- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.261
Yatak Odaları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya
cnm burdaki beş numarayı beğeniomuşş nişanlımmm :) çarşıda netten bak demiştmm bunu dediii
anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falanmı
aynen cnm zarif ve sade duruyor siyah benm favorim olduğu için bir çok mobilyaya baktım ama zor olayı sıkıntıymış baksanacnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:
kuzum yazacak bişey bulamadım yaabi de benim şu an internet çok yavaş aktif olarak katılmakta zorlanıyorum:44:
5 numara cidden güzelmiş. çok hoşuma gitti. 1 ile 3 de fena değil.
cnm 3 numaranın dolabı yokmuş maalesef, nası işse anlamadım ama hoş duruooo dimii
cnmmm beyaz veyaa bej gbi renkler de düşünebilirsn ya da netten bak sürekli, çok farklı renklerr de oluoo..
cnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:
anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falanmı
erah Yatak Odas | Modern Yatak Odas | Mobilyann adresi Mobilyam.net′te
Bennurcum benim yatak odasi takimim bununla hemen hemen ayni sadece aynasi farkli daha şık bi aynam varyemek masasi ve konsolumda ayni model .. bu renk hic toz belli etmiyor cok seviyorum
Birinci linkteki cook guzelmis canimama cok pahali benim mobilyamin 3 kati
Buketcim iyi bence, ama biaz daha bakin tabi daha guzelleri olabilirbu fikir bi kadinda var evlendikten sonra bile digeri daha mi iyidi diyoruz
Bennur bence parlak beyaz alma gözü yoruyor, krem yada sütlü kahve mobilyalara bakabilirsin.. benimkinin resmini bulabilirsem eklerim .. koyu aksap rengide alma modasi cok gecti
aynen baya pahalı geldi bana dayatak odama çok özeniyorum evimin en güzel ve özel köşesi orası olsun istiyorum o yüzden diğer yelerden kısıp oraya en çok beğendiğimi almak istiyorum tabi bitanemi de ikna edebilrsem :)
buektcen 5 numara çok iyimiş valla.ben çok beğeniyorum öyle yatak odası takımlarını.çok güzel
ne güzel hayalleriniz var hepinizin.Allah bozmasın
bu arada şeymacım ben biliyorum akşam7 sabah7 muhabbetini:26:
Akşam7den sabah7ye kadar aramalar ücretsiz.çok açıklayıcı oldum dimi şey biz şehirlerarası filan arıyoduk.ücretsiz bunlar.ama cep telefonu filan ücretsiz mi bilmiyorum onu:26:
özlem sardı yine içimigel sevgili artık gel gönlüme...
Cnmm bakk az kaldıı artt en zorr kısımları atlattıkk.. 75 olcaz brzdann, snrrr günler geçick geçickk, hasretlikk btickk hepimizzzz çooooooook mutlu olucaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?