- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #8.981
Senin şafağına ne oldu tatlımmm
Tabisi alabilirsin900'e 2 sayfa kalmis kiiii
Canım topic in sayfalarından bahsediyorum ben.Senin sorunu tam olarak anlamadım hangi sayfaları siliyorsun:44:
bugün yalovadamıyız? ben yalovayı çizdem ... benim askerime göre ığdır kafam karıştı...
bugün yalovadamıyız? ben yalovayı çizdem ... benim askerime göre ığdır kafam karıştı...
Bende birazda pide ve üçgen peynir ikilisi yapacağım2 sayfa sonraaaa 900'ler
Bir yandan balayımız için tatillere bakıyordum
Kasımda nereye gidilir ki kızlar
351. Dönem topic sayfam benim ilk olarak 700 lerdeydi.. ilk açtığımda son ekran gelsin diye her sayfa atladığında sık kullanılanlardan sitenin ismini silip en son sayfadayken ekle diyordum.. ayarlardan düzeltme yaptım ve her sayfada 20 mesaj olsun diye işaretleyip kaydettiğimde 400 lü sayfalara düştüm.. yani bir sayfaya ne kadar çok yazışma olursa benim için silmek ve tekrar eklemek o kadar az oluyor... anlatabildimmi :44:
Canim bende askerime göre boyamaya karar verdim çünkü hergun telde o baska söylüyor ben baska karışıyor:111:sense askerine katil istersen, topikteki safak durumu da karisti
Balayi midenize giremezsiniz zaten kasimda.. göl kenarina gidebilirsiniz bolu, sapanca falan ya agva'yi da cok methediyorlar
tolganın askerlik yaptığı yere 60 km miş canım geçenlerde aşkım buraları da gezelim senle evlenince demişti.Fotolardan çok güzel görünüyor yaaayy gidelim biz buraya çok hoş göründü gözüme
kasımda balayı ımmm
tatilde denize gitmediğim için bilemedim.. isterseniz yaza erteleyip bodrum, antalyada yapbilirsiniz... bizimkiside tutturdu şile ağva diye... her zaman gidilcek yerler 2 günlüğünede kaçabiliriz oralara diyorum.. daha uzaklara gitmek lazımantalyada sanırım muhafazakar kesimin gittiiği bi otel var.. ben tesettürlü değilim ama oraya gidilir şeymacım..
Begendin mi canim agvayifethiyeye yazin gidersiniz keyifle yuzersiniz canim
eeeeveett çoook güzelmişşş bence de fethiyeye yazın gidelim.
Rahatca gezer keyfini çıkartırız.
ayy sevdiceğimle kaçamaklarımız dışında ilk uzun süreli tatilimiz olucak
Evlendikten sonra daha güzel oluyor tatillerbiz balayindan sonra da bazen 2 günlük minik tatiller yaptik, tadi hala damagimda bi gelsinde devam edelim
Ne güzel canım nerelre gittiniz bende seviyrum o minik tatilleri sevdiceğimde gezmeyi sever allahtan.Bneim hayalim venedik
para biriktirip gideriz inşallahhh
Izmir, mugla-akyaka ve marmaris, istanbulama en cok akyaka aklimda çünkü askere gitmeden 2 hafta önce gitmiştik, duygusal gecmisti biraz
Bizde askerden önce kapadokya ya eski yaşadığımız yere gitmiştik benimde o aklımdaNe güzeldi yanımda olması çok özledim çok.gittikçe ağırlaşıyor sanki özlemi..içimde koca bir ağırlık gibi
Hepimiz güçlü olmak zorundayız canımBen cok fazla dillendirmek istemiyorum canim, birakamam kendimi.. suan en güçlü olmam gereken zamanlardayim:26:
Hepimiz güçlü olmak zorundayız canımherkesin türlü türlü sıkıntıları var üstüne sevdickler de yok...Ama gelicekler işte plakalar plakalar diyoduk o da geldi hatta temmuz bile geldi
Eminim herkesin kendine göre büyük gördüğü sıkıntılar vardır.. ama kabul edersin ki esini göndermiş olmak nisanliyi gondermekten daha zordur ..
Cok şükür canim, temmuzun gelmesine cok sevindim ben bugün cok mutlu uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?