- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.861
insallah cnm bizim burda onlar için içimiz gidiyor komutanlarda hic acıma yok desene insallah azalır nobetide rahat eder askerin cnmm
saglikçi olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz dimi ilkay :))))
hadi bakalım şeymacım bendende destek sana.. örnek oldun banada.. bizde hep kavga ediyoruz ve en çokta inatlaşıyoruz.. aslında biraz dikkat etsek mutluluğumuz daim olcak ama işte.. neyse banada iyi oldu yazdıkların. sağol canım...
cnmmm bendnn deniycmmm arttt bazı konularda değişmem gerektiğine inanıorumm, herşeyn kendm istediği gbi olması için çok uğraştığımıı, bazen nişanlımı kırdığımı anladımm.. daha sakinn, yumuşak tatlı dille anlatcmm, bndn de destek çünkü bnde aynı şeyleri deniycm, her zmn yapmam ama bazenn inat olabiliorummm
Valla öyle kızlarElde ne adamlar var forumda okuyoruz.Kimisinin nişanlısı anasına babasına küfrediyor, kimisi sivilde olduğu halde kızın yanına gitmeye üşeniyor, aramıyor, sormuyor... E şimdi evli değiliz biz bu adamlarla evlenince ne yapacağız böye davranarak kavga gürültü birbirimize olan saygımızı yitireceğiz... Benim arkadaşım karnında 5 aylık bebeğiyle annesinin evine geldi ve anlattığı şeyler tamamen inattan, kimin sözü geçecek meselesinden ibaret olan şeyler.Yazık değil mi, bir yuva ne emeklerle kuruluyor, face e de girdim bütün kavga konuşmalarımızı sildim ohh ettim istemiyorum kavga çok özledim zaten ben tatlı tatlı geçinmek istiyorum hem kavgalar erkekleri çok uzaklaştırıyormuş bizden
cnmmmm çokkk doğruu diosunn, annem de bana hep söyler, bak fazla naz aşık usandırır die.. erkekler sevmio öyle şeyler,, huzursuzluk kapris fln..bndee neler okudummm ve hakkatennn dedimm, melekk gbii nişanlımm varr, saygılıdır, çok değer verirr..bana göre de evliliktee en önemli şeylerdn biri de saygıdır..
Gerçekten öyle tamam bazen bizim kadar ince düşünemiyorlar ama seviyorlar işte...Gösteriyorlar da.. Şimdi biz bu kadar ince düşünmeyelim kızlar desem yapabilir miyiz...Yaratılış diyoruz hemen, onlarında bir yaratılışı var o zaman valla ben şunu anladım adam çok ahlaksız odun falan değilse kadın akıllıca davranarak halledebiliyor, baksana İlkay daha birbirimize bağırmadık diyo11 sene ne demek ya
Kizlar
Sevdiklerinizle niyetiniz anlasmak olursa her zaman bi orta bulabilirsinizinatlasarak elimize bisey gecmiyor .. tarli tatli gecinin sevdiklerinizle tabi ki kirginliklar olacak ama bunu dile getirdiginiz zamana ve sekle dikkat edersiniz hem huzurunuz bozilmaz hemde sevdikleriniz sizi daha iyi anlar ben burdayim danismak sormak istediginiz surece
Evet biz de boyuna vıdı vıdı ediyoruz bezdiriyoruz, konuşuyoruz da konuşuyoruz adamların bizi aramaya hevesi kaçabilir, erkekler huzura cidden önem veriyo düzgünleri adına dedim bunu sadcecnmmmm tatlıı dil yılanı deliğindn çıkarır die boşa dememişlerr, güzelliklee, tatlı dille aslnda herşeyy halledilir, erkekler onu istioo ztnn.. ilkayların maşallahı varr cnmm amaa anlattıklarndn biz de bişeyler kaptıkk, bizeee çokk güzell yol göstericii oluo, evlilik için, iletişim için :)
Kizlar
Sevdiklerinizle niyetiniz anlasmak olursa her zaman bi orta bulabilirsinizinatlasarak elimize bisey gecmiyor .. tarli tatli gecinin sevdiklerinizle tabi ki kirginliklar olacak ama bunu dile getirdiginiz zamana ve sekle dikkat edersiniz hem huzurunuz bozilmaz hemde sevdikleriniz sizi daha iyi anlar ben burdayim danismak sormak istediginiz surece
