- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.781
Yiterrrrrr galan hayat bizii 2,5 senedir ayrı yerlere savurdun,sana inat evleninceeee peşinden ayrılmıycam her bulduğum odada öpücem onu
hadi ya neden trip yapıyormuş canım:44:
trip olayları inşallah geçicidir cnm benimki de pek bi naz yaptı tel.ı kaptırınca onun derdine düştük unuttu naz yapmayıben naz yapmayı özledim artık bünye yapmaya alışık olunca naz kaldıramıyor
genelikle evlilik yüzünden arkadaslari yavas yavas evleniyor bende artik oluruna biraktim fazla konusmak istemiyorum o da bu durumu evlenmek istemiyormusum gibi algiliyorayy devamli evlilikten bahsedince kaciyorlar konusunu acmayinca kiziyorlar biz bayanlardan daha karmasik erkekler bakalim sonumuz ne olacak :123:
Kızlarrr annemler barajın kenarında iftar yapalım demişler orda halamın evi var gitmişler bende eve geldim eniştem benle kuzenimi götürecekkayserinin denizi olan barajda gün batımına karşı yapıcaz iftarı
genelikle evlilik yüzünden arkadaslari yavas yavas evleniyor bende artik oluruna biraktim fazla konusmak istemiyorum o da bu durumu evlenmek istemiyormusum gibi algiliyorayy devamli evlilikten bahsedince kaciyorlar konusunu acmayinca kiziyorlar biz bayanlardan daha karmasik erkekler bakalim sonumuz ne olacak :123:
Tatlim, bu durum bizden degil senin ictenliginden kaynaklaniyorbenimle gül, ama benimle aglama kiyamam
Senin gunlerdir icinde bulundugun duruma gelince .. biraz sabret canim.. erkek arkadasin geldiginde surec nasil ilerleyecek bi gözlemlebaktin olmayacak ayni gidiyor o zaman secimini yaparsin, katlanacakmisin, yoksa bi süre aci cekmeyi göze alip ayrilacakmisin bu karari da mutlaka kendin ver kimseden etkilenme.. yoksa sonra pismanlik duyarsin senin onceliklerin neler bu hayatta bunlari mutlaka düşün hayatta hep secimlerimizi yapiyoruz tabi ayni zamanda kaderimizde yasiyoruz ama secimlerimiz dogrultusunda yasiyoruz .. umarim en az bizimkisi kadar mutlu, ask dolu, kavgasiz bi evliligin olur
Günaydın Kızlarrrr
Bugün bende 60'lara düştümmm
Günaydınn
Ben gidiyoommminşallah şu sınavımı verir de gelirim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?