351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hadi ya neden trip yapıyormuş canım:44:

genelikle evlilik yüzünden arkadaslari yavas yavas evleniyor bende artik oluruna biraktim fazla konusmak istemiyorum o da bu durumu evlenmek istemiyormusum gibi algiliyor ayy devamli evlilikten bahsedince kaciyorlar konusunu acmayinca kiziyorlar biz bayanlardan daha karmasik erkekler bakalim sonumuz ne olacak :123:

Aaa bennurun nisanlisi gibi:44: bu erkeklerin tribide cekilmiyor

Kızlarrr annemler barajın kenarında iftar yapalım demişler orda halamın evi var gitmişler bende eve geldim eniştem benle kuzenimi götürecek kayserinin denizi olan barajda gün batımına karşı yapıcaz iftarı

Ooohh ne guzel bende eve geldim ama arabayi zor kullandim yaa

aynı model bende de var cnm bi ayarını bulamadım konuşsam sıktı oldu konuşmadım sen beni istemiyorsun diye tutturdu ne yapacağımı bilemedim sanırım arada lafını edip arada çekilmek

Ayy canım benim olur mu arkadaşlar birbrilerinin kötü zamanlarında da yanında olmalı.Ben çok sulu gözlü bi insanım zaten her duruma ayak uydururum

Teşekkür ederim İlkaycım:26: Zaten şu anda yapabilceiğim hiçbirşey yok.Akışına bıraktım.Gelmesini bekliyorum.Kimseyi dinlemiyorum zaten sadece içimi döküyorum çünkü o kadar bunaldım ki o kadar daraldım ki nefes alamamaya başlamıştım
Allah hepimize aşk dolu "huzur" ve sağlık dolu ilişkiler verir umarım

Sayfamızın bitanecik psikolog hanımı

Kızlar bu arada orucun dayanılmaz son anlarına yaklaştınız sanırım kimse sayfada yok Allah günah yazmasın benim özel günüm olduğu için ben oruç değilim:26:

Yarın da memleketine gidiyorum sedacan kıııızzzz 1tane dersim kaldı büte gidiyorum Bandırma'ya Bakalım hem bi hava değişikliği olcak arkadaşlarımı da görcem
Ayrıca tek taşın hayırlı olsun canımm En yakın zamanda sözdür nişandır bekliyorum ben artık anca gelinlik arkası tutan yada bekar nedime olarak başınıza kalcam söyliyim

Bugün kimsecikler yokmuş burda..İlkay'la İlknur gelmiş bi uğramış onlarda gidivermişler

Bana hayırlı yolculuk dileyin bakiyim yarın sabah yola çıkıyorum ben

ay aynı benim kibi de kadınlar daha karmaşık demiyorlar mı deliriyorum..

günaydınnn
valla akşam uğrayamadım zaten yemek mmeyve derken.. hemen gece oldu.yattım uyudum siz naaptınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…