351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kizlara merhabalar nasilsiniz bakim sonunda plakalarada düstük baba memleketim olan düzceye selam olsun bundan sonrasi cabuk gececek insAllah sonra gelsin mutluluk 1 haftalik tatilim bitti her ne kadar askerim olmadan pek tadi cikmasada avrupanin yagmurlu ve soguk havasindan uzaklasmak ilac gibi geldi ve bi kez daha ucaga zorla bindim ve türkiyeden ayrilmak yine istemedim

hoşgeldin canımm evett gün bitiyor valla günü yarıladıkk inşallah bundan sonra daha hızlı geçecek gibiii
inşallah canım benimmm ben gök mavisine boyadım düzceyi sen?

Betül merhaba canımm.tatiller hep çabuk bitiyo zaten hıh sen sürekli orda mı yaşıyorsun canım.Daha sık uğra buralara görüşemiyoruz

ben eve gdiince boyicamm valla haritam evde ben kırmızı düşünmüştüm. yarın osmaniyeyi evden çıkmadan boyarım sabah erkenden

bende kırmızı düşünmüştüm demi dün unuttum bak ha
bi de ben askerlik yaptığı yer kutusuna yanlışlıkla düzce yazdım aklım düzcede kalmış yeniden mi çıktı alsam ne off ya nasıl yanlış yazarım

kızlarrr dönüşteee dediğinz şekildee ben de şehir tanıtımlarıı yapcmmmm, özelliklee edirne ve ankara benimm içinn çokk anlamlıı olckkk yrn sabaha karşıı çıkıoruzz yolaa, kuaföree gttmmm işlerimi hallettmm, haritaları da koydm valizimee inşş yrnn yüklerm ile gidiorumm :)

Buket nisanlinin yanina gidecektin dimi unuttum hazirliklar tamam miiii ooohh kuafor falan

trakyaa art askerlermizii geri gönderseee cnmmm :) evttt tatlmmm otelde kalıczz kayınpederimm ayarlamış ank dan ama zor yer buldkk bilioumsnnn bayaa doluymuşş otellerr

Aaa gercekten mi, neden o kadar dolu ki:44: ooo kac gün goreceksin sevdigini, tadini cikart tatlim dönerken de hic üzülme artik yaklasiyoruz güzel günlere

Aaa gercekten mi, neden o kadar dolu ki:44: ooo kac gün goreceksin sevdigini, tadini cikart tatlim dönerken de hic üzülme artik yaklasiyoruz güzel günlere

cnmmm çok dolulukk varmışş benn dee şaşırdımm.. o dönüşüü düşündkçeee genee içim sıkılıoo o ayrılıkkk çok zor oluo.. yalnız gttiğimde çorluda kaldığımdaaa, vedalaştıkkk ben otobüse bndm çorluyaa döncektmm, ağladımm otobüsteee gözüme taktığım güneş gözlüğümüü... otobüs kalkmadan nişanlım kaçtıı, baktım kıı gözlerindn inmek üzereee o anı hiç unutamıorummm

Canim o ani düşünme simdi, sen birlikte gecireceginiz koca bi haftasonunu düşün hersey güzel olacak

Merkeze yakın böle yokus var ya yokusu cıkarken sag tarafta kalıo karakolmu emniyetmi bilmem )))) hacı yusuf die gecio sanırım
Arada geliorum bandırmaya )))
Tokatlıyım ben ikinci memleketim bandırma ))))

ayy canım aynen emniyeti diyosun sen ve evet hacı yusuf.ve bende hacı yusufta kalıyorum ne zaman gidiceksin bandırmaya bi daha haberim olsun görüşürüz ki

aynen ben de. diğer türlü kafam karışıo

sevgilimle bana özel.. her gün onunla telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken gece yarısını bekliyoruz şafak atması için. o yüzden onunla beraber boyamak istiyorum. umarım kusura bakmazsınız. honored'in dediği gibi uyum sağlarım. ama kendi şafağımı da buradan söylerim. Kusura bakmayın

şafak 79'a son 2 saat

Son düzenleme:
Üzerini karala canım bi daha çıktı almakla uğraşma bence:))

Bu arada gerçekten çok mutluyum. döndüğünde beraber gideceğimiz tatil planlarını yapmaya başladık Usta birliğine geçince cidden günler çabuk geçiyormuş. burada şafağın 150 yazdığını hatırlıyorum

Kusura bakmayız kuzum tabi ama Bnm şafağım da farklı, zaten aşağıda yazıyo bir gün fazla buradaki çoğunluğa göre, hatta askerim de benden bi gün sonra boyayacak haritayı ama burda kızlarla önceden anlaştık beraber saymaya, o yüzden ben kızlarla aynı anda boyicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…