- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.961
ısrar çok gereksiz olmuş gerçekten seni anlamaları gerekirken üstüne bide suçlamışlar... haklısın bence tavrında doğru olanı yapmışsın cnm üzme hiç kendini sen söz nişan olsun kendini daha iyi anlatırsın onlara da :)
sevdiğin senden taraf çıksaymış daha iyiymiş ama o da asker olunca doğru düşünüp karar verememiş cnm gelsinlerde bi bunların hesabını yüklüce sorarsın sağlığın herşeyden önemli reflü strese hiç gelmiyor sakin olmaya çalış kuzum :26:
Bennurcum valla haklısın.Benim sıkıntılarım hiç geçmicek heraldehergün başka bi olay.Durduk yere tavır trip yedim.El kızı bile bana laf soktu şaka gibi ya.
Bennurcum valla haklısın.Benim sıkıntılarım hiç geçmicek heraldehergün başka bi olay.Durduk yere tavır trip yedim.El kızı bile bana laf soktu şaka gibi ya.
O el kızının laf sokması çok yüz göz olmayla ilgili kuzucum :-(
biraz mesafe koymak gerek sanırım o zaman bu rahatlığı yapamazlar... sen taviz verikçe zayıf görüp daha da üstüne geliyolar ayıp etmişler
ben biraz yumuşak yüzlüyüm,hemen samimi oluveriyorum insanlarla.yaşıt sayılırız zaten benden büyükler ama çok değil.ondan arkadaş gibi davranıyoduk birbirimize.bunu fırsat bildiler heralde.
Ne güzel yazmışsın aynen öyle...Çok özledimkollarını bana sarmasını, omzunda gözlerimi kapatıp huzur bulmayı, kokusunu içime çektiğimde dünyada bundan daha güzel bir koku olmadığını hissetmeyi...kavga edince elimi sıkı sıkı tutup, kızsam da seni çok seviyorum ifadesiyle gözlerime bakardı...biterdim o an...biterdi kızgınlıklar...Ona ait her şey çok güzeldi, elleri çok güzeldi mesela, uzun parmakları şekilliydi, yüreğimi avucuna alabilecek kadar kocaman, bir kelebeği öldürmeden tutabilecek kadar narin...gözleri güzeldi, derin bir kahverengiliğin içinde, huzur veren bir siyahlığı vardı..sevmek çok güzeldi, güzel ama özlemek ne zormuş!
aranızda sevgi oluşması güzel birşey tabi ki ama saygı yitirilmemeli yoksa sevginin de anlamı kalmıyor cnm böyle üzüyorlar işte :26: inşallah en kısa zamanda aşarsnız sorununuzu :26:
ah canım benim umarım...ama bizim sorunlarımız dağları aştı artık..sabrımın son demlerini kullanıyorum artık.bakalım hayırlısıyla bi bitirsin gelsin de nolucağını o zaman görücez şimdiden hiçbişekilde büyük konuşmak istemiyorum
Gunaydin canim
Simitayyy cok mutluyum temmuz geldi
günaydın kızar...benim şafağım şaştı paylaşım yapamıcam
afiyet olsun azcık bende alabilirmiyim
ben bu topiğe geldiğimde 51.sayfadamıydık neydik
ama şimdiiiiiii 800lerdeyiz sanırsammm
afiyet olsun azcık bende alabilirmiyim
ben bu topiğe geldiğimde 51.sayfadamıydık neydik
ama şimdiiiiiii 800lerdeyiz sanırsammm
Ohh bende yedim simit... yanında saklama kabıyla yağlı peynir ve zeytin getirdim...
canım benim sayfam 449 larda...sürekli silip yeni sayfayı eklemekten bıktım... sen nasıl ayarladınki o kadar sayfa sayın az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?