- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.881
szdee öylee bişeyyy olmazzz arttt cnmm, bayaaheycan doluuu günlerrr sizii bekliooo olcakkk evliliğe yeni heyecan katıldı :) snrr daa inşşş sizee bir bebişş gelirrrr, yepyeni heycanlarrrr yenidenn başlarrrr :)
ben de evlilikte monotonluktan bıkanların sayfasını okudumm birazzzbayaa ilgimii çektiii
Bizim de monoton olmaz ya, karşıdaki insanla her zaman keşfedilecek bişeyler olduğunu düşünüyorum
ben de öyle düşünüorummm, bizim zevklermzz fln da çok benzer.. aynı şeylerdn hoşlanırızz, mutlakaa bişeyler bulurzzz..
Aynen tolga bachata ve salsa kursuna gitmiş zamanında bana da öğretcek çalışıcaz evlenince
ben de öyle düşünüorummm, bizim zevklermzz fln da çok benzer.. aynı şeylerdn hoşlanırızz, mutlakaa bişeyler bulurzzz..
aaa süpermişşi ben de nişanlım ilee gtmeyi istedim fakat kabul etmeynceee ısrarcı olmamıştımm:) amaa özelliklee salsa çokkk istemiştimmm.. nişanlın öğretrrr sanaaa cnmm yaaa evleninceee çok eğlenceliii olur :) nişanlım ilee biz deee farklı yerler görmeyi, ordakii farklıı yiyecekleri keşfetmeyii severizzz muhtemeln dee hafta sonlarıı fırsat buldkça kısa tatillere gtczz :9 bidee her pazarrr yürüyüşş yapıczzz dioo çok istio ben de tamam dedm :)
Tabiii simdi kocisim refakatçi hastanede o kadar yanihergün revire cikartiyor gezip geliyor iyi oluyor bence onun icin ben dalga geciyorum igne yapmasini serum takmasini falan ogrende geldiğinde isimize yarasin diye :94:
Evet öğrtir nişanlım bana,ehm uğraş olur hem romantik
bizde büyük bütçeli tatiller yerine sık ama küçük bütçeli tatilleri seviyoruz daha şirin
spor salonuna yazılacakmışız bi de ama ben spor yapmadım hiç hayatımda
kızlar bugün şahane konulara girş yapmışsınız tebrik ettim sizleribende geliyorum yanınıza sorunlara hayır artık bende daha sakin olmaya karar verdim boş boş trip atmayacağım tatlı dille çözeceğim herşeyi dediğiniz gibi kavga gürültü erkeği hem sıkıyor hem uzaklaştırıyor güzel giden bişeyleri bozmanın anlamı yok bu işi halledicez kızlar tam desteğiz birbirimize
cnmmm tatill olsn daaa illa çok pahalı lux e gerek yok, amaç yeni yerler görmek keşfetmek, kafa dağıtmakk :) olsnnn bak başlamışş olursn bi yerden, spor ruhu bedeni dinlendirr, o an kafann bomboş olurr bişey düşünmezsnn :) ben de ilerleyen yıllarda yemek okulu veya pasta kursları fln oluo ya onlara gtmeyi çok istermmm :)
aynennn cnmmmm artt bazı konulardaa kararlar aldıkk, birbiizee destek de olcazzz :) kendm de istemediğim bazı yönlerimi değiştcm bndeee:)
Bencede ya insan sevdiği ile bi yürüyüş yapıp dondurma yese mutlu olur:131: bende butik kafe açmak istiyorum canım ya çok ilgim varrrrcnmmm tatill olsn daaa illa çok pahalı lux e gerek yok, amaç yeni yerler görmek keşfetmek, kafa dağıtmakk :) olsnnn bak başlamışş olursn bi yerden, spor ruhu bedeni dinlendirr, o an kafann bomboş olurr bişey düşünmezsnn :) ben de ilerleyen yıllarda yemek okulu veya pasta kursları fln oluo ya onlara gtmeyi çok istermmm :)
kızlar bugün şahane konulara girş yapmışsınız tebrik ettim sizleribende geliyorum yanınıza sorunlara hayır artık bende daha sakin olmaya karar verdim boş boş trip atmayacağım tatlı dille çözeceğim herşeyi dediğiniz gibi kavga gürültü erkeği hem sıkıyor hem uzaklaştırıyor güzel giden bişeyleri bozmanın anlamı yok bu işi halledicez kızlar tam desteğiz birbirimize
Bencede ya insan sevdiği ile bi yürüyüş yapıp dondurma yese mutlu olur:131: bende butik kafe açmak istiyorum canım ya çok ilgim varrrr
Ahaaa bennur da geldi,ben hemen meyvesini aldım valla ya okuduysan eğer tatlımmm
aynen cnm belki birbirmizi sinirlendiğimiz konularda sakinleştirerekte çözebiliriz zamanla da öğreniriz bunu yoksa evlilik yürümez gibi geliyor bana da hergün kavga gürültü hiç sağlıklı değil:26:
bu arada ilişkiyi canlı tutmak için neler yapıyosunuz ilk günkü heyecanı korumak için yani biraz taktik istiyorum sizlerden
Bencede ya insan sevdiği ile bi yürüyüş yapıp dondurma yese mutlu olur:131: bende butik kafe açmak istiyorum canım ya çok ilgim varrrr
Ahaaa bennur da geldi,ben hemen meyvesini aldım valla ya okuduysan eğer tatlımmm
cnmmm italyan yemeklerii kursuu çokk güzell olurr :) ben de burda duymadımmm hiçç grrçii..
bizz çok fazla görüşemiodkk cnmmm nişanlımmm çok yoğunn çalışıoduu.. gün içindee bir kere fln zor arardıı benii.. her buluştuğumzdaa özlemişş olurdmm, çok anlatck şey birikirdiii, hiç sıkılmadannn dalardk sohbetee :) bana sürprizlerr yapardıı, onlar heyecan katardııı ilişkiyee :) benn özel olarak neler yapardımmm düşüncmm yazcamm brzdnn şimdiii pat diee toparlayamadmm:)
cnmm yaptığın pastaların fln ftosunu eklemiştnn hattaaa o konuda yetenklisnnn inşş bir gün açarsınnn :)
İnş canım ya bende çok istiyorum
Bennurcum soruna gelince, ben şeyi yapardım böyle diz dize otururduk, sadece gözlerimizin içine bakardık, başka birşey düşünmek yasak ama 15 dk boyunca, gözleri kaçırmak da yok, sanki birbirimizin yüreğine akardık15 dk sonunda dürüst olarak ne düşündüğümüzü ne hissettiğimzi ne hayal ettiğimizi anlatırdık , ve bir kuralımız vardır sohbet ederken göz teması kurmak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?