- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.841
kızlarrr yaklaşık 1 hafta sonra aşağıda,
4 ay değill3 ay değilllll 2 ay hiç değil. sadeceeee "1 ay... gün" yazacakkk hanemizdeeee vihuuuu
evett dimiii 353.dönemler yardıma gelsin bizimkilere
kızlarrr yaklaşık 1 hafta sonra aşağıda,
4 ay değill3 ay değilllll 2 ay hiç değil. sadeceeee "1 ay... gün" yazacakkk hanemizdeeee vihuuuu
aminn canım öyle bişey olsa delirebilirdim ciddenoyyy dönsünler artik ya bazen düşünuyorumda iyiki kisa dönem yapiyorlar Rabbim 460 gün yapanlarin ve bekleyenlere cidden sabir versin
çok mu yoruyorlar canım ne yaptırıyorlar? benimki "iyiyim bişey yok" deyip duruyor halaa ya.. acaba yorucu işler yapıyor mu ki.. söylemiyor:44: heeheh bayramdan da öte oluyor bazen bizim için bu mutluluk dimiYorulmasin sevdicegim artik.Ben gözünün içine bakarken orada o kadar yorulmasi canimi yakiyor.
Cokk şükür 1 ay yazacak .Bugün şafak 69 yazinca bile evde bayram havasi yarattim
inşallah o günleri de görücezz canım. sanki çok uzakmış gibi geliyor bize dimiiama 5 ay nasıl silindiyse ordan 1 ay da silinecek
Öhömmyine sevdiceğim dünün tribini yaptı ama benn yine tatlıya bağladım güzel güzel konuştuk
ay kesin kıyamet kopacak kızlar bana nooldu böyleee, ne olduysa devam etsin
Seyma bi yüs puan daha kapiyoroluyor iste :13: adim adim ilerliyorsun canim
oley200 mü oldum şimdi
bakalım bu etki ne kadar sürecek İlkay'cım
Umarım daimi olur.
Canim, bunca yılda olusmus bi yapinin bi anda tamamemn degismesi cok zor bazen tokezleyebilirsin bunu da bastan söyleyeyim olmadiginda moralini bozma ama gayet iyi ilerliyorsun bencene soylediginden cok onu nasil söylediğin cok önemli
evet evet kesinlikle, konuşurken içimden kavga kötü bir şey, gerilmiycem, sakin olucam dedim hepyumuşak bir ses tonu takındım
Hadı kzıım yapabilirsin dedimdavranış sürekli olana kadar bu telkinlerimi tekrar etmeyi düşünüyorum:44:
Evet bazen yapamadiginda olacak canimzamanla otomatiklesecek zaten karakterin olacak o senin, tipki bisiklete binmeyi öğrenmek gibi baslarda düşüp dizini yaralayacaksin, bisiklete yola tasa küfür edeceksin ama en sonunda o bisiklete binmeyi ogreneceksin hemde ellerini birakarak nasil baslarda mesela araba kullanmayi ogrenirken, simdi arabayi calistiriyorum, simdi depriyaja basip vitesi bire aliyorum gibi kendimizi yonlendiriyorsak ve alistiktan sonra bunlarin hic birini dusunmuyorsak sanki heeep araba kullanmisiz gibi oluyorsak davranis degisikliklerinde de aynisi olacak tatlim
aminn canım öyle bişey olsa delirebilirdim cidden
çok mu yoruyorlar canım ne yaptırıyorlar? benimki "iyiyim bişey yok" deyip duruyor halaa ya.. acaba yorucu işler yapıyor mu ki.. söylemiyor:44: heeheh bayramdan da öte oluyor bazen bizim için bu mutluluk dimi
Evet yapamadığımda da umutsuzluğa düşmeyeceğim, bakıyorum çok güzel bir ilişkim var, adam bana sadık, ilgili, ince düşünceli, anne babama saygılı, şefkatli, saygı gösteriyor daha ne istiyorum kiSırf inatlığımızdan kavga edip duruyoruz, hiç mi hata yapmıycak bu çocuk. Tabiki yapıcaz, nasıl ben yapıyorsam o da yapacak, adamı seviyorum, onun sevgisini biliyorum, ceviz kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz genelde de benim yüzümden, yeter kavga ile ömür mü geçer... Doyasıya sevmek varken, çocuğun da hevesini kırıyorum Bu kararı aldım artık ikimizi de üzmek istemiyorum.Sizde bana destek olun kızlar.
Seymacim çok güzel bir karar almissin ilerde evliliginiz de buna göre sekillenir ve daha huzurlu olursunuz. Benden tam destek sana :-)[/QUOTE .!.:Teşekkür ederim canım, evet sonuçta evleneceğiz daha sıkıntılı anlarımız olabilir, bunu biran önce davranış biçimi haline getirmeyi düşünüyorumBiz resmen güç savaşına, inada dönderdik işi ama onun dışında değmesin
cnmmm yazıcııı normalde, senin askerinin var mı daimi görevii
Teşekkür ederim canım, evet sonuçta evleneceğiz daha sıkıntılı anlarımız olabilir, bunu biran önce davranış biçimi haline getirmeyi düşünüyorumBiz resmen güç savaşına, inada dönderdik işi ama onun dışında değmesin
benmkide revirci cnm :)
insallah cnm bizim burda onlar için içimiz gidiyor komutanlarda hic acıma yok desene insallah azalır nobetide rahat eder askerin cnmmcnmmm az nöbet tuttsaa o da ii bzm içinn :) yemekhanede nöbet tutuoduu ve çok sinek yemiş, her yerim art yara oldu dioduu.. en azındn sinek derdii biter veya azalırr
saglikçi olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz dimi ilkay :))))Benimkide revirci :94::94::94:
insallah cnm bizim burda onlar için içimiz gidiyor komutanlarda hic acıma yok desene insallah azalır nobetide rahat eder askerin cnmm
saglikçi olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz dimi ilkay :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?