- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.001
Canım tabi ki eşini yollamak daha zordur.Çünkü ikinizin üzerine kurulmuş bir hayatınız var.Eviniz, anılarınız var.Bizlerin aile hayatı var nişanlılık onun yanında ilerleyen bir hayatŞimdi sen annende bile rahat edemezsin evin, özlersin eve gelsen eşin yok iki türlü sorun
Allah yardımcımız olsun kuzumm üzme canını
merhaba kızlarrr
temmuzu gördük ohh sonunda çokkk mutluyum
900. sayfayı da görmüşüz vay be ne çok birikmiş yazılarmız..bence sayfamız 1000 olunca yine bi kutlama yaparız biz bu şevkle yapmalıyız da hatta
iyilik canım senden naberSelam canım nasılsın ? Naptın ankaraya gittin mi hiç ?
bencede 1000 sf partisi yapabilirizmerhaba kızlarrr
temmuzu gördük ohh sonunda çokkk mutluyum
900. sayfayı da görmüşüz vay be ne çok birikmiş yazılarmız..bence sayfamız 1000 olunca yine bi kutlama yaparız biz bu şevkle yapmalıyız da hatta
bizde 78 deyiz canım 17sinde mi çıkıyor askerin:44:Kızlar günaydın nasılsınız ?
Safaklar karısmıs iyice :))
Ben askerimle birlikte tutuyorum bugun 78 karabükteyiz )))))
heyecan yapacak bişe yok kuzu alış artık ömür boyu beraber olacaksınızkızlar selam nasılsınız :)
bugün güzel bir gün temmuzda geldi bundan sonrası daha hızlı geçicek inşallah :)
bugün hem sevinçliyim hem heyecanlıyım görümcem gelicek birazdan karşılamaya gideceğim onunla vakit geçiricez bugün çok heyecanlıyım hala alışamadım nişanlımın ailesine her buluşma görüşme ayrı bir heyecan oluyor benim için
bencede 1000 sf partisi yapabilirizayy bir de 1 ayla başlayan şafaklar yazsaydı.Bu arada mesajına cevap verdim tatlımmm
bizde 78 deyiz canım 17sinde mi çıkıyor askerin:44:
heyecan yapacak bişe yok kuzu alış artık ömür boyu beraber olacaksınız
Evet canım 17 eylülde cıkıo :)
iyilik canım senden nabermaalesef 1 kez gittim daha , imkan olmadı gidemedim bayadır. sen gidiyor musun sık sık
Aynı gün kavuşcaz yanigeeelll 17 eylül geeelll
biz 16sında kavuşcaz
Siz cok uzaksınız bebegim erkenden kavusun tabiiii :)))
Bize anlat ama noluo nası oluo :)))
o gün ne zaman müsait olursam hemen girer sizinle paylaşırım durumuayy çok heyecanlı 2 hafta sonra 1 ay küsur gün yazıcak şafaklarımızdaaaaaaaaaaaaa
Valla ben girmem 17 eylülde hiihihihi
Zaten 19 eylül sabahı tatile gidiyoruz :)))))
bizimde var o tatil planlarımız ama bakalım gelsin de bi artık
Valla ben girmem 17 eylülde hiihihihi
Zaten 19 eylül sabahı tatile gidiyoruz :)))))
Yemin töreni bitti bizimki hem otel hem ucak biletini aldı nası daraldıysa yavrum ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?