- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.941
Bugünü saymiyoruz ki canimevet canım işte yani bugün 80 in içindeyiz gün bitince 79 kalıyor.dediğim gibi bugün osmaniye yarın kilis
evet canım işte yani bugün 80 in içindeyiz gün bitince 79 kalıyor.dediğim gibi bugün osmaniye yarın kilis
Canım bende askerime böyle dedim.ama o bu gün 80 in içinde olduğumuza göre bu gün osmaniyede olmuyormuyuz dedi.Şimdi düşündüm doğru bu gün sayılmaz ki sonuçta başlamış.peki canım senin hesabına göre şafak1 ayın kaçı oluyor:44: 15 i mi 16 sı mı ve doğan güneş ne demekBugünü saymiyorum ve 79 tane yasanmamis gün sayiyorum o yuzden bence safak 79 bugün yani 79 tane safak yani gunesin dogusunu gorecegiZyarin sabah gun dogumuyla safak 78 olur valla bence safak bu, asagidaki safaksayarimi bu sekilde degistiriyorum simdi
Canım bende askerime böyle dedim.ama o bu gün 80 in içinde olduğumuza göre bu gün osmaniyede olmuyormuyuz dedi.Şimdi düşündüm doğru bu gün sayılmaz ki sonuçta başlamış.peki canım senin hesabına göre şafak1 ayın kaçı oluyor:44: 15 i mi 16 sı mı ve doğan güneş ne demek
Canım bende askerime böyle dedim.ama o bu gün 80 in içinde olduğumuza göre bu gün osmaniyede olmuyormuyuz dedi.Şimdi düşündüm doğru bu gün sayılmaz ki sonuçta başlamış.peki canım senin hesabına göre şafak1 ayın kaçı oluyor:44: 15 i mi 16 sı mı ve doğan güneş ne demek
Safak 1 ayin 15i oluyor canim yani 1 gun sonra gelecek demek oluyor iste gelecegi günü yani 17sini saymadigimiz icinde 1 gun kalmis olacak oda 16si olmus olacak
[SUP][/SUP]
doğan güneş kavuştuğumuz gün değil mi cnm nişanlımın dönüş günü 16 eylül 15 eylül 12den sonrada doğan güneş oluyor benim için :)
senin nişanlın 17 eylülde geliyorsa 16 eylül senin doğan güneşin de :) herkesin çıkışı farklı olunca karıştı sanırım
Canım 16 sı günü bittiğinde şafak doğan güneş olmalı 16 sı saat 24.00 da doğan güneş.gece bitiyor gün çıkıyor ve bizimkiler serbest oluyor.Askerim dedi ki 'atarsa 79' diye bu yüzden diyoruz dedi.
offf acayip kafam karıştııı yaaaa:44::44::44::44:
Canım senin doğan güneşin 15yse benimki 16 gece 12den sonra dimi. Ben ayın 16sında son kalan bir günü harcıyor olacağım.17si sabah çıkıcak.
valla başınızı ağrıttım biliyorum ama:26: bir günden birşey olmaz da askerim sayıyo öyle çıkıyo biz sayıyoruz böyle çıkıyor sadece acayip merak ettim nasıl farklı çıkıyoNeyse seymacim icin nasil rahat edecekse o sekilde say bencebiz daha kocamin ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. Tahmini sayiyorum ben.. son bi ay kala daha da netlesir hersey bence bi günden bisey olmaz
valla başınızı ağrıttım biliyorum ama:26: bir günden birşey olmaz da askerim sayıyo öyle çıkıyo biz sayıyoruz böyle çıkıyor sadece acayip merak ettim nasıl farklı çıkıyo
349lara bi sor istersen onlar nasil saymislar canim
aman yaa ne karışık işmiş
aynen benimkisi de 15i çıkıcak.Doğuda olmasının bi tanecik avantajını da böylelikle görmüş oldumSakin ol Şeymacım sıkıntı olan bi durum yok
ah kızlar bugün çok saçma çok sinir bozucu olaylar yaşadımsabahtan beri yemek yiyemedim sinirimden reflüm ayaklandı..Sevgili,m yetmiyomuş gibi bide akrabalarıyla uğraştım bugün.kuzeninin düğünü vardı.annemler izin vermedi arada hiçbişey yok ne işin var senin diye.en azından sevgilim olsa bi şekilde zorda olsa izin alırdım hadi onlarda öyle dedi zaten.şimdi o da yok ne işin var dediler.amanın ben bunu bir söyledim kıyamet koptu resmen herkes bana tavır koydu.sen gelmek istemiyosun bile dediler ya bide bunları söyleyen kuzenleri.başkası değil.ya niye uğraşıyosunuz benimle ya kız başıma arada daha bişey yokken neden ısrar kıyamet çağırıyosunuz.bende isterdim gelmek ama ailem izin vermedi sonuçta.hem ne sıfatla gidebileydim çok bozuldum çok sahip çıkıcak kimse de yok yanımda.telefonda söyledim sevgilime.sen söylicektin ısrar etmeyin diye dedim.sen beni ne zan altında bırakıyosun diye bide sevgilimle de kavga ettik allahım canımın sıkıntısı bin kat arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?