kaşık, çatal ve çeşitli süs eşyaları, el sanatlarının güzel örneklerindendir.

Osmaniye' ye nasıl gidilir?

Karayolu: Terminal şehir merkezindedir.
Havayolu: Hava yolu ile ulaşım Adana ve Gaziantep illeri vasıtasıyla yapılabilmektedir.

Denizyolu: Denizyolu ulaşımı Osmaniye' ye 75 km mesafede bulunan, İskenderun limanından yapılmaktadır.

Son düzenleme:
Safagin Osmaniye olmasi guzel ama asagida yazan "79" daha güzel 70'lere hosgeldiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…