- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.821
bravo sanaa o zamanCanım ben gelsinler diye sayfa linkini facebookdaki sayfalara yapıştırdım belki gören duyan olur
hayırlısı olsun canım aminn.. sonucunu bize de haber verHem zordu hem de sacmalikti tamamen.Hayirlisi olsun insallah. Haftaya belli olacak akibetimiz bakalım.
353'ler 12 sinde teslim oluyorlar canım o zamana kadar gelirler daha erken.
evttt cnmm temmuz da ve eylül de gidlckk galibaa dimii, o zmn bzm aslerlern yanına 353 ler bayaa erken gtckk
evttt cnmm temmuz da ve eylül de gidlckk galibaa dimii, o zmn bzm aslerlern yanına 353 ler bayaa erken gtckk
https://www.facebook.com/pages/353D...Subay-Adayları/160648784090781?ref=ts&fref=ts
Birde buna bakın kızlar:44:
çokkk kafam karıştııı kızlarr, yerlerii erken belli oluoo ama ağustosta gidiolar o zmnnn, acemi birliği süresi fln da hep değişmişşş
Canım bence erken gidecek olanlar yedek subay yani uzun dönemler, bunlarda 2 sınıf, acemilikleri 1 ay ve 2,5 ay olanlar
evtttt cnmm uzun dönemler erken gidiooo o zmnnn, benimki de devriye çavuşu olmuş o ne demekse hiç anlamadımmm
evtttt cnmm uzun dönemler erken gidiooo o zmnnn, benimki de devriye çavuşu olmuş o ne demekse hiç anlamadımmm
hayırlısı olsun canım aminn.. sonucunu bize de haber verinşallah güzel bi puan gelir 12 ağustos dimi?
bende bilmiyorum biz bahriyeliyiz biz elitiz
seninn bahriyeliiii yarinnnn varrrr
hemen bir tahmin geliyordevriye gezicek olan askerlerden sorumlu çavuş onları başlangıç değişim ve bitş saatini yazıp görevin yapılıp yapılmadığını kontrol edicek bence
cnmmmm nöbet tutmzzz o zmnn dimii :) seni de bilirkişiii yaptım bu aradaa :)
evett dimiii 353.dönemler yardıma gelsin bizimkilereInsallah canim.Haftaya belli olacak zaten.
Ben 12 ağustos teslim diye biliyorum, ne kadar erken giderlerse bizim için o kadar iyi olacak çünkü nisanlim çok yoğun, is yükü azalacak
ben herşey olurum ki yeter ki yarenler mutlu olsun
benmkide çavuş... askersin arada tut diyip hafta da bir nöbet yazıyorlarmış cnmbelki seninkinn de öyle olur çavuşluğun dışında daimi bi görevi var mı
kızlarrr yaklaşık 1 hafta sonra aşağıda,
4 ay değill3 ay değilllll 2 ay hiç değil. sadeceeee "1 ay... gün" yazacakkk hanemizdeeee vihuuuu
sonra da 1 ay... gün değilsadece ....gün yazacak
allaam işalla hemen o günler gelir, yarın olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?