- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.881
ben de askerimin yanına gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum:26: artık ayrılmak eskisine göre daha kolay olacak sanırımm ziyaret vakti geldi
ben de askerimin yanına gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum:26: artık ayrılmak eskisine göre daha kolay olacak sanırımm ziyaret vakti geldi
Bende gitmek istiyorum ama imkanım yok
niye canım ?:26:Bende gitmek istiyorum ama imkanım yok
doğru söylüyorsunn artık dayanamicam gitmem gerek.. bi yerden sonra dayanma gücü kalmıyor galibaIkinize de iyi gelir görüşmek canim, imkanin varsa git.
Ayrilik zor oluyor ama emin ol onu ilk gönderdiğin gün kadar acitmiyor.
evet ben o gazla bikaç gün idare ederimBence de git canimruhunuzu dinlendirmis olursunuz
Seymacim k.validenler gitmeyi düşünmüyor mu? Sen de onlarla gidemez misinBende gitmek istiyorum ama imkanım yok
kızlar askerlerimizle bu ufak ayrılık ilişkilerimize çok iyi geldi dimi? ssz her ne kadar normaldede aramızda hep 1-2 saat mesafe olsa ve sık sık görüşemediğim halde ben böyle düşünüyorum Nazar
Bende gitmek istiyorum ama imkanım yok
Bize hiç iyi gelmedi vallahi bu ayrılık...İkimizde pek olgun değilmişiz sanırım.(Hala kendimde bişeyler bulabiliyorum yani...) Bu süreci kaldıramadık.Yaramadı bize.Hala büyük bi sabırla bekliyorum ama sonucunda bu süreç bize neyi gösterir hiç bilmiyorum.
Bende diyorum aynısını.Keşke gitme imkanım olsa diyeBelki farklı olurdu,belki bi umut ışığı görürdüm ama..Herşey bana zor sanki
Canim hani kayinvalidenlerle gidecektiniz, iptal mi oldu:44:
Bize hiç iyi gelmedi vallahi bu ayrılık...İkimizde pek olgun değilmişiz sanırım.(Hala kendimde bişeyler bulabiliyorum yani...) Bu süreci kaldıramadık.Yaramadı bize.Hala büyük bi sabırla bekliyorum ama sonucunda bu süreç bize neyi gösterir hiç bilmiyorum.
Bende diyorum aynısını.Keşke gitme imkanım olsa diyeBelki farklı olurdu,belki bi umut ışığı görürdüm ama..Herşey bana zor sanki
Seymacim k.validenler gitmeyi düşünmüyor mu? Sen de onlarla gidemez misin
Canım kayın babam elindeki işi haziranda bitirecekti, olmadı.Ramazanda geldi sıkıntı olacak yani...Sanırım iptal oldu.Ya da bi ihtimal bayramda olabilir.:44: Keşke olsa
Düşünüyorlardı haziran 15 i gibi, ama k.babam elindeki işi bitiremedi bazı aksilikler çıktı bilmiyorum ne olacak canım
Anladim canim, belki önümüzdeki gunlerde olabilir insallah
Sıkma canını gün doğmadan neler doğar ;-)
Dua et bakarsin tüm yollar açılmış.
Çok isterim, baş başa olmasak bile elini tutarım, sarılırım bi koklarım, aynı yerde nefes almak bile güzel, o bile yeter... yeter ki göreyimartık kendime yalan söylemekten yoruldum.Özlemiyorum diyorum kendime hep.
ceylin2013 SANA MESAJ ATTIM CANIM
Ayni durumu canim yogunbakimda.bugun psilog a goturdum arkadasimi.duzelecek diyor doktorlar.sisme olmus beyninde bazen taniyor bazrn tanimiyor esini.insallah duzelir canimm.ben ozel atmiyorum.mesaj sayisi 100 olmaliymis
Sen bence kayinvalidenlerle tekrar bi konus canim, olmadi ailenden biriyle gidersin eger annenler tek basina gondermek istemezlerse
Sagol canim.rabbim yardimci olsun.dualarimiz onlarlaaAnladım canım yaşıyor en azından buna çok sevindim. Allah'ım tamamen düzelmeyi nasip etsin.Nişanlıma da söylemiştim merak etti o da sürekli dua ettik bizde...Biran önce o hatırlamama durumu da düzelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?