351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım sana mesaj attım

Kpsszedeler geldi, kacin

:111::111::111::111::111::111::111:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel yazmışsınız çok doğru valla biz kadınlar küçük şeyleri kafamızda çok büyütüyoruz bence

kpsscilr hoş geldiniz allah emeklerinzin karşılığını versin diğer kızlar naptı acaba:18:
İlkay eşinin çarşısı bu günmüydü:44:

kpsscilr hoş geldiniz allah emeklerinzin karşılığını versin diğer kızlar naptı acaba:18:
İlkay eşinin çarşısı bu günmüydü:44:

Amin insallah canim kizlarda gelirler artik yavastan..
Esimin benim sinavim var diye carsisini yarina yazdirmisti canim konusmustu.. noldu ki:26:

Emekle nasıl dalga geçtikleri, soruları sızdırdıkları, torpille adam almaları.. Her şey ortada zaten

Neyse gecti artik üzülüyorum.. atanamasamda bi aydir beni her aksam isten sonra, evde bi basimayken iyi oyaladi bu sinava hazirlik süreci bundan sonra hobilerime devam edecegim birde kitap okuyacagim yeniden

ankesörlüden aradı şeymacım moreli çok bozuktu iyiyim demek için aradım dedi ceza alıcakmış ne olduğu daha belli değilmiş komutan çağırıp konuşmamış henüz bekliyorum diyor başımıza bişeyler geleceği belliydi ztn 2 gündür olan huzursuzluktan bu da üstüne geldi işte

Canim bi konussun komutanla ondan sonra düşünelim, belki sadece tezkerende al diyecektir

Canim bi konussun komutanla ondan sonra düşünelim, belki sadece tezkerende al diyecektir

bu komutanının ters biri olduğunu devamlı söylüyordu şu an ki çekincesi de o 2 gündür ztn kötüydü bu onu mehvetti psikolojik olarak... iyiyim sakin üzülme merakta etme beni dedi ama sesi hiç öyle demiyordu bitti işte herşey dedi

Yok onu ayarlamistik tatlim yarin bol bol konusuruz
ohh i yapmışsınız hasret giderin bol bol

canım üzülme dua edelim ceza almasın..belk korkutmak için demişlerdir

Canım ölüm yok ucunda, ennn kötü ihtimal askerliği uzar 15 gün biliyorum bu da çok kötü ama canına bişey olmasın tatlım ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…