- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.361
Haber veririm tabi ki kuzum.Komşumuz satışını yapıyor,bundan sonra indirime girenleri hemen haber verecek ben de seninle paylaşırımben de seviyorum,annem de kullanıyor çok memnun hem de çok sağlıklı hatta şu anda elimde su şişesi var yeni geline yeni saklama kabı yakışır anne,derdim ben şakayla karışık kesinlikle
evet canım huzura yaklaşıyoruz. çok mutluyumhadi halaya
evet canım.soruyorum neden ağlamama böyle tepki veriyosun diyorum.herşeye ağlıyosun diyo:26: benim ağlamam bile senin içinde ufacık bişey yaratmıyo diyorum.üzülüyorum tabiki ağlamana dayanamam ben senin ağlamana sen kendini üzdüğünle kalıyosun ben ona sinir oluyorum diyo:26: sen benim ağlamama da sinir oluyosun diyorum katlanamıyosun diyorum hiçbirşey söylemiyo:26:
Aynen bnde öle hiç içimde tutamam ama sadece sözlüme karşı böleyim.
Annemler bna sır küpü der. Herkesin sırrını sakladğım için .
Bende kızacağını bilsede hata etsem söylerim. ilk benden duysun.
Hata da yapsa ilk ondan duymak isterim bnde
yapı meselesi herkes saygı duymak lazım.
Biteceeeeeekkkkk
kızlarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnn, artttt ciddi ciddiiii baya azaldıııı bi aylara geldkkk bugnleri de gördkk yaa çok şükürrrr
Su 1 ay yazisinida sildik mi asagidanaaayyyy karnima kramplar giriyor gelecegini düşündükçe
:
snrrr sadece iki gün yazıo veya üç günnn nasıl güzell duygudurrrr :)
Kızlarrrrgünaydınn
İlkayyy şafağına baktım benim de moralim düzeldi bende geldim halaya teyyy teyyy
Dün ne kadar çok konuşmuşsunuz öleeee okuyamadım valla hepsini:76: ben olmayınca toplanıyorsunuz hep küsüm ben size
Hııııııııııııııhh trip trip trip
günaydın şeymacımmm
bende küstüm herkese
hep akşam sohbetleri yapıyosunuz. evde netim yok benim
şaka yaptık biz zaten şeymayla... dimi şeyma
Yeniden huzura ve neseye kavusacagizhersey degisecek, askimiz yanimizda olacak
kocam evimizde olacakyeniden sarilarak uyuyacağız ve her sabah ilk gördüğüm yine o olacak
cnmmm senn eşinlee kaldığın yerdenn huzurluu mutlu hayatına devam etcn, biz son sürat düğün hazırlıklarıı snrr biz de evli olarakk gelczz burayaa :)
Yeniden evde ikimiz olacagiz, heryere birlikte gidecegiz, yalnız olmak yok :124::124::124:
Sizlerde evlenipp hoop buraya geleceksiniz, sohbet konularimiz degisecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?