351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorum nişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)

yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorum nişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)

cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)

cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)

aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa

aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa

cnmmm çok güzelmişşş phuket adası, babam da gtmişti, kayınpederim de iki kere gtmişşş çok anlatıoduuu :) o kdr saat ben uçağa binemem diee korkuorumm... normalde de uçağa binerkenn bitkisel sakinleştiricii alıorumm daa italya da güzelmişş çokk :)

bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bende aynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları

bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bende aynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları

cnmmm bitkisel ilaç alabilirsnnn ben öyle yapıorummm bu seferr hiç sorun yaşamıorummmm senin tayland olursaaa bayaa uzak yaa rahat edersnnnn bu seferr :)

Balayına ilkayın dediği yere ağvaya gitmeyi düşünüyoruz yurtdışı maddi olarak ilk etapta zorlayabilir bizi

orasııı çok güzelmişş cnmmm çok duydum ama bnde hiç gtmedmm, sağlık olsunn da hep gidilirrr her yeree huzur sağlık olsunn inşş cnmm

Buket 5 numara guzelmis canim
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmem yengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor

Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmem yengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor

cnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:

cnmm siyah hoş dururr amaa toz olayıı sorun olabilirr bakk, siyah çok gösteriooo

anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…