ben de normaldee çok sakinmdr, çok sabırlıymdırr cnm.. amaa kafama taktığımm bişey hemenn olsun gbi bir takıntımmm varr o daa karşı tarafı çok yoruo maalesef cnmm, o huyumdan bir kurtulsammm çok ii olcammm :)ama burda söyledklernn çok işe yarıoo teşekkür ederizz :)
Canim dugunlerinize az kaldi onlar geldikten sonra cok farkli bi surece gireceksiniz, alışverişler yapilacak ev tutulacak vb. En sakin olmaniz gereken zamanlar.. insallah en az gerginlikle bu sureci atlatip evinizde mutlulukla yasamaya baslarsiniz
Evet biz de boyuna vıdı vıdı ediyoruz bezdiriyoruz, konuşuyoruz da konuşuyoruz adamların bizi aramaya hevesi kaçabilir, erkekler huzura cidden önem veriyo düzgünleri adına dedim bunu sadce
İlkay kızları da örgütlemişim bilmedenİnşallah güzel olacak canım dediğin gibi uslüp
Bu arada Sevdiceğim babasıyla gerilmiş birazkonuşurken bana çattı, ama suçsuzum valla, ben hayatım sen de haklısın o da şu konuda haklı ama dedim ona kızmış, ben neden dedim öyle diye, yine güzel güzel anlattım kendimi, bir tatlı dil varmış bende anaaam baya gergindi, ben gerilmedim ama, yine bir kavgayı daha savuşturdum 3 oldu
Canim dugunlerinize az kaldi onlar geldikten sonra cok farkli bi surece gireceksiniz, alışverişler yapilacak ev tutulacak vb. En sakin olmaniz gereken zamanlar.. insallah en az gerginlikle bu sureci atlatip evinizde mutlulukla yasamaya baslarsiniz
Oooo hadi bakalimzamanla cok alisacaksin buna hem kendini rahatca ifade edebileceksin hemde nisanlin bundan rahatsiz olmayacak
Doğru canım en sakin olmamız gereken zamanlar .İlkaycım birşey danışıcam mesela senin eşin hiç mi bir özel günü unutmuyor, hiç mi ilgisiz davrandığı olmuyor, bu durumlarda kırgınlık olmuyor mu içine atmak mı iyi karşına alıp güzelce konuşmak mı ya da aynısını yapmak mı ve ya hiç sorun yokmuş gibi mi yapmak:44:
Tatlim esim özel günleri kutlamayi sevmez dogum günü sevgililer günü cikma yıldönümü falan.. ama esimin şöyle bi özelliği vardir hic ummadigim anlarda suprizlerle cikar karsimayani "ne yani bugün doğdun diye bugun bisey mi yapmaliyim" der bende o yuzden ozel günlere takilmam çünkü bebisim baska zamanlarda beni daha mutlu etmek istiyor ben kutlarim mesela ozel gunleri, ille sende kutlayacaksin diye diretmiyorum..
Kirildigim zamanlarda da eger o an evde basbasaysak oturuyorum karsina "ben suna suna üzüldüm" diye anlatiyorum eger onu suclayarak konusursam dinlemek istemez o yüzden sakin ve net bi dille konusuyorumasla hic sorun yokmus gibi yapmayin kizlar
Bi de o mesele var demi:44: yani monotonluk kötü ama evlilikte de her hafta sonu bungee jumpinge gidilecek hali yok yaben de evlilikte monotonluktan bıkanların sayfasını okudumm birazzzbayaa ilgimii çektiii
Bi de o mesele var demi:44: yani monotonluk kötü ama evlilikte de her hafta sonu bungee jumpinge gidilecek hali yok ya
aynennn cnmmm farklı bişeyler yaparsınnnn zatenn, hafta sonu küçük tatiller gbiiii, gerçi yaşamadan daa şimdii burda atıpp tutmaymmm bilemedmm kii işte yapılır bşylerrrr
Kociskom askere gitti baya heyecan katti evliligimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?