- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.741
O nasıl bir şey tatlım daha mı yavaş geçicek zaman :26:
Bayram telasi bittikten sonra farkedecegiz ki, safak artik sıkıştırmaya baslamissssss
Dün aynısını aşkitellamda söylediEvet, 30dan geri saymaya baslayinca sanki günler artik gecmiyormus gibi geliyormus, daha bi sabirsiz olunuyormus
Dün aynısını aşkitellamda söyledi
Demekki şafak sıkıştıracak demek istemiş
Evet askitellan bunu demek istemis tatlim
kızlar ben ufak bi değişiklik yaptım belki farketmişsinizdirdaha önce dediğim gibi bu konuda sadece nickimle görünmek istediğimden böyle bi değişim yaptım, bilginize..
Nick degistirilebiliyormuymus:44: hayirli olsun ama cokta farkli bisey olmamis :26:
hoşgeldinn senin de mübarek olsunKizlar selamlar herkese naber nasilsiniz? ramazan ayiniz mübarek olsunsonunda safagimiz 60lara düstü sonunda gelsin 50ler
kızlar ben ufak bi değişiklik yaptım belki farketmişsinizdirdaha önce dediğim gibi bu konuda sadece nickimle görünmek istediğimden böyle bi değişim yaptım, bilginize..
Kizlar selamlar herkese naber nasilsiniz? ramazan ayiniz mübarek olsunsonunda safagimiz 60lara düstü sonunda gelsin 50ler
yaa anlatamadım canım boşvercANIM ZATEN SADECE NİCKİN GÖRÜNÜYORDU:44:
Betüll nerelerdesin senn bakimmmm
sabah sevdiğinin sesiyle uyanman müthişş bir şey bence mutlu olmalısın canımkızlar bugün ben çok karşığım mutlu muyum mutsuz muyuz bünyem karar veremedisabah sevdiğimin sesiyle uyandım çok mutluydum sonra hüzün çökmeye başladı hiç birşey yokken şimdi de mutlumu olsa mutsuz mu olsa bedenim beynimle kavga içinde ramazanın ilk günü çarptı galiba
yaa anlatamadım canım boşver
sabah sevdiğinin sesiyle uyanman müthişş bir şey bence mutlu olmalısın canımo geçici bir histir iftarda geçer ahaha
Islerin yogunlugu askerimin tripleriydi derken vakit kalmiyor ki canim :111:
Islerin yogunlugu askerimin tripleriydi derken vakit kalmiyor ki canim :111:
sırf o yüzden değil canım benim yaaha anladım canım ben ismini deşifre etmiştim ondan
evet cnm sabah 7de de aramış olsa güzel bişey tabibende öyle umuyorum:) iftara da az mı kaldı desem ne desem bilemedim yaz dönemi zorlu geçecek gibi hiç kışa benzemiyor kış olsa 5de akşamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?