- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.241
olur 13ü ve 17 si arası biz balayında olucaz ona göre haaa
cnmmm yerii naptınızzzz sizz
evtttt cnmmm çok güzell olurrr :) biizm düğündn 9 gün snrrr oluo, biz belkii balayına yurt dışına gtczz eğer yurt dışı olursaa turla gtceğimz için kasımdaki turun tarihi belli oluncaa bzm de balayı netleşmiş olck :) o yzden belirsz hala :)
balayı yerini mi düğün salonunumu tatlımm:44:
yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorumnişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)
cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)
aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa
cnmmm çok güzelmişşş phuket adası, babam da gtmişti, kayınpederim de iki kere gtmişşş çok anlatıoduuu :) o kdr saat ben uçağa binemem diee korkuorumm... normalde de uçağa binerkenn bitkisel sakinleştiricii alıorumm daaitalya da güzelmişş çokk :)
bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bendeaynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları
cnmmm bitkisel ilaç alabilirsnnn ben öyle yapıorummm bu seferr hiç sorun yaşamıorummmmsenin tayland olursaaa bayaa uzak yaa rahat edersnnnn bu seferr :)
saol cnm bi gelsinde o güzel günler tam isim alırım senden :) :)
yatak odanı hangi renk almayı düşünüyosun cnm
Yatak Odaları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya
cnm burdaki beş numarayı beğeniomuşş nişanlımmm :) çarşıda netten bak demiştmm bunu dediii
cnmm balayı yerinii :)
Balayına ilkayın dediği yere ağvaya gitmeyi düşünüyoruz yurtdışı maddi olarak ilk etapta zorlayabilir bizi
renk tonu güzelmiş cnm :) bende siyah istiyorum ama yatak odası için çok mu koyu bi renk olur
Buket 5 numara guzelmis canim
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmemyengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor
kuzum yazacak bişey bulamadım yaaturnpage+ nasılsın hiç göremiyoruz seni sohbet içinde :)
Buket 5 numara guzelmis canim
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmemyengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor
cnmm siyah hoş dururr amaa toz olayıı sorun olabilirr bakk, siyah çok gösteriooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?