351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Teşekkürler canim hicbirimiz sikmayalim canımızı, gelecekler ve her gün o güne daha da yaklaşıyoruz

merhaba kızlarrr
temmuzu gördük ohh sonunda çokkk mutluyum
900. sayfayı da görmüşüz vay be ne çok birikmiş yazılarmız.. bence sayfamız 1000 olunca yine bi kutlama yaparız biz bu şevkle yapmalıyız da hatta

Kızlar günaydın nasılsınız ?
Safaklar karısmıs iyice :))
Ben askerimle birlikte tutuyorum bugun 78 karabükteyiz )))))

Selam canım nasılsın ? Naptın ankaraya gittin mi hiç ?

öhöm öhömmm bugün de günlerden 77 Yalova'ymış kızlaaarrr

Hadi bakalım tanıyalım Yalova'yı

Yalova plaka kodu:77
Yalova alan kodu:0226
Yalova nüfusu:203.741

Yalova, bugünkü idari bölünüşe göre merkez ilçeyle birlikte 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'dir. Yalova'nın 6 ilçe belediyesi ile birlikte, toplam 15 belediyesi bulunmaktadır; merkez ilçede 1 (Kadıköy), Altınova'da 3 (Kaytazdere,Subaşı ve Tavşanlı), Çınarcık'ta 4 (Koruköy, Esenköy, Kocadere ve Teşvikiye) ve Çiftlikköy'de 1 (Taşköprü) belediyesi ve toplam 43 köyü vardır. Yalova, 6 Haziran 1995 tarihinde il olmuştur.
Yalova, yüzölçümü itibariyle Türkiye'nin en küçük ilidir ve 105 km ile denize en uzun kıyısı olan turistik illerinden de birisidir.

Yalova'nın nesi meşhurmuş bakalımmm

Armutlu Kaplıcaları,Atatürk Köşkü Müzesi,Gülü,Termal Kaplıcaları,Yürüyen Köşk

Ben Yalova'yı sevdim çok tatlı bi ilimiz gibi görünüyo Umarım gitme fırsatım olur bi gün Yalova'dan bi görselimizi de ekleyelim ve yolumuza devam edeliiimmmmm

Eklentiler

• $yalova-1.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 28
kızlar selam nasılsınız :)

bugün güzel bir gün temmuzda geldi bundan sonrası daha hızlı geçicek inşallah :)
bugün hem sevinçliyim hem heyecanlıyım görümcem gelicek birazdan karşılamaya gideceğim onunla vakit geçiricez bugün çok heyecanlıyım hala alışamadım nişanlımın ailesine her buluşma görüşme ayrı bir heyecan oluyor benim için

bencede 1000 sf partisi yapabiliriz ayy bir de 1 ayla başlayan şafaklar yazsaydı.Bu arada mesajına cevap verdim tatlımmm

Kızlar günaydın nasılsınız ?
Safaklar karısmıs iyice :))
Ben askerimle birlikte tutuyorum bugun 78 karabükteyiz )))))
bizde 78 deyiz canım 17sinde mi çıkıyor askerin:44:
heyecan yapacak bişe yok kuzu alış artık ömür boyu beraber olacaksınız

Evet canım 17 eylülde cıkıo :)

iyilik canım senden naber maalesef 1 kez gittim daha , imkan olmadı gidemedim bayadır. sen gidiyor musun sık sık

Aa ne zaman gittin :)) naptın nerde kaldın ?
Ben genelde gitmeye calısıyorum canım
Bu pazar kolluk nöbeti vardı sabah 8 den gece 12 yr kadar yani ctesi görüp dönmem lazımdı
Cuma gecesi 3 otobüsğne biletim vardı sanah 8:15 te ankarada olcaktım uyuyakalmısım alarm calmamıs 5:30 da uyandım ((
Ama yinede gittiim )))) ctesi sabah 7 otobüsüne bindim 12:30 da askeriyedeydim tabi askerimin hbri sabah 9 da filan oldu nie cıktın yola cok yorulcan vs amaan deger be askım dedim hiihihihihihi
17:30 da askeriyeden cıktım 18:30 otobüsüyle istanbula geri döndüm )))
Günübirlik gidip geldim yani )))
Onu bir dakika görmek için bile binlerce kilometre giderim dönse de kavussak ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…