351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

arttt yemek tariflerinee fln geçerizzzz düğündn snrr foto koyarım bndeee :) çokk heycanlıııı gelse o günlerrrrr

Ben hergün bu aksam ne yemek yapsam diye dusunmekten bi hal olurdum aniden arayip biz aksam size gelmek istiyoruz diyen misafirlerde de panik olurdum ne ara pasta yapacagim diye aaaay o heyecanlarim geri gelsin artik evimin hanimi olayim yine yeni yeniden

Fotograflarini bekliyorum tatlim

8 yıllık ilişkim 9. yılında evliliğe dönüşcekmi çok merak ediyorum
:44: şaka gibi

Dönüşür merak etme, bizimki 10.yilinda evlilige dönüştü :123:

bndee çok panikk olurumm cnmm, nasıl yapıodunn tatlm öyle duurmdaaa hangi ara pasta börek fln yapılırr.. ben nasıl pratikleşcm acaba çok mrk ediorummmm elim ayağımaa dolanırrr, hiç bişey yapamam panikten gbi gelio.. ütü var temizlik varrr, pazarlar tek gezme günmz olckk, hangi ara btck acaba bu işlerrrr

kızlarr merhaba ben de yazdıklarınızı okudumm dün geceki.. bize misafir geldi de yazamamıştım akşam
bukett bana da öyle geliyor yaa hem gezicez hem temizlik yemek , hem eşimizle ilgilenicez hem akrabalarla ilgilneicez hem işe gidicez , hem kendimizle ilgilenicez nasıl olacak bu işler yaae allah yardımcımız osun

Eger oyle ani misafir olursa yemekten önce hemen kek cirpar firina koyardim bide eve gitmeden yani misafirin gelecegini ogrenir ogrenmez annemi arardim börek yapardi o is cikisi gidip ondan alirdik esimle bazende esim bana söylemeden bi butik pastaneye gider ordan el yapımı biseyler alirdi bana supriz olurdu yorulmayayim diye ama artik daha hazirlikli olacagim ve buzluga börekler koyacagim sarip, misafir gelecek olursa hemen cikartip pisirecegim bazen kurabiyeleri de buzluga koyardim o da duruyor saglam bi sekilde

Bizimde tek gezme günümüz pazar ve ben pazar günü ev isi yaparsam cok mutsuz olurdum o yuzden hafta ici aksamlari yapardik biz temizligi.. utuyu cok sık yapmazdim, esimin giymek istedigi eger utulenecekler arasindaysa o sabah utulerdim giyerdi keyfim iyi olursa toplu ütü yapardim ben

cnmmm onuu bendee çok düşünüorumm ciddenn, nası yetişckkk nası yapcam die, nasıl biter o kdr iş ya da nasıl bir düzen kurmalıyzz onu da bilemedmmmm

cnmmm onuu bendee çok düşünüorumm ciddenn, nası yetişckkk nası yapcam die, nasıl biter o kdr iş ya da nasıl bir düzen kurmalıyzz onu da bilemedmmmm

Kizlar sadece ilk bir iki ay sıkıntı cekersiniz sonra yavastan düzen oturuyor ben ilk bi ay bazi geceler esime caktirmadan aglardim bugün mutfaktan cikamadim, ayagimi uzatip dinlenemedim falan diye ne günlerdi oysa kendi kendimi yoruyormusum, sonra bi aksamda daha az is yapip, esimdende daha fazla yardim istemeye basladim öyle iyi olmaya basladim

cnmm annemlee ben dee buzluğaa koyarızz, fazla gelen börekleri, kurabiyeleriii pişmiş şekilde hem de.. misafir aniden gelceği zamann çıkartrdkk ısıtırdkk.. hamur işi yapcağımz zaman hep fazla yaparız ki buzluğa da koyalım die.. snr çok kolay oluo.. pazar günleri bnde hiç istemiorum iş yapmayııı :) senin yaptğın gbi de olurrr giyceği zamann ütülemek ya daa boş vaktn olduğunda çoğunu ütüleyip koymakk :) buzluğa fasulye fln koyar msn senn?

Benim 2 gün tatilim var cumartesi ve pazar
Sevdiceğim cumartesi öğlene kadar çalışıyor. Cumartesi öğleden önce onu yolladıktan sonra kişisel bakım vb. işlerimi yaparım.
o gelince gezeriz tozarız, pazar günlerini de aileleri arkadaşları ziyaret için değerlendiririz.
Ben şimdi bile dolaba un kurabiyesi, puaça, sarma, piramit pasta, gözleme koyuyorum, misafir geleceği zaman hop çıkarıyorum ısıtılması gerekenleri ısıtıyorum. Yine yemek için dolaba doğranmış kabak, karnıyarık için közlenmiş patlıcan, yeşil fasulye, haşlanıp hazırlanmış ıspanak, köfte, yuvarlanmış köfte, bizim şebit dediğimiz porselen tabak büyüklüğünde incecik ekmekler var onlardan koyuyoruz bunları annemle evde de yaptığımız için zorlanmıycam diye düşünüyorum 2-3 ay sonra tamamen halletmiş olurum ben temizliği çok yavaş yapıyorum sorunum bu

