351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bennurcum zamanı vardır canım. baban haklı şehir dışı olmaz zamanın vardır sıkma canını. okumanın mükafatını çokta güzel alırsın... sende evde ev işlerine yardım ediyosundur. anın tadını çıkar

KİLİSE SELAM OLSUN

[TABLE="class: infobox geography vcard, width: 23"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Kilis[/TD]
[/TR]
[TR="class: mergedtoprow"]
[TD="colspan: 2, align: center"]— İlçe —[/TD]
[/TR]
[TR="class: mergedrow"]
[TD="colspan: 2, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TD]
[/TR]
Kilis şehir merkezi[/TD]
[/TR]
[TH]Ülke[/TH]
[TH="class: adr"]Türkiye[/TH]
[/TR]
[TH]İl[/TH]
[TH]Kilis[/TH]
[/TR]
[TH]Coğrafi bölge[/TH]
[TH]Akdeniz[/TH]
[/TR]
[TD="colspan: 2"]Yüz ölçümü[/TD]
[/TR]
[TH] - Toplam[/TH]
[TD]1.521 km[SUP]2[/SUP] (587,3 mi[SUP]2[/SUP])[/TD]
[/TR]
[TD]Rakım[/TD]
[TD]680 m (2.231 ft)[/TD]
[/TR]
[TD="colspan: 2"]Nüfus (2012)[SUP][1][/SUP][/TD]
[/TR]
[TH] - Toplam[/TH]
[TD]99,056[/TD]
[/TR]
[TH] - Kır[/TH]
[TD]13,937[/TD]
[/TR]
[TH] - Şehir[/TH]
[TD]85,119[/TD]
[/TR]
[TH]Zaman dilimi[/TH]
[TD]DAZD (+2)[/TD]
[/TR]
[TR="class: mergedbottomrow"]
[TH] - Yaz (YSU)[/TH]
[TD]DAYZD (+3)[/TD]
[/TR]
[TH]Posta kodu[/TH]
[TD]79000[/TD]
[/TR]
[TH]İl alan kodu[/TH]
[TD]0348[/TD]
[/TR]
[TH]İl plaka kodu[/TH]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: mergedtoprow, colspan: 2, align: center"]Web sitesi: Kilis Belediye Başkanlığı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kilis, Kilis ilinin merkezi olan şehirdir. Akdeniz ve Güneydoğu bölgeleri arasındaki geçiş kuşağı üzerinde bulunmaktadır. Kilis, tava yemeği, yorgan, üzüm, zeytin ve pekmeziyle meşhur bir yöredir. Kilis il merkezi Suriye sınırına 10 km mesafede bulunmaktadır.
[h=2]Nüfus[değiştir][/h]1927'de 20.000'i aşan merkez nüfusu, 1970'de 45.000'e, 1980'de 60.000'e ve 1990'da 85.000'e dayandı. Bu tarihten sonra (yeni illerden biri olmasına rağmen) hızlı nüfus düşüşleri yaşadı. 1995 yılında Gaziantep'ten ayrılarak il oldu. 1997'de 60.000'e kadar gerileyen nüfus 2000 yılında tekrar 70.000'e çıktı.

[h=2]Ekonomi[değiştir][/h]Geçim kaynakları sınır ticareti, tarım ve hayvancılıktır. Şehrin en büyük sorunlarının başında işsizlik gelmektedir. Gaziantep gibi bir sanayi şehrine çok yakın bir mesafede olmasına rağmen şehirdeki fabrikalar yeterli sayıda değildir. Kilis ayrıca tarihi ve kültürü ile görülmeye değer yerler arasındadır. 3000 yıllık bir geçmişi olan eski bir şehirdir. Şehrin eski taş evleri, camileri, külliyeleri, yatırları ve eski ibadet merkezleri görülmeye değerdir. Şehrin 10 km batısında yer alan OYLUMHÖYÜK'te Anadolu'nun eskiçağ tarihine ışık tutacak eserler ortaya çıkarılarak Kilis Müzesinde sergilenmektedir.

