- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.921
aynen bende sıkılıyorum işte bünye alıştı sabahtan akşama koşturmaya boşluğa düştüm şimdikursum başlayacak 1aya biraz orda oyalanırım heralde :)
bende size özeniyorum şu an işiniz var para da kazanıyorsunuz en azndan bir işe yarıyosun daha kabası... ben böyle evde oturunca kendimi işe yaramaz hissediyorumbu kadar yılı evde oturmak için mi okudum ben diye de düşünmeye başladım artık
evde oturmak daha büyük sıkıntı yani...
Günaydınn kalimero eline sağlık Kilis için
bennurcum zamanı vardır canım. baban haklı şehir dışı olmazzamanın vardır sıkma canını. okumanın mükafatını çokta güzel alırsın... sende evde ev işlerine yardım ediyosundur. anın tadını çıkar
evde de boş durmuyorum aslında deriden banyo takımı yaptım kendime şimdide keçeden oda takımı yapıyorum... ev işi sabahtan bitiyor sonra bütün gün oturuyorum:) okul hayatına alışınca bittiği gibi çalışırım diye düşünüyordum evde kalınca sıkıldım biraz :) dediğin gibi zamanı var sanırım bekliyeceğim bende :)
Bennurcum daha yeni mezun oldun, daha karsina güzel cikar karsinaben mezun olduktan 3 ay sonra ise girmistim
iyi dileklerin için saol ilkaycım :) farklı şehire evlenmem sıkıntı aslında yerim değişeceği için başlayamıyorumhayırlısı artık herşeyi en kısa zamanda düzene koyacağım inşallah :)
seneye benim de başımda bunlar bakalım:26: mezuniyet,iş güç..nasıl sıkıntılar bekliyo beni de acaba.düşündükçe strese giriyo insan..erkek arkadaşım işte geçen sene mezun oldu.denizbankla garantnin hem sınavını hem mülakatını kazandı ama havuzda bekletiliyo mesela.o yüzden aralıkta gidemedi nisanda gitti askere.:26:
hepimiz için hayırlısı artık...
canım yorganların pamukmu, boncuk silikonmu? yada bşka bişeydenmi yapıldı? son olarak çift kişilik bir yorganı ne kadar yaptırdın?
Ilknur senin askerin kaçında çıkıyor:44:
Kacta derken cnm ?
eylülün kaçı tatlım?
Öhömmm
Kızlar Kızmayın ama BEN harita için şafağı 16 sı dahil hesaplamıştım ya.Yani hepimizin askeri 17 si sabah çıkıyor gibi.Şimdi askerimin uyarısı ile tekrar hesapladım 29 haziran yani bu gün ile 16 sı arasında (16sı dahil olmak üzere) tam tamına 80 gün var.Yani biz şu an 80.günün içindeymişiz.bu gece 12'den sonra 79 olacak.Daha bu gün Osmaniye yani kızlar.Bilmeden hata oldu kusura bakmayın.üstelik garanti olsun diye internette gün hesaplayıcılar var onunla hesaplamıştım ama fark ettimki 29 haziran ile 16 eylül arasını hesapladığınızda 16sına kadar hesaplıyor.Yani 16yı dahil etmiyor.Kızlar bence bugün harita işini durduralım yarın kilisden sayalım.böylece 16sı dahil doğru gün sayısı oluyor askerim uyarmasa hiiç farkında değilim.Özür dilerim benim yüzümden oldu
Ben simdi tek tek saydim.. bugunu saymazsak, 16si dahil 79 gün var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?