Kuru fasulye mi:26: yok koymazdim canim.. yemek konusunda daha pratik, seyler bulmaya calisiyorum zaten simdilerde onlari arastiriyorum az kaldi yeniden mutfaga girmeye

cnmm nasıl oluoo kabağı fln sadece doğrayıp mı koyuyosn başka işlem ne yapılıooo pekii? köfte biz de koyarız, ya da et tavuk suyuu kaplarda koyarız pilava pratik olsun die.. ama ıspanak hiç denemedk onu da mrk ettmm

Canim ben her akşam elma sirkesiyle calkaliyorum bir de içinde su yokken kapagini kapatmiyorum.Benimki yeşil cicekli olanlardan ben de görmedim hiç, satisi bitmiştir belki.

Kızlar her şey yetişir bu kadar sorun yapmayin kendinize.Annelerimiz de ilk evlendiklerinde böyle pratik degillerdi değil mi yeter ki sevdigimle evimizde olayim onun da yardimiyla her seyin altindan kalkarim diye düşünüyorum. Hayat müşterek ;-)

Kuru fasulye mi:26: yok koymazdim canim.. yemek konusunda daha pratik, seyler bulmaya calisiyorum zaten simdilerde onlari arastiriyorum az kaldi yeniden mutfaga girmeye

yokk cnmm yeşil fasulye koyarlar yaa ondann koyuyo msnn? buzluğaa köftee fln da koyabilirsnn aslnda.. ne tarz pratik şeyler mesela. bildiğim varsa ben de söylermmm sana

cnmm elma sirkesini ben de deneymm çokk koku gelioo aldmm ama kullanamadm boşa gtmesnn :) çok teşekkür ederm tatlımm deniycm buunuuu

kızlar
çalışan kadınlar için buzluk büyük bir kurtarıcı.. kesinlikle tavsiye ederim aklınıza gelen bütün yiyecekleri dondurabilirsiniz, börek,çörek,sebze meyve,et . hem yazın ucuza ve en tazesini en güzelini alırsınız sebzelerin... dondurursunuz , kışın da pratik şekilde pişirirsiniz. taze fasulye, bezelye, barbunya, özellikle de domates çok güzel oluyor. domatesi de dondurmaya gerek yok aslında pişirip kavanozlara koyup saklıyor artık kadınlar, hem buzlukta yer kaplamıyor . o tekniği çok beğendim. aklımda bunu uygulayacağım

Evlenince tek basina o mutfagin sorumlulugunu aliyorsun ya o yuzden basta biraz zorlaniyor insan ama sonra daha cabuk alisirsin sen bana göre ispanak kabaka koymiyor annem hic :44: karniyarik icinde patlicanlari kizartip koyuyor annem ben ondan getirip geliyorum

yokk cnmm yeşil fasulye koyarlar yaa ondann koyuyo msnn? buzluğaa köftee fln da koyabilirsnn aslnda.. ne tarz pratik şeyler mesela. bildiğim varsa ben de söylermmm sana

Canim evlendikten sonra bu ilk yazim daha benim yesil fasulye koymadim yani hic annemden bezelye getiriyorum birde en pratik yemegim o oluyor kisin oohh havuc patates tamam bide nohutlari hasliyorum meaela bi aksam biz icerde otururken haslaniyor onlar.. onlari birer yemeklik posetlere koyuyorum hem yemek olarak yapiyorum hemde pilavlara koyuyorum

cnmm domatesii bndee çokk duydumm annemm de yapıoduu kavanozlaraa ama bana çok ekşi geldi nedensee çok severek kullanamadmm onu.. başka nasıl yapılıo araştırırmm farklı denerm bndee

Bende de var o siseden fusya bende kapagini kapatmiyorum kullanmadigim sürece elma sirkesini duymustum
Evet hayat musterek, ben bi anlasma daha yaptim kocamla geldikten sonra bana daha fazla yardim edecek etmiyormuyum zaten diye triplendi bide ne yaptiracaksin mesela dedi dedim onu suanda bilemiyorum, is aninda sana soylerim

evtt cnm bezelye de pratik olur, barbunya da konulabilirr kışın zeytinyağlı hemen yapıveririzz.. nohutlu pilav yanındaa tavukk şahane bi akşam yemeğii olurrrr :) onu duymamştm nohutuu, bunu da öğrendmm aklımaa yazdmm

cnmm domatesii bndee çokk duydumm annemm de yapıoduu kavanozlaraa ama bana çok ekşi geldi nedensee çok severek kullanamadmm onu.. başka nasıl yapılıo araştırırmm farklı denerm bndee

Annem hem kavanoza yapiyor hemde birer yemeklik seklinde buzdolabi posetlerine koyuyor canim ben yapmistim ilk evlendigimiz ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…