- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.921
Günaydın İlkaycım
Hayırdır bu uykuya düşkünlük neden oldu sende saat 10 dan sonra hoop uyuyorsun
Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:günaydın şeymacım sanada.. sanada ağırlık çökmüyomu.. yada biz keyfimize düşkünüz.. uykum gelmesede vücudum dinlensin diye yatıyorum ve sonra uykuya dalıyorum..
b12 düşünce uyku mu oluyoSanirim b12'im yine düştü benim yaaaa :44: ondan uykum geliyor bide sahura falan kalkiyoruz ya iyice uykulu oldum
az kaldı canım sabır sabır sabır.. önümüzdeki hafta ortası inş. 1.ay 29 gün olcak
Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:
b12 düşünce uyku mu oluyobilmiyordum, sen haplarını alıyor musun bakimmm
Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bendeaklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim
Bende sahurdan sonra hiç uyuyamamıştım 2 gün, bu gece uyudum ama.Sen neden almıyorsn ilaçlarını şaplak gelicekramazanda vucut zaten savunmasız İşe gelmek zor oluyor ya uykusuz bir garip oluyorum ben...:111:
Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bendeaklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim
Ise gelmekte sıkıntı duymuyorum da mesaiyi bitiremiyorum aksama kadar saate bakiyorum:26:
yoğundur belki.. bu arada kendi ismilerimizi ne zaman çizmeye başlıcaz...
Haritadaki mi:44:
evet canım haritadaki...aaaa salı günü en yakın 62 tunceli olucak ve hamidenin günü sanırım
Arkeolog vardi oda yok hamide yok:26: uzayim da yok:44: bazen asagida ismini goruyorum ama birsey yazmiyor sadece okuyor sanirim :44:
evet canım doğru, sanki vardı daha başka kızlar isimlerini hatırlayamıyorum ha vavili vardı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?