351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

gitmicekk ilkay gitmicekk korkma

Surekli seni bi daha birakmam, bi gece bile sensiz uyumam, is icin sehir disina gidecek bile olsam senide götüreceğim diyor askere gitmeden önce bi kac kere gitmisti sehir disina, beni goturmemisti, ooooh olsunnn kocissssss

Ne güzel olur gidip getirmeniz erkenden kavuşursunuz canım
Evet dolaşacak yine evinizi süpürecek, sana yardım edecek, çayı kim dolduracak diye tatlı tatlı çekişeceksiniz, yine uyandığında yanında olacak, sabah , akşam her an sarılıp koklayabileceksin, yine saat sayacaksın ama işten eve dönmek için ... Ve geldiğinizde evinizin kokusunu içinize çekip ohh evimiz diyeceksiniz gitmeyecek tatlım Allah'ın izniyle son ayrılıklarımız...

Ne guzel soyledin seymacim yaaa aylardır buraya yazdiklarimi ozetledin, nasil aklinda tuttun kiz bi iki gün o diger odada ses cikardiginda falan korkabilrim ben:44: onca ay tek basima kaldigim evde bi an ses duyunca tirsabilirim :18: sonra da "ooohh" derim, "kocisim geldi ki, evimizde ki" derim

evet canım okudum haklısın.insan bazen kör olabiliyo görmüyo önündeki gerçekleri ya da acı çekicem diye daha fazla katlanmaya çalışıyo bu duruma:26: Evet önemli olan kendim olduğunu bende sonunda öğrenebildim gerçekten:26: Dün annemle konuşmak biraz olsun rahatlattı beni Neyse artık Ramazan mübarek günü hakkımızda hayırlısı artık herşey için...

Ayy İlkayy yaa yemin ederim sizin evliliğinize,ilişkinize bakıp özeniyorum..Senle birlikte ağlayıp,senle birlikte gülesim var yemin ederim
Maşallah size

Surekli seni bi daha birakmam, bi gece bile sensiz uyumam, is icin sehir disina gidecek bile olsam senide götüreceğim diyor askere gitmeden önce bi kac kere gitmisti sehir disina, beni goturmemisti, ooooh olsunnn kocissssss
her şeyde bi hayır vardır bak bu ayrılığın yararları da oldu hepimize
ee bu arada çalışıyosun sen nasıl gideceksin ki eşinle canım
Bende gastrit ve reflü var ya kuzum biraz zor geçiyor bana ramazanlar çok şükür tabi yinede
canım geçmiş olsun yaa o zaman belki tutman şart olmayabilir, sağlığın elvermiyorsa ama yine sen bilirsin tabi:26:

Tatlim, bu durum bizden degil senin ictenliginden kaynaklaniyor benimle gül, ama benimle aglama kiyamam
Senin gunlerdir icinde bulundugun duruma gelince .. biraz sabret canim.. erkek arkadasin geldiginde surec nasil ilerleyecek bi gözlemle baktin olmayacak ayni gidiyor o zaman secimini yaparsin, katlanacakmisin, yoksa bi süre aci cekmeyi göze alip ayrilacakmisin bu karari da mutlaka kendin ver kimseden etkilenme.. yoksa sonra pismanlik duyarsin senin onceliklerin neler bu hayatta bunlari mutlaka düşün hayatta hep secimlerimizi yapiyoruz tabi ayni zamanda kaderimizde yasiyoruz ama secimlerimiz dogrultusunda yasiyoruz .. umarim en az bizimkisi kadar mutlu, ask dolu, kavgasiz bi evliligin olur

Calisirsam gidemem tabiki canim onemli olan gitmek degil zaten onun bunu bana soylemesi

Ben bazı şeyleri çok tutuyorum aklımda kuzum bazılarını da hemen unuturum :44: Yaşadığın özlemi ilk günler anlatıyordun ordan kalmış aklımda, artık daha iyisin sanki başlara göre, gerçi hepimiz öyleyiz dimi, ay neydi o ilk günler hele acemilik

Evet ilk gunlere gore hepimiz iyiyiz canim ben esimin yanina gidip geldigimden beri daha iyiyim, o güne kadar cok gergindim cok aglardim, simdi sadece dönem dönem öyle oluyorum gecen hafta 3-4 gün kötüydu mesela ama bu hafta iyiyim boyle boyle derkeeeen bitecek ki

Ne güzel ilkay çok özenmiştim sen gittiğinde bende görmeyi çok istiyorum ama bir yandan da özlemenin dibine vurmak garip bir haz veriyor...3 maystan beri görmedim, geleceği gün ne yapacağımı hiç bilmiyorum boyuna ağlarım galiba, mutluluk göz yaşları
Bizimki de hassaslaştı baya, geçen gün balayında sana gitarımızla en sevdiğin şarkıları çalıcam aşkım dedi, o an bi özlem çöktü anlatamam bi sn o ana gittim geldim sanki:26:

bebeğim inşallah seninde çok güzel bi birlikteliğin olur

Canım bayılıp düşmediğim sürece bırakamam galiba:26: orucu çok alıştım 3.sınıftan beri hep tam tutuyorum:26: gerçi insanın bedenine eziyet etmesi de günah ama :26: Allahım güç versin ya verir onun sabrını inş.

Ozlemin dibine vurmak haz mi veriyor:44: melankoliyi seviyorsun sanirim :26: ben aglarim geldiginde zaten, giderken uzulmesin diye dokmedigim gozyasilarimin yerine ağlarım:26: aylardir bi basima evin idaresini sirtlamak zorunda kaldigim icin uzerimde kalan yorgunluguma ağlarım:26: bitti artik güçlü olmam gerekmiyor diye ağlarım ama cok degil bebiskom uzulmesin yine zaten izin vermez ki ama mutluluktan agliyorum ki derjm ben, o da "mutluluktan aglanir mi hic" der :127:

Son düzenleyen: Moderatör:

ay yanlış anlattım ya yani özlemin dibine vurmak derken 'inşallah evleneceğiz hep yanımda olacak, özlemenin çok kıymetli bir duygu olduğuna inanıyorum, bu kocaman ayrılık, en en çok özlemek için son fırsatım diye düşünüp yaşadığım özlemin keyfini çıkarıyorum.Özleyecek birinin olması, özlenmek...Bunlara şükrediyorum ama vallahi melankoli değil
Bende ağlarım kesin ve 'ağlama çirkin farem, bak geldim ki artık ben' der. Benim lakabım çirkin fare, öyle sever bazen beni aşkım

Cirkin farem mi onlar hep aglama der biz hep aglariz valla sonu yok bunun
Tamam canim haz aliyorum deyince ben öyle anladim tabiii düğüne az kaldi, bu ayriligin sonunda daha büyük bi kavusma var sonucta :123:

Tamam canim haz aliyorum deyince ben öyle anladim tabiii düğüne az kaldi, bu ayriligin sonunda daha büyük bi kavusma var sonucta :123:

evet çirkin fare utanç verici bi lakap dimi
AĞlarım valla kusura bakmasın o kadar beklemişim ortalığı salya sümük yapmadan bu stresi atamam.
Ayyy evet İlkay düğün var demi bekle dünya evi biz geliyoruzzzz

Ben kocami hic aglarken görmedim bunca yildir..aglamiyordu sadece benimleyken degil hic aglamiyordu amcasi yaninda vefat etmisti o gunden beri aglamiyorum diyordu ilk defa gözlerinin doldugunu 12 nisanda bana sarılıp kislaya girerken gördüm sonra ziyaretini gittigimde de gozleri dolu doluydu, yemin toreninden sonra evimize geldiginde de .. yillardir ben bi sebepten dolayi yaninda aglarken "niye agladigini anlamiyorum, aglayinca degisiyor mu sanki" derdi .. bende hem aglayip hemde "sonuc degissin diye aglamiyorum ki, rahatlamak icin agliyorum, bu bi duygu bosalmasi" duye aciklamaya calisirdim simdi artik onunda gozleri dolduguna göre hatta belki aglamistir, beni anlar mi merak ediyorum geldiginde

Dunya evinizde insallah musmutlu olursunuz

Amiiiinnn
Bence anlayacaktır canım kendi de yaşadı çünkü o duygu boşalmasını
ayy ağlayalım yeter ki gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…