351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar ben ufak bi değişiklik yaptım belki farketmişsinizdir daha önce dediğim gibi bu konuda sadece nickimle görünmek istediğimden böyle bi değişim yaptım, bilginize..

kızlar ben ufak bi değişiklik yaptım belki farketmişsinizdir daha önce dediğim gibi bu konuda sadece nickimle görünmek istediğimden böyle bi değişim yaptım, bilginize..

Nick degistirilebiliyormuymus:44: hayirli olsun ama cokta farkli bisey olmamis :26:

kızlar bugün ben çok karşığım mutlu muyum mutsuz muyuz bünyem karar veremedi sabah sevdiğimin sesiyle uyandım çok mutluydum sonra hüzün çökmeye başladı hiç birşey yokken şimdi de mutlumu olsa mutsuz mu olsa bedenim beynimle kavga içinde ramazanın ilk günü çarptı galiba

sabah sevdiğinin sesiyle uyanman müthişş bir şey bence mutlu olmalısın canım o geçici bir histir iftarda geçer ahaha

sabah sevdiğinin sesiyle uyanman müthişş bir şey bence mutlu olmalısın canım o geçici bir histir iftarda geçer ahaha

evet cnm sabah 7de de aramış olsa güzel bişey tabi bende öyle umuyorum:) iftara da az mı kaldı desem ne desem bilemedim yaz dönemi zorlu geçecek gibi hiç kışa benzemiyor kış olsa 5de akşamdı

ha anladım canım ben ismini deşifre etmiştim ondan
sırf o yüzden değil canım benim yaa nedense psikolojik olarak daha rahat oldum böyle olunca
evet cnm sabah 7de de aramış olsa güzel bişey tabi bende öyle umuyorum:) iftara da az mı kaldı desem ne desem bilemedim yaz dönemi zorlu geçecek gibi hiç kışa benzemiyor kış olsa 5de akşamdı
seni tatlı uykundan mı uyandırdı oooo evet ama hava geçen seneye göre çok sıcak değil en azından ona şükrediyorum, dayanabiliyorum . ama bilmem sizde durumlar nasıl baş ağrısı falan olmasın da. ilk günden sonra bünyemiz alışır ne de olsa
askerin tutabiliyo muymuş canım? çok ağır iş yapmıyorlar ama belki imkanları olmayabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…