- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.501
Kızlar 2 gündür aklımdaki şüpheden ölücem:26:
Şimdi erkek arkadaşımın sevgilisi eklemişti ya geçenlerde.Ben bunu dile getirdim kavga ettik filan bi ton olay.Nedense ertesi gün bu kız arkadaşlık isteğini geri çekti:44:
Acaba diyorum benimki filan bişey mi söyledi yani.Ay kafamda bi ton şey:18: Neden ertesi gün geri çekti yani.Eklemiş sonuçta.Neden ben gördüm ve bunu erkek arkadaşıma dile getirdim biz kavga ettik ve ondan sonra geri çekti bu arkadaşlık isteğini
Off paranoya mı yapıyorum anlamıyorum ama yani tesadüf mü bu kadar herşey:18:
Canım sana mesaj attım
Ne güzel yazmışsınız çok doğru vallaAma Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:
Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heeeHepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:
Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruzDüğün dernek konuşalım hadi
Aaa nasıl geçti canım sınavınKpsszedeler geldi, kacin
:111::111::111::111:111::111::111:
Aaa nasıl geçti canım sınavın
Hmm zormuş herkes öyle diyor :26: Neyse geçmiş olsun atlattın bi stresi en azındanCok zordu ya
Ama gecti bitti önümüzdeki maclara bakacagiz
Hmm zormuş herkes öyle diyor :26: Neyse geçmiş olsun atlattın bi stresi en azındanne zaman açıklanacak acabaa
kpsscilr hoş geldiniz allah emeklerinzin karşılığını versin diğer kızlar naptı acaba:18:
İlkay eşinin çarşısı bu günmüydü:44:
Emekle nasıl dalga geçtikleri, soruları sızdırdıkları, torpille adam almaları.. Her şey ortada zatenCok zordu, yetistiremedimde
Bide kalemlere emeginiz emanetimizdir yazmislar, dalga geciyorlar bence
Emekle nasıl dalga geçtikleri, soruları sızdırdıkları, torpille adam almaları.. Her şey ortada zaten
Amin insallah canimkizlarda gelirler artik yavastan..
Esimin benim sinavim var diye carsisini yarina yazdirmisti canim konusmustu.. noldu ki:26:
Hımm işte sen snavdaydın ya çarşınız boşa mi gitti diye düşünmüştüm ondan sordum canım
ankesörlüden aradı şeymacım moreli çok bozuktu iyiyim demek için aradım dedi ceza alıcakmış ne olduğu daha belli değilmiş komutan çağırıp konuşmamış henüz bekliyorum diyorbaşımıza bişeyler geleceği belliydi ztn 2 gündür olan huzursuzluktan bu da üstüne geldi işte
Canim bi konussun komutanla ondan sonra düşünelim, belki sadece tezkerende al diyecektir
ohh i yapmışsınızYok onu ayarlamistik tatlimyarin bol bol konusuruz
ankesörlüden aradı şeymacım moreli çok bozuktu iyiyim demek için aradım dedi ceza alıcakmış ne olduğu daha belli değilmiş komutan çağırıp konuşmamış henüz bekliyorum diyorbaşımıza bişeyler geleceği belliydi ztn 2 gündür olan huzursuzluktan bu da üstüne geldi işte
bu komutanının ters biri olduğunu devamlı söylüyordu şu an ki çekincesi de o 2 gündür ztn kötüydü bu onu mehvetti psikolojik olarak... iyiyim sakin üzülme merakta etme beni dedi ama sesi hiç öyle demiyordu bitti işte herşey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?