351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hıh yanmalar başladı hafiften midemde
Benim askerim nöbet saatlerim bazen iftara ya da sahura denk geliyor o zamanlar tutamıycam dedi. Birde orası aşırı sıcakmış nem çok fazla diyor. bende Allah biliyor askersin, gelince eksiklerini kışın tutarız beraber benimde borçlarım var dedim

uyandıran askerim olunca hem şaşkınlık hem mutluluk yaşadım o an güzeldi kızmak aklıma bile gelmedi
açlık hissetmiyorum bende kafam dalgın gibi normal günlerde olan enerjim şu an yok onun dışında iyi gidiyor şimdilik :) evet başağrısı fena oluyor onunda doğla çözümü uyku ramazanda :)
bugün tutuyor cnm az önce yine konuştuk sıkıntı yok şu an için iyiyim bişey anlamadım henüz dedi bana kalsa tutmasa daha iyi de sözkonusu din olunca çokta karışmak istemiyorum :) senin askerin nasıl tutabiliyo mu

sahurda mide koruyucu içsen rahat edersin aslında cnm ben öyle yapıyorum şükür bi sorunum yok şimdilik:26:
askerinin bulunduğu yer öyle malesef deniz olması biraz nemi düşürüyor aslında ama askere yine de zor yazın oruç tutmak iftarda geç oluyor :26:

Son düzenleme:
hehee şaka yaptım uyandırsın tabi uykudan değerli mi benim bünye inat yapıyo normalde uyurum ama açken pek uyuyamıyorum gözlerim faltaşı gibi oluyor kapanmıyor iyi iyi eğer şartlar müsaitse ne güzel.. benimki de tutuyor canım bi sorun olmamış o konuda çok şükür

değil tabi en değerlim o benm açken uykunun bile tadı olmuyor işte olsun bugünü saymazsak şafak 29 :) sonra askerlerimizin gelmesine az kalmış olucak bi daha da yok ayrılık

değil tabi en değerlim o benm açken uykunun bile tadı olmuyor işte olsun bugünü saymazsak şafak 29 :) sonra askerlerimizin gelmesine az kalmış olucak bi daha da yok ayrılık
evet aynen canım allah bi daha ayırmasınn bizi Allah mutluluğumuzu bozmasın sevdiklerimizle 1 haftacık dayanırım da 5buçuk ay ayırmasın en azından

Canım benim midemdeki gastrit ileri boyutta :26: içtim zaten de pek bana mısın demiyor. Ülsere çevirmesin diye sürekli hap kullanıyorum zaten.:26:
evet aynen canım allah bi daha ayırmasınn bizi Allah mutluluğumuzu bozmasın sevdiklerimizle 1 haftacık dayanırım da 5buçuk ay ayırmasın en azından

ayy ne bi haftası 1 sn bile tahammülüm yok artık benim askerlikten sora

çok geçmiş olsun cnm ilaçlarını kullanıyormuşsun ztn bişey olmaz Allah'ın izniyle :26:
aynı şehirde olduğun için şanslısın cnm... benmde 1sn ye bile tahammülüm yok ama yapıcak bişey de yok mecburen ayrı kalıcaz anca hafta da bir görüşürüz gibime geliyor

canım bana düşmez ama tekrar söylüyorum gastrit ileri boyuttaysa tutmaman daha iyi bence :26: çünkü hasta olanların(hele ki bu direkt mideyle ilgili bi sorun) yani en azından tedavi ol üzerinden bikaç ay geçsin ondan sonra düşün bunu
artık onlar nereye biz oraya peşlerini bırakmayız dimi

evet canım o artımız var bizimde 3 senedir ayrı şehirlerdeydik hak ettim sanırsam bilirim onun zorluğunu ya ..işte evlenin sizde diyorum yook efendim eğitim yok efendim şu

bırakmıcaz kuzum evet ileri boyutta ama hala inat ediyorum tutmakta
Kızlaaarrr biraz önce faceden geçmişimizi okudum sevdiğimle ay çocuğa neler etmişim ya :26: ufacık şeyleri sorun yapmışım töbe töbeee

amiiiin cnm şu mübarek günde çok güzel hayır duları ettin hepimize farklı şehirlerde misiniz sizde cnm
inşallah kabul olur yok aynı yerdeyiz biz canım ama tabi evli olmadığımız için zırt pırt görüşemiyoruz işten güçten dolayı evlensek de her gün görsem

3sene miniye ayrı kaldınız ki cnm
evlencem bende cnm kaçmıyorum ya beklesin biraz :) belkide önden ben giderim hiiç belli olmaz
yaaa insan şimdi anlıyor dimi şeymacım yanımızdayken ne de sudan sebepler bulmuşuz biz kızlarda az değiliz hani
inşallah kabul olur yok aynı yerdeyiz biz canım ama tabi evli olmadığımız için zırt pırt görüşemiyoruz işten güçten dolayı evlensek de her gün görsem

inşallah cnmm haklısın iş güç olunca görüşmekte zor olacak ama iş çıkışlartınız var bi kahve bile içseniz yeter ben onada razıyım yani evli olmak harika birşey o da olucak güzel günler yakın

ben de razıyım canım yaaa şu anki durumumuzu düşününce.. ah keşke haftada 1-2 saat göreyim, telefonda istediğim zaman istediğim saatte arayayım o yeter zaten

canım2 yerine 3 e basmışım, biz çıkmaya başladık ben üniv.3 de idim 3 ve 4 ü bitirdim, o sırada o nevşehirde çalışıyordu.
Sonra benim okul bitti geldim kayseriye, o da kayseride iş buldu buluştuk burda, nişan yaptık
Ama askere gitti işte
Evet kuzum ya az değiliz hele konu ben olunca hiç de az değilim diyorum artık karar verdim ama yormuycam ufacık şeylerle aşkitellamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…