evde de boş durmuyorum aslında deriden banyo takımı yaptım kendime şimdide keçeden oda takımı yapıyorum... ev işi sabahtan bitiyor sonra bütün gün oturuyorum:) okul hayatına alışınca bittiği gibi çalışırım diye düşünüyordum evde kalınca sıkıldım biraz :) dediğin gibi zamanı var sanırım bekliyeceğim bende :)

hakkaten bugün neden kimse yok ya bide cumartesi:26:
Eline sağlık canım çok güzel olmuş kilis. Bende bakınıyodum kimse yapmamış gibi ben yapiyim bari diye

Bennurcum daha yeni mezun oldun, daha karsina güzel cikar karsina ben mezun olduktan 3 ay sonra ise girmistim

Bennurcum daha yeni mezun oldun, daha karsina güzel cikar karsina ben mezun olduktan 3 ay sonra ise girmistim

iyi dileklerin için saol ilkaycım :) farklı şehire evlenmem sıkıntı aslında yerim değişeceği için başlayamıyorum hayırlısı artık herşeyi en kısa zamanda düzene koyacağım inşallah :)

seneye benim de başımda bunlar bakalım:26: mezuniyet,iş güç..nasıl sıkıntılar bekliyo beni de acaba.düşündükçe strese giriyo insan..erkek arkadaşım işte geçen sene mezun oldu.denizbankla garantnin hem sınavını hem mülakatını kazandı ama havuzda bekletiliyo mesela.o yüzden aralıkta gidemedi nisanda gitti askere.:26:
hepimiz için hayırlısı artık...

çok değil ama biraz sıkıntı malesef :) benmde daha diplomamı aldığım 5 gün oldu aslında:) çok çok yeniyimde bir an önce işim olsunda çeyizimi hızlandırayım istiyorum ev kurmak yeni bir düzen hep masraf aynı şehire evleniceksen çok sıkıntı değil aslında okulun bitince iş bulup girersin bir yere sevdiğinle beraber yavaş yavaş toparlarsınız cnm şimdiden sıkıntı etme kendine :) inş. geldiği gibi işte bulur sevdiğin o başlar bir yandan toparlama sende okul bitince destek olursun :)

canım yorganların pamukmu, boncuk silikonmu? yada bşka bişeydenmi yapıldı? son olarak çift kişilik bir yorganı ne kadar yaptırdın?

canım ben yün yaptırdım kayseride yün olur hep kşın aşırı soğuk.1 adet en büyük boy çift kişilik bazaya göre 2 adet 1,5 kişilik yorganı 100 liraya yaptırdım yünü yıkaması onlardAN.bİZ SADECE aldık yünü verdik.astar aldık hazırca geldi.

kızlaaarr
askerimin çarşı izniydi kamerada görüştük 4 saaat
birde duvarımda bir yazı paylaşmış duygulandırdı beni
offf kamerada görmek gzel ama zor karşında ama dokunamıyosun
gelsinler artık ya.bu arada face e yazmışım ben şafak 144 diye
geçicek dimi bu zamanlarda

Öhömmm
Kızlar Kızmayın ama BEN harita için şafağı 16 sı dahil hesaplamıştım ya.Yani hepimizin askeri 17 si sabah çıkıyor gibi.Şimdi askerimin uyarısı ile tekrar hesapladım 29 haziran yani bu gün ile 16 sı arasında (16sı dahil olmak üzere) tam tamına 80 gün var.Yani biz şu an 80.günün içindeymişiz.bu gece 12'den sonra 79 olacak.Daha bu gün Osmaniye yani kızlar.Bilmeden hata oldu kusura bakmayın.üstelik garanti olsun diye internette gün hesaplayıcılar var onunla hesaplamıştım ama fark ettimki 29 haziran ile 16 eylül arasını hesapladığınızda 16sına kadar hesaplıyor.Yani 16yı dahil etmiyor.Kızlar bence bugün harita işini durduralım yarın kilisden sayalım.böylece 16sı dahil doğru gün sayısı oluyor askerim uyarmasa hiiç farkında değilim.Özür dilerim benim yüzümden oldu

Ben simdi tek tek saydim.. bugunu saymazsak, 16si dahil 79 gün